2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende muzdaribim bu konuda soruyorlar kaç aylık diye 4 aylık diyordum, 5 olcaz sanıyordum daha yeni mi ne 4 müşüz. Açıklama yapması zor çünkü anlamak da zor kaç haftalık onu diyorum bende
Evet canım yeni 4 ü dolduruyoruz yanı tam 4 aylık oluyoruz 5dende gun alıoruz.5 dıemeyız yanı 4 aylığız :)

Ben iki tane böyle set alacağım 5 er tane de zıbın ve takım 5er tane atlet bolca ağız bezi alcam olur mu acaba?bi de 0 3 ay mı almak lazım acaba
Atlet tarzı çok alma sadece göbek bagı dusene kadar o hastane cıkısında olan varya onu kullandım sonra full zıbın .çok kullanışlı oluo bence.kilosuna gore degısıo bıraz alıp doğunca duruma gorede alabılırsın alma imkanın olursa tabı

Kızlar göğüslerim baya büyüdüler. Nasıl bir sütyen almalıyım . İnternetten bakınca karşıma sürekli emzirme sütyeni çıkıyor onumu almalıyım ki anlamadım yardım eder misiniz ?
Ben emzirme sutyen aldım ama çok kullanmadım anormal olan bende olabılırım

Hayırlı olsun canım Doktorlar önceden tahminde bulunmuşmuydu?
Hayir canim ben 13. Haftamda gitmistim sormayi unuttum oda gorseydi soylerdi heralde
Turkiyede henuz olmayan bir kan testi var butun trisomie yani down sendromu hastaliklari teshis etmek icin ve o testte cinsiyeti ogrenebiliyosun
Bu gittigimde 17.haftaydim sonuctada ultrasondada gormustu

Bana da bunları önerdiler.Dünya listelerinde hep bir numare olmuşlar.
Bebek bakım sorunlarına mucıze çözümleri aldım ben ama kurallı biriysen çok işe yarar dsplınlı yani.malesef ben çok uygulayamadım içeriğini sana atarım bı ara hatrlatta.mesela uyku düzeni verıo bebegı nasıl uyutmanla ilgili bilgi verıo kuralcı bi kıtap baslarda uyku konusunda uydum elımden gldgı kadar ama gercekten zor.aman uyumasın dedesı gelecek sevecek aman biz yenı geldık hemn uyutuonusun derken düzen kalmadı şimdide aa sen daha uyumadn mı dıolar ben kuralcıyken kimse takmadı şimdide ben takmıorum etrafm kuralcı olmya calısıo gülermisn aglrmsn

Bu arada bende yarın 3 lü için gidecegim bakalım bu sefer cınsıyetı net görebilecekmiyiz 3 lü kaç günde çıkıyor sonucu kızlar .

Hmm anladım canım benımkıne 3 hafta önce erkege benzıo demstıde degısır mi acaba die dsncedeyım

Hmm anladım canım benımkıne 3 hafta önce erkege benzıo demstıde degısır mi acaba die dsncedeyım
Hadi hayırlısı canım ilk miydi senin bana da 13+6 da erkeğe benzettim çıkıntı gördüm demişti bklm değişti mi bende merak ediyorum

Kocaman oldu annesi. Kolay kolay bir şey olmaz oğluna :)))
İnşallah
Ne fitili kullanıyorsun sen canım. Vajinal bir fitilse ileri doğru biraz sokman lazım. Hemen kalkma çıkmaz o. Ben yatmadan önce atardım. Kalkmazdım bir daha.
Vajinal evet, kendimi kasıyorum diye mi tam girmiyor yattığım yerde hala gitmemişti ben de geri çıkardım attım

Yaş 30 oldu bi tane bile beyazım yoktu ama bugün bir de Ne göreyim 10 taneye yakın saçım beyazlamis önde. Hamilelik yapıyormuş bunu araştırdım da aranızda bunu yaşayan var mı?

Yaş 30 oldu bi tane bile beyazım yoktu ama bugün bir de Ne göreyim 10 taneye yakın saçım beyazlamis önde. Hamilelik yapıyormuş bunu araştırdım da aranızda bunu yaşayan var mı?
Ay bu ben ya Bide önlerde çıkıyo kestim kısalttım yok kurtulamıyorum çoğalıyolar bide koyu renk saçlarım boyada yaptırmadık diplerine hiç. Daha ne kadar artcak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…