2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar biraz önce duştan çıkınca farkettim iki göğsümun de altındaki damarlar mor şekilde çıkmış ortaya morarmış gibi ... ağrı acı da yok ama böyle olan var mi ?
Altı degılde canım göğsümde damarlar çok belırgın goruluyor suan bende gecen gun farkettım

Bu Sabah erken kalkip icip geri yattim yok 15 dk sonra basliyo bulanti ve direk kirmizi kirmizi kusuyorum yani ilac geri cikiyo. En son gece yaparken denicem o da olmazsa bu ilaci icemicem
Ben başucuma koydum hemen yutup uyu canım sabaha içtiğini unutuyosun inşallah sende de işe yarar

Zaten normaldede doğrumu yiyorum acaba yediģim yeterlimi . Az mi yiyiyorum . Böyle düşünüyorum . Doktorumda hic bana şöyle böyle ye demedi . Internetten arastiriyorum ama ordaki herşeyide yiyemiyor insan .
Bende öyle hamıle degılkende sık sık yeme alskanlğm yoktu dıyet faln yaparsam anca öğün saymı arttrıodum

Hmm anladım canım çözüm bulamazsam bende kullanırım belki her ccuk bir olmuyor

Kızlar karnımın içinde beze gb bişey oluyor sert yeri değişiyor bu bebek mi yoksa miyom var bende o miyom mudur

Dehşet belim agrıyor dün banyoyu yıkadım üşüttüm mü bel fıtığımda var omu bılemıorum yatakta zor dönüyorum agrıdan

Kızlar biraz önce duştan çıkınca farkettim iki göğsümun de altındaki damarlar mor şekilde çıkmış ortaya morarmış gibi ... ağrı acı da yok ama böyle olan var mi ?
Benımde öyle kan akışı arttığı içindi sanırım bide gögüslerde buyümüş sizinde öylemi Rabbim İnşallah içinide dolu dolu doldurur

Artık o kadar ağır iş yapmamalısın canım dikkat et ayaklarını uzatıp dinlen birkaç gün
Ayy nerde dınlenmek hamur işi yaptm yemeğe artık ayakta duracak halim kalmamştı bılaşkları bıraktm bırazdan bemki gelir bu blaşıklar nıe duruo demeye başlar gülüyorum artık

Sertleşmesi karnımda gerginlik hissi oluşturması normal mi ve rahimse eğer daha çok küçük çünkü mandalina büyüklüğünde bi kitle elime gelen sertlik
Bebeğin ayağı, dizi veya dirseği eline geliyordur dicem ama bunun daha ileri haftalarda olması lazım.. Bazı arkadaşlar toplanma oluyor diyorlar, ben yaşamadım ama. Belki de o toplanma dedikleri oluyor sende. Bakalım diğer arkadaşlar ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…