2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar detaylı ultrasondan çıktım bebisin herşeyi normal ama yüzünü net göremedik naptiysak olmadı dönmedi başı aşağıda rahim duvarına yaslamış yüzünü agrilarimin nedeni o olabilirmiş kasik ağrısınin sebebi yani hafta içi tekrar gelin yüzünü net görmek için bu arada ellerimde his kaybı var resmen yumruk bile yapamıyorum normalmiş yine bu durum yaşayanlarin içi rahat olsun bide ağır grip oldum inşallah geçer dua edin

çok geçmiş olsun canım bebişin sağlıklı olmasına sevindim cuma günü de biz gideceğiz inşallah

Gözün aydın canım, ayrıca geçmiş olsun grip çok zor maalesef bi yakalanınca ne kadar beslensen de geçmiyor

Tamamen his kaybı değil ama bende de oluyor. Ellerimle bir işle meşgulsem uyuşuyor gibi oluyor yoruluyor. İlk gebeliğimde de oluyordu.

Ayşe Öner'in de gaz masajından çok yararlanmıştım aklınızda olsun. Aileden hangi bebeği alsam gazını çıkarttım kaka yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…