Kızlar biraz önce duştan çıkınca farkettim iki göğsümun de altındaki damarlar mor şekilde çıkmış ortaya morarmış gibi ... ağrı acı da yok ama böyle olan var mi ?
Kızlar biraz önce duştan çıkınca farkettim iki göğsümun de altındaki damarlar mor şekilde çıkmış ortaya morarmış gibi ... ağrı acı da yok ama böyle olan var mi ?
Bu Sabah erken kalkip icip geri yattim yok 15 dk sonra basliyo bulanti ve direk kirmizi kirmizi kusuyorum yani ilac geri cikiyo. En son gece yaparken denicem o da olmazsa bu ilaci icemicem
Zaten normaldede doğrumu yiyorum acaba yediģim yeterlimi . Az mi yiyiyorum . Böyle düşünüyorum . Doktorumda hic bana şöyle böyle ye demedi . Internetten arastiriyorum ama ordaki herşeyide yiyemiyor insan .
Tabi tabi doktor vermişti. Xclear Kids markası. Yine ondan alıcam. Emzirdiğim için sorun olmadı herhalde. 7/24 memede durdu benimki. Burnu tıkanırsa sıkıyorduk bi fıs. 1 taneyi bitirmedik yani. Kalanı atmıştım.
Ayy nerde dınlenmek hamur işi yaptm yemeğe artık ayakta duracak halim kalmamştı bılaşkları bıraktm bırazdan bemki gelir bu blaşıklar nıe duruo demeye başlar gülüyorum artık
Bebeğin ayağı, dizi veya dirseği eline geliyordur dicem ama bunun daha ileri haftalarda olması lazım.. Bazı arkadaşlar toplanma oluyor diyorlar, ben yaşamadım ama. Belki de o toplanma dedikleri oluyor sende. Bakalım diğer arkadaşlar ne dicek