2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaş 30 oldu bi tane bile beyazım yoktu ama bugün bir de Ne göreyim 10 taneye yakın saçım beyazlamis önde. Hamilelik yapıyormuş bunu araştırdım da aranızda bunu yaşayan var mı?
İlk gebeliğimde beyazlama oldu.
İkincide daha çok olmaya başladı. Bakalım ne olacak bu gidiş.

Birde çok kıyafet ayakkabı biriktirdim. Onları koyacak yer bulmak çok zor. Şimdi kullandığımı başkasına vericem. Allahın izniyle çocuk dosyasını kapatıyoruz.

Hahahha
:)))
Doğumdan hemen sonra istemeyebilirsin. O günler biraz zor geçiyor. Ama çok ara verme. Tekrar başa dönüyorum ben şimdi. :))
ben olmaz diye korkuyorum eşimde sıkıntı vardı ameliyat falan oldu o şekilde hamile kalabildim yaşı ilerledikçe tekrar etme riski varmış ondan arayı açmayalım diyoruz ama bakalım rabbim bilir en doğrusunu hayırlısını:) herkes doğunca tek çocukta ısrarcı olursun diyor:))

bu beyazlar oluşurken sabahları ac karnına sarimsak yutun düzeliyor diyorlar duydunuz mu ya da etrafınızda deneyip fayda gören oldu mu ?

Valla ben uykuya çok düşkünüm.
O yüzden bi daha istemedim.
Sonra herkes kardeşi olsun dedi.
Yaptık :))))

Ya benim kuzenimin de olmuyor. Ameliyat oldu o da ama yine olmadı. Çok şükür sizin olmuş.

Valla ben uykuya çok düşkünüm.
O yüzden bi daha istemedim.
Sonra herkes kardeşi olsun dedi.
Yaptık :))))

Ya benim kuzenimin de olmuyor. Ameliyat oldu o da ama yine olmadı. Çok şükür sizin olmuş.
uyku benimde kırmızı çizgim ama şuan beni tam olarak ne bekliyor bilmiyorum ya ondan böyle rahat konuşabiliyorum galiba bizim ameliyat başarılı geçmişti ama değerler yavaş düzeldi 8. ayda ancak tutturabildik çok şükür. Eşimde ameliyattan dolayı sperm enfeksiyonu oluşmuş o tedavi edilince hamile kaldım:)

Arkadaşlar çok önemli birşey sormam lazım.
Ben multivitamin,folik,d vitamin ve magnezyumu vs 3. ay itibari ile bıraktım.
Bir buçuk aydır takviye almıyorum kendimi de iyi hissediyorum.
İlaçlar dengemi şaşırtıyor gibiydi.
Kullanmayan var mı ?

Çok şükür gözün aydın olsun :))
Dikkat et doğum olana kadar. Ben de ikinciyi 10 ay denedim :)))
İlki gibi hemen olur zannetmiştim ama öyle olmuyormuş :)))

Folik asit hariç diğerlerini alıyorum ben. Artı kan ilacı da alıyorum.

En azından kan ilacı kullanmanız lazım doktorunuz birşey demedi mi?

Çok şükür gözün aydın olsun :))
Dikkat et doğum olana kadar. Ben de ikinciyi 10 ay denedim :)))
İlki gibi hemen olur zannetmiştim ama öyle olmuyormuş :)))
Sağol canım :)) Evet bunu duyuyorum etraftan ikinci için biraz çabaladık diyenler çok oluyor neyden kaynaklı acaba kafaya takıp stres edince mi olmuyor bana olmadığında hep öyle derlerdi ama insanın elinde de olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…