2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu doz dedıgın troıd ilacımı canım

Manesef her cocuktada yara oluyor canim uzun sure ara verildiginde alisana kadar yara oluyor

Ben dayanamadım yedim bugün valla hemde iki tane

Canim ya seni o kadar iyi anliyorum ki ayni seyleri bende yasiyorum kizim 2 yasinda ve surekli dagitiyo artik normal konussa bile tahammulum kalmiyo azicik sessiz ol diyorum cok konusuyo diye. Pisman oluyorum ama hormonlar nasil etkiliyorsa sacma sapan tepki verir oldum. Es konusunda da esim iyice sosyallesti bigun arkadas bigun mac. kizim bensiz yatmak istemiyor iyice telefon kolik gibi oldu telefon icin agliyor. Bugun sabredip vermedim telefonu. Dayanmak cok zor Rabbim insallah kolay evlatlar versin yiyen uyuyan saglikli amin amin. Yoksa isimiz cok zor gercekten

Çok şükür biz soğuklar nedeniyle tatil olduk işe gitmedik.Grip olmuşum inşallah çabucak atlatırım.uzun süredir bebişi hissetmiyorum bugün gidip doktora görüneceğim.bir de üçlü test sonucumu alacağım inşallah herşey yolundadır.sonra gelip battaniye altına girip yatacağom

ne güzel ya memur olmak varmış

Günaydın kızlar yeni bir iş sabahından İzine ayrılacağım günü iple çekiyorum

Bu soğuklarda gerçekten bende öyle düşünüyoruım ama bir yandan da işte gün geçiyor evde otursam ne yapacam düşüncesi aklımda.
Bu arada kızlar doğum izni toplu parası ne zaman ödeniyor izin sonunda mı başında mı her ay taksitle mi bilen var mı ?

sanırım benim ki bezelye seviyo ilginç bi kız olcak

doğuma kadar olan rapor toplu yatıyor, doğumdan sonra isteğine bağlı olarak ya taksit taksit ya da toplu olarak yatıyor rapor bitiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…