2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

D vitamini, kan ilacı ,b12 iğnesi birde multivitamin verilmişti bana multivitamin hariç diğerlerini kullanıyorum multivitamini yutamıyorum aşırı büyük. D vitamini eksikliği bebekler için sıkıntı oluşturabilir demir eksikliğide anne için sıkıntı oluşturabilir illaki kullanmalısın demişti doktorum

Ben uzun ara verdiğim için zor oldu diye düşünüyorum :))

B12 iğmesinin popoda bıraktığı morluk kalıcı oluyor

Kızlar geniz akıntım var ve boğaz ağrısı yaşayanlar nasıl geçirdiniz? Sanki boğazım yanıyor gibi
Komık gelebılır ama ben ne yapıorum bılıomusun ilk hissettığım anda hemen su kaynatıyorum sıcak sıcak içiyorum yudum yudum agzını yakmahafıf ılıtıp boğazına dedgdıgnı hıssedıosun sonra gecıo ama tabı senınkı ilerledyse bılemem çok geçmiş olsun

Sağol canım bende içtim limonlu ballı sıcak su ama yine geçmedi sirkeli gargarada yaptım umarım geçer

Ben kan ilaci ve d vitamini damlasi kullaniyorum sadece. Multivitamin kullanamiyorum asla, midemaltust oluyo.

Ben baştan beri regenis max kullanıyorum doktor hamilelik sonuna kadar ihtiyacın olan her şey içinde var dedi. Yeni kanıma falan baktırdım hiçbir eksiklik çıkmadı ayrıca bir şey de vermedi doktor.

Kız sen sağlığına bak. Doktorun kızar vallahi. B12in eksik mi çıktı senin kan tahlillerde. O yüzden mi kullanıyorsun
Ya aşırı eksik değildi aslında ama ilerde eksilcek iğne ile hızlı yükselir diye 6 aylık iğne yazdılar yani en başta her gün sonra haftada bir sonra ayda bir şeklinde. Ayda bir olanlar kaldı ama delik deşik oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…