Ah canım yaaa yarın hemen yapıverr Benimde canım sürekli kısır cıgkofte bulgur pılavı cekıyor eşim dalga gecıyor hep dandık seylerı ıstıyor canın dıye ama bulguru cok sevıyorum napim suanda aynı senın gıbı bulgur pılavı ıstıyor canım mercımeklı olanından artık yarına
Benim de canım hep karbonhidrat çekiyor, karbonhidrat delisi yaptın çocuğu diyor. Ah kısır gaz yapmasa ne yerim heee. Pek severim. Gebeliğimin başından beri aklımda ama bisikler yapmaya pek halim yok hala
Oh afıyet olsun benım eşim pimpirikli o konuda aşerdiğinde tek yıyemecegın sey dondurma dıyor hasta oluyormusum dıye kışın yasak sankı 5 yasında gıbı hıssedıyorum kendımı
Benim tiroid hormonum 3.79 çıkmıştı ilk. Sonra 25lik kullandım. 3buçuk civarı oldu. 50ye geçtim 3e inmiş ama 2.50nin altında olması gerekir dahiliye hekimine danışmalısın dedi dr. Niye tam inmiyo bu hormon ya. 18 haftalık oldum. Bebeğime çok zararı olmuş mudur bu zaman kadar ya?
Ah canım yaaa yarın hemen yapıverr Benimde canım sürekli kısır cıgkofte bulgur pılavı cekıyor eşim dalga gecıyor hep dandık seylerı ıstıyor canın dıye ama bulguru cok sevıyorum napim suanda aynı senın gıbı bulgur pılavı ıstıyor canım mercımeklı olanından artık yarına
Eşimle de işten geç çıktık yarına kaldı ama aklımda yani o pilav cacık yenecek söyledim onun da canını çektirdim hatta yaparım yarın kesin yoksa dayanamam
Eşimle de işten geç çıktık yarına kaldı ama aklımda yani o pilav cacık yenecek söyledim onun da canını çektirdim hatta yaparım yarın kesin yoksa dayanamam
1.ve 2. Foto silikon göğüs ucu. Göğüs ucu çıkmayanlara büyük kolaylık.
3. foto silikon göğüs kalkanı. Yara olan göğüs ucunu hava alarak kurumasını, iyileşmesini ve akan sütünüzün birikmesini sağlıyor.
4.foto gümüş göğüs kalkanı. Yara olan göğüs uçlarını iyileştirme özelliği var.Kullanmadım. Yorum yapamayacağım.
Hareket durumlari sizlerde nasil bazen inanılmaz uzun uzun hissediyirum bazen 3-4 saat araliksiz tik yok aklim çıkıyor
sozde 2. Gebeligim ama ilkini unutmusum normal mi bu haftalarda düzensizlik acaba
Hareket durumlari sizlerde nasil bazen inanılmaz uzun uzun hissediyirum bazen 3-4 saat araliksiz tik yok aklim çıkıyor
sozde 2. Gebeligim ama ilkini unutmusum normal mi bu haftalarda düzensizlik acaba
2700 e aldık.Ana kucağı, bebek oto koltuğu ve bebek arabası olarak kullanılması tercih sebebimiz oldu. 6 kg sadece. Bir de arabamızın bagaji gerçekten küçüktü. Bu hiç bagaja girmiyor