Kullan aman yara olmasın yeterkiAnladim canim benim yoktu simdi var ama yara olmasin diye baslarda yine bunlari kullanirim diye dusunuyorum
Aynen hamılelıkten hamıle kalmadan 15 gun önce bakılmış degerıme 0 lı çıkmış hamıle kalınca fırlamış dığer hamılelıklerımde hiç böyle bişey olmadıHamilelikten mi oluyo böyle?
Bi de 1den tekrar fırlama ihtimali var mı ki? İndirince o seviyede devam etmez mi?
Ben ondokrinologada gittim hamile kadin icin yuksek dozu onermiyorumhadi ya. 1er ay aralıklarla kullandım. Benim neden yavaş iniyo acaba
Sakin ol cnmKonustukalrınızı okudum bende alırsam 3 numaralı olandan alırım heralde
Off ben niye böyle oldum ya çok acayip sinirliyim ve bu en cok bana zarar verıo kafayı yiyecek derecesıne gelıyorum.Kızımın hiç bi hareketıne tahammülüm kalmadı.Az bi şımarsa sinir oluyorum saat 10 da yataga yatrdım bensizde yatmıo yatıorum uyumuo hoplayıp zıplayıp duruyor kafayı yedım yedım karnıma agrılar gırıyor artık sinirden.Bi baktım kapıyı eşim açtı bende sesimizi duydu kızı uyutmaya geldi meğer adam üstünü giymeye gelmiş bu saatte arkadsları okeye cagrıomus defoldu gıttı.Bende iyice sinirlendim uyutmuom dedım kendı kendımı tuketıorum kalktı şimdi oyun oynuo sanki gündüz az oynuomuş gbi gece gündüz hiç uyku yokKusura bakmayın ya valla kafayı yedım cınnetlik oldum cinnetlik oldum ccgu doğuruyum psıkoloğa gidecem
Ilk hamilelikse normalCanım seninle hemen hemen aynıyız ama mesela ben 3 4 güne bir saniyelik hissediyorum o kadar.
Bian bi sinir gelio oan yaptklarıma ben bile şok oluorum.benımkı artık bizim gbı 12 de yatmak istıo bıde bızım yatakta yatıo besgne yatramıorum uyuduktan snra yatrabılıoruz.havalar ısınsında başka odaya gönderecez.Sakin ol cnm
Birak oynasin
Yarin kalkip okula gitmicek sende ise gitmiyosan bugunde biraz gec yatsin
Yeri geliyo biz bile sebepsiz yere uyku tutmuyo
Bende az once kizima kizdim ama daha ileri gitmemek icin tabletini aldim elinden
Simdi yatti
Esinide takma surekli cikip arkadas ortamina girmiyosa bosver gitsin kafana taksanda bise degismicek
Evet canım ilk.dondurma yediğimde pıt pıt yapıyor o kadarIlk hamilelikse normal
Benim 2. Oldugu icin artik baya bi hissediyorum
15.haftada boyle kelebek ucuyo balik yuzuyo gibi hafifti ama dun resmen tekme atti
Ve elimi karnima goturdugumde elime geliyo, geziyo heralde
Suan yine ayni sekilde geziniyo elimle hissediyorum cok guzel ❤
Birde yediginiz biseyde dikkat edin eger onu her yediginizde oynuyosa seviyodur
Benimki portakali seviyo mesela
Sinirlenme tiroidin yükselir canım.çocuk belliki enerjiini atamıyor o yüzden hoplayıp zıplıyor.Ama onu kendi yatağına alıştır çocuk doğmadan önce yoksa sana daha da zor olur.Eşinin kafasını meşgul edebileceği yoğun bi işi olsa bu kadar dışarı çıkmaz aslında.sen okulda mı tanıştın eşinle.Bian bi sinir gelio oan yaptklarıma ben bile şok oluorum.benımkı artık bizim gbı 12 de yatmak istıo bıde bızım yatakta yatıo besgne yatramıorum uyuduktan snra yatrabılıoruz.havalar ısınsında başka odaya gönderecez.
Eşimede gelince ne hali varsa görsün beni sinir eden kısmı hafta sonu eski komşuma gdıyım dedım bana sureklı bi yere gdıon dedı şaka gbı ya gittiğim 3 kapı var okadar kendı sulalemde burda degıl kendı hergece çıkıo ama bana haftada 1 yada ayda 1 cıkmama bıle laf edıo çok bunalıyorum çocukda hareket etmıo kafayı dagtmak istedım ama izin varmedi o zoruma gttı oyuzden onunda çıkmasnı istemıorum
Bazen düşünüyorum ben bunun için mi evlendım evlnmeyıde gectım okulu bıraktım ya
Canim bebek belki kimildiyodur ama stresden hissetmiyosundurBian bi sinir gelio oan yaptklarıma ben bile şok oluorum.benımkı artık bizim gbı 12 de yatmak istıo bıde bızım yatakta yatıo besgne yatramıorum uyuduktan snra yatrabılıoruz.havalar ısınsında başka odaya gönderecez.
Eşimede gelince ne hali varsa görsün beni sinir eden kısmı hafta sonu eski komşuma gdıyım dedım bana sureklı bi yere gdıon dedı şaka gbı ya gittiğim 3 kapı var okadar kendı sulalemde burda degıl kendı hergece çıkıo ama bana haftada 1 yada ayda 1 cıkmama bıle laf edıo çok bunalıyorum çocukda hareket etmıo kafayı dagtmak istedım ama izin varmedi o zoruma gttı oyuzden onunda çıkmasnı istemıorum
Bazen düşünüyorum ben bunun için mi evlendım evlnmeyıde gectım okulu bıraktım ya
Tamam sende kesfetmisin bebeginin sevdigi seyiEvet canım ilk.dondurma yediğimde pıt pıt yapıyor o kadar
Elimde degılkı bazen dıorum ne yaparsa yapsın hıc takmayacam ama yok yapamıorumSinirlenme tiroidin yükselir canım.çocuk belliki enerjiini atamıyor o yüzden hoplayıp zıplıyor.Ama onu kendi yatağına alıştır çocuk doğmadan önce yoksa sana daha da zor olur.Eşinin kafasını meşgul edebileceği yoğun bi işi olsa bu kadar dışarı çıkmaz aslında.sen okulda mı tanıştın eşinle.
Olabılır canım cocuk diıorum benım bu halımı görüyo gelmekten vaz gececek deli bi annem var dıeCanim bebek belki kimildiyodur ama stresden hissetmiyosundur
Bende gun icinde calisirken hic hissetmiyorum cunku stresli oluyorum
Kizin ogle uykusu yapiyosa bi kac gun uyutma bak nasil erken yatmak isticek
Canim bak YouTube den rukye ayetleri yaz onu dinle sakinlestiriyo inan suan dinliyorum bebek karnimda neler yapiyo merak ediyorum bi oynuyo bi tekmeliyo yaramazligi tuttuElimde degılkı bazen dıorum ne yaparsa yapsın hıc takmayacam ama yok yapamıorum
Havalar ısınsında ayıracam odayı aynen çok zor olacak beşiğini kardesıne vermeye razı ama doğunca fikri degısırse bilemeyecem
Aynen valla yazları çalışıo bi havalar ısınsaydı
Okulda degılde okul zamanında deyim
Ay bende dondurma yemek istıorum ama boğazım şişer die çok korkuyorum.önceden hiç boğazm şişmezdi 1 senedir aşırı şişio iltihap oluo antbyotık içmeden gecmıo buda stresten oluomuş doktora demiştim gercektende okadar Sıvasın ayazında atkısız okula gıttım hiç boğazmn şiştiğini bilmem şimdi evde otrdgm yerde oluoEvet canım ilk.dondurma yediğimde pıt pıt yapıyor o kadar
Ee buyuyo artik annesi her yasin sendromu varOlabılır canım cocuk diıorum benım bu halımı görüyo gelmekten vaz gececek deli bi annem var dıe
Malesef öğlen uykusuda yok bayadr uyumuo öğlenleride .önceden ne guzel düzenli uyutrdum oğlen bide akşam 9.30 yada 10 da uyurdu artık imkanı yok
Sagol canım bakacagım kızıma hamıleyken çok sakındım oturur göbegımle oynardım yanı kızımlaCanim bak YouTube den rukye ayetleri yaz onu dinle sakinlestiriyo inan suan dinliyorum bebek karnimda neler yapiyo merak ediyorum bi oynuyo bi tekmeliyo yaramazligi tuttudinledigime tepki veriyo heralde
Üstüne ılık su içince birşey olmuyor çok şükür.Ay bende dondurma yemek istıorum ama boğazım şişer die çok korkuyorum.önceden hiç boğazm şişmezdi 1 senedir aşırı şişio iltihap oluo antbyotık içmeden gecmıo buda stresten oluomuş doktora demiştim gercektende okadar Sıvasın ayazında atkısız okula gıttım hiç boğazmn şiştiğini bilmem şimdi evde otrdgm yerde oluo
Hiç sorma daha bunların ergenşıklerı var suan böyleyse ergenlıkte vay halımızeEe buyuyo artik annesi her yasin sendromu var
Uyumucam, dinlemem, yurumem, inatlasirim donemleri var biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?