2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Az önce 2020 ocak anneleri grubundaydım biri çok sebze yiyemiyorum fırsat olmuyor yapmaya bulgur pilavı cacık vs takılıyorum demiş şu an gözümün önünde dönüyor öyle ifade edeyim kendimi
Allahtan hepsi yapılabilir şeyler.

Sırf iyileşsin diye almak isterim ama bu sefer de yara olur mu bilmiyorum. O yüzden olursa alıcam.
Biriken sütü içirmem ben. Kalsın o
Olsun Sütün bir damlası bile şifa. Saatlerce beklenmeyecek ki. Sağıp içirdiğini düşün onun gibi.

1.ve 2. Foto silikon göğüs ucu. Göğüs ucu çıkmayanlara büyük kolaylık.
3. foto silikon göğüs kalkanı. Yara olan göğüs ucunu hava alarak kurumasını, iyileşmesini ve akan sütünüzün birikmesini sağlıyor.
4.foto gümüş göğüs kalkanı. Yara olan göğüs uçlarını iyileştirme özelliği var.Kullanmadım. Yorum yapamayacağım.

Eklentiler

• Screenshot_20200210_195555.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20200210_195545.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200210_195532.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20200210_195516.webp
    16 KB · Görüntüleme: 22
Herkes çok övmüş ama ya Adeta bunca zaman bu ürün nerelerdeydi dercesine

Benim almak istediğim 3.foto aslında yaa

Benim ilk zamanlar bi iki seye oldu baslarda hic olmadi ya bu zamanlar oluyo mu ki bende ilk zamanlar oluyo saniyodum
Benimde ilk bir iki şeye oldu.4 gündür de dondurmaya oluyor.bi kutu yesem doymam.onun dışında çok açlık vs hissetmiyorum canım birşey istemiyor

2700 e aldık.Ana kucağı, bebek oto koltuğu ve bebek arabası olarak kullanılması tercih sebebimiz oldu. 6 kg sadece. Bir de arabamızın bagaji gerçekten küçüktü. Bu hiç bagaja girmiyor
Peki kaç yaşa kadar kullanılıyormuş 1 yaş diye duydum doıru mu acaba?bence fiyat çok iyi ben 3700 diye görmüştüm.iyi günlerde kullansın bebiş

Aşerenler var mı kızlar ben 4 gündür çok fenayım
Tam ne aşeriyorsun yazacaktım yazmışsın cnm, ohh şifa olsun ye valla. Benim canım da dondurma istemişti ama burada doğal nefis yapan bir dondurmacım var onunkini. Kış olunca satmıyor malesef, mecbur başka bir dondurma yedim, onu da sevemedim. Bahar gelsin ilk işim oradan dondurma almak olacak. Ve erik, kiraz, şeftali canımın istedikleri ben meyveciyim. 1 aydır falan da Ayva yiyorum aşkla.
1 ve 2 meme ucu olmayanlara. Bi tanıdığımın çocuğu bununla bile tutmamıştı, aşırı inattı, annesi hep sağdı verdi. Halbuki bu ürün iyi uç çıkarıyor. Philipsin bi ürünü var uç çıkarıcı, ona rağmen tutmadı, tutmayan bebiş tutmuyor.

Göğüs kalkanı ben bir iki kullandım, faydasını gören çokmuş ama bana ağırlık yapmıştı göğsümde rahat edememiştim.

Gümüşü hiç bilmiyorum öneren çok.

Az önce 2020 ocak anneleri grubundaydım biri çok sebze yiyemiyorum fırsat olmuyor yapmaya bulgur pilavı cacık vs takılıyorum demiş şu an gözümün önünde dönüyor öyle ifade edeyim kendimi
Ah canım yaaa yarın hemen yapıverr Benimde canım sürekli kısır cıgkofte bulgur pılavı cekıyor eşim dalga gecıyor hep dandık seylerı ıstıyor canın dıye ama bulguru cok sevıyorum napim suanda aynı senın gıbı bulgur pılavı ıstıyor canım mercımeklı olanından artık yarına

Peki kaç yaşa kadar kullanılıyormuş 1 yaş diye duydum doıru mu acaba?bence fiyat çok iyi ben 3700 diye görmüştüm.iyi günlerde kullansın bebiş
Çocuğa göre değişiyor canım. 13 kg esasında. Bir siteden aldık. Orada değiştirmek istediğinde expert e baktırıyorlar geri alıyorlar sonrasında inglesina yi almayı düşünüyoruz. Zaten 2. Eli kapış kapış gittiğinden sıkıntı çekmeyiz diye düşündük.

Benim de canım hep karbonhidrat çekiyor, karbonhidrat delisi yaptın çocuğu diyor. Ah kısır gaz yapmasa ne yerim heee. Pek severim. Gebeliğimin başından beri aklımda ama bisikler yapmaya pek halim yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…