2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hamileliğin de bedellisi çıksa keşke 3 ayda alıversek kucağımıza. Şimdiden yüz üstü uyumayı, yatakta dönerken oflayıp puflamamayı özledim. Artık bende ağrılar birbirine karıştı kilolu hamile kalarak kendime baya kötülük etmişim nasıl geçecek 5 ay sabah bir de iş

Merhaba arkadaşlar burayı yeni gordum Allah'ın izniyle bende temmuzda anne olucam merak ettiğim bazı şeyler var şu sıralar karnım çok ağrıyor sizde de aynı durum varmı birde her gören kilo almışsın karnın çıkmış filan diyor 4 kilo aldım şimdi ye kadar bu normalmi sizde de durum aynımı böyle giderse çok alcakmisim

Sertleşmesi karnımda gerginlik hissi oluşturması normal mi ve rahimse eğer daha çok küçük çünkü mandalina büyüklüğünde bi kitle elime gelen sertlik
Ben 2020 Agustos annesiyim topice bakayim burda herkes cinsiyetini ogrendi mi diye geldim canim ama sorunu gordum cevaplayayim. İlk hamileligimde olmustu bu bende tamda tarif ettigin gibi. Ama o bebek miydi rahim miydi onu bilmiyorum tam tarif ettigini yasamistim o zamanlar

Hoşgelmişsin daha öğrenemeyenlerimz var benım gibi

Kızlar doktor bana enfeksiyon için purınol verdi kullandınızmı sizde hiç yada doktor sizede vermiş miydi enfeksiyon geçirenler? Birde Magvital magnezyum verdi
magnezyum banada verdi bacagim agriyor dedigim icin ama bugun beni ishal yapti ara verecegim mecbur
Progestan kullanan yada kullanmayan arkadaşlarım su gibi akıntınız varmı...Her zaman değil arada ama çok yoğun oluyor .
ben onu kullanmiyorum ama fitil kullaniyorum mantar varmis bende onun icin oyle dedigin gibi su gibi camasirim islaniyor bi kac kere degistiriyorum mecbur camasirimi
Kızlar 2 gecedir kalça kemiği ağrısından uyuyamiyorum, bel ağrım bunun yanında çok hafif kalıyor mahvoldum ya! Bu ağrıyı yaşayan var mı aranızda? Nasıl bı çözüm buldunuz?
benimde batma gibi agrim oluyordu bacagima vuruyordu magnezyum verdi o duzeltti ihtiyacim varmis demek dedim

Kizlar gogus ucu silikonundan bahsetmissiniz ben onun cok faydasini gordum acikcasi. Benim hic uclarim yoktu 2 gun emziremedim bebegimi sonra bunlari alinca tuttu bebegim boylece uclarda olusmus oldu 10 gun sonra biraktim uclari normal emzirdim birde hic yara olmadi uclari. Tek sorun biraz zahmetli oluyor emzirdikten sonra dezenfekte et kurula sut kacinca goguse yapismiyor. Ama biraz sabretmek lazim ise yariyor hemde ucu parmak ucu gibi cikariyor zahmetlide olsa memnun kaldim tecrubemi paylasayim dedim

Sertleşmesi karnımda gerginlik hissi oluşturması normal mi ve rahimse eğer daha çok küçük çünkü mandalina büyüklüğünde bi kitle elime gelen sertlik

bana doktorum dediki rahim kaslı bir organ, cocuk hareket ettikce ona degdikce toplarnması cok dogal. ehvam yapma dedi.

Canım sen göğüs ucu koruyucu mu kullandın yoksa göğüs kalkanı mı kullandın. Bu ikisinin amacı başka ya hani. Şimdi bende göğüs uçları var. Eğer yara olmaya başlarda hemen göğüs kalkanı dediklerinden alıcam. O yaranın hemen iyileşmesini sağlıyor diyorlar. İnşalah öyledir. Bide o parayı boşuna verirsem üzülürüm yani. Doğumdan sonraki duruma göre hareket edicem.

Kalkan hava alıp iyileşmesini sağlıyor. Ayrıca akan sütleri de içerisinde topluyor sütün ziyan olmuyor.

Bence çok güzel bi isim canım senin içine sindiyse kimseyi takma yoksa biri beğense biri beğenmiyo

ilerde dalga geçerler diye koyma demiştir, benim de bir diğer adım dalga geçilmeklik hep dalga geçtiler. halbuki Allahın adı erkek versiyonu, benim adımda kuranda geçiyordu. bari 2. ismi koyun modern olabilecek. beğenmediğimden değil yanlış anlama, sadece ilerisi için söylüyorum

Canim buyuk ihtimalle bebis o☺ bende de oluyo teri degisiyo cunku rahimde yeri degismez Boyle bseyin bebis kendini katliyo sekilden sekile giriyo sonucta bende Boyle kendini toplama skma gibi seyler hissediyorum bazen sagda bazen solda oluyo sabit olmuyo o sertlik bazen de gidiyosa o his takip et bunlari ayni sey bende de oluyo cunku

Kızlar nasip olursa kızım olacak yeni ögrendim ismini Amine koymayı düsünüyorum sizce nasıl
Siz beğeniyorsanız kızınız için en güzel isim o dur. Ama sorduğun için fikrimi söylemek istedim. Böyle a yı uzatarakmı uzatmayarakmı söylemek gerek şahsen arada kalıyorum. Ben ablanızdan yana oyumu kullanıyorum sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…