2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebegin az hareket etmesinden endiselenen arkadaşlar olmus. Bende sürekli hareket hali var , durmadan karnimda hareketleniyo. Acaba bu da mi anormal bi durum

Maşallah ınsallah bızde oyle oluruz ama benım kılo almaya cok musaıt vucudum o yuzden dıkkat edıyorum acıkcası, ınsallah sağsalım saglıkla dogururuz sonrada kılolar gıder artık cokta yapacak bıse yok :)

Bebegin az hareket etmesinden endiselenen arkadaşlar olmus. Bende sürekli hareket hali var , durmadan karnimda hareketleniyo. Acaba bu da mi anormal bi durum
Birşey yoktur canım işte herşeyde evham yapıyoruz kıpırdasa ayrı dert kıpırdamasa ayrı :)) benım oğluşta buaralar aksamları acaip hareketlı dün aksam hıc durmadı artık taklamı atıyo napıyorsa düşün esım bıle hıssettı karnıma elını koydugunda stres yapma gayet rahatlardır bır sıkıntı yoktur :)

A uzatılarak söyleniyo , ama artık dönüşüm yok Allaha öyle dua ettim
Bencede öyle dua ettiysen hiç tereddüt etmeden koy Benimde çocuğum olmuyordu erkek olursa Muhammed diye dua ettim oldu sadece Muhammed koyduk ve o kadar akıllı bir evlat olduki çok şükür Rabbim evlatlarımızı bağışlasın ki Amine ismide çok güzel ismi gibi Saliha olur İnşAllah

Endişelenenlerden biri benım hala tık yok senınkındede sorun yoktr canım enerji verecek seylermı tuketıosun tatlı tarzı şeyler belki ondandr genelde sabahları hareketsıx olurlar uyudukları için ama bılemedm yınede kontrole gttgınde bı sorarsn doktruna

Şubat annelerinde silvernurse markasını deneyip memnun kalanları okudum onu inceliyodum bende cnm bi bak istersen
ben ebebekte satılan Silverina ya da Silvernurse alacağım canım türk yapımı aynısı Silverette ye 300 tl vermeye gerek yok. kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı o yüzden parasında değilim ben
Ben de silvernurse ye bakayım o zaman, gerçekten fazla para vermek istemiyorum aynı işlevi gören şey için göğüs ucum topaç gibi oldu çatlayacak gibi de bir hissim var

Ben de silvernurse ye bakayım o zaman, gerçekten fazla para vermek istemiyorum aynı işlevi gören şey için göğüs ucum topaç gibi oldu çatlayacak gibi de bir hissim var
aynen canım bazıları değmez o paraya acıyı çekeriz diyorlar ama bir süre sonra emziremeyecek duruma gelenler var göğüs ucu yarılıp da kan akıyor Allah korusun önlemimizi alalım biz

Gümüş kalkanlardan mı bahsediyorsunuz kızlar ben de almak istiyorum kullanan, marka tavsiyesi olan var mı? Birçok marka ve fiyat var çünkü
Yok canım. Gümüş olan kalkan yara olan ucu iyileştirme özelliğine sahip. Ama arkadaşın bahsettiği silikon göğüs kalkanı. Hava almasın sağlıyor göğsün ve akan sütü biriktiriyor.

Benim ilk üç ay felaket kaşındı göğüs uçlarım krem aldım babe marka göğüs ucu kremi iki günde bir sürerek atlattım ara ara sür derim şimdiden

:) evet ya artik hareketleri esim de hissediyo. Icerde canları sikildikca zipliuorlar heralde :)

Bunu kullandim ben kalkanida biliyorum ben ona gerek duymadim acikcasi

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-10-02-31-06-437_com.android.chrome.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…