2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

En sevdiklerim afiyet şifa olsun cnm

Benim de canım hep karbonhidrat çekiyor, karbonhidrat delisi yaptın çocuğu diyor. Ah kısır gaz yapmasa ne yerim heee. Pek severim. Gebeliğimin başından beri aklımda ama bisikler yapmaya pek halim yok hala
Yakın olsaydık ben sana yapardım canım valla gaz falan suan umrumda degıl herseyı yıyorum emzırırken yıyemıcez nasılsa gaz yapan seyler

Canim benim imk 4.2deydi
25lik kullandim 1 ay sonra kan tahlili verdim 2.5a indi
Sen nekadar sure icerisinde dozaji yukselttin

Eşimle de işten geç çıktık yarına kaldı ama aklımda yani o pilav cacık yenecek söyledim onun da canını çektirdim hatta yaparım yarın kesin yoksa dayanamam

Bence 3. İş görür. Baktım yara baş gösterdi hemen alırım. Hiç affetmem:)))

Hareket durumlari sizlerde nasil bazen inanılmaz uzun uzun hissediyirum bazen 3-4 saat araliksiz tik yok aklim çıkıyor
sozde 2. Gebeligim ama ilkini unutmusum normal mi bu haftalarda düzensizlik acaba

Hareket durumlari sizlerde nasil bazen inanılmaz uzun uzun hissediyirum bazen 3-4 saat araliksiz tik yok aklim çıkıyor
sozde 2. Gebeligim ama ilkini unutmusum normal mi bu haftalarda düzensizlik acaba
Bence normal. Bende de öyle. En son dün akşam hissettim mesela ben.

Canım seninle hemen hemen aynıyız ama mesela ben 3 4 güne bir saniyelik hissediyorum o kadar.

Bunun da kalkandan tek farkı sütü akıtması herhalde. Akan süt de gittiğin yerde hiç hoş görünmüyor. Ben Philips göğüs kalkanı alıcam bu gidişle.
Bunu emzirmek icin kullaniyorsun goguste uc yoksa onun icin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…