2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar merhaba nasilsiniz? Ben proluton igne vurundum dusuk riski icin ve yerimden kalkamaz oldum felcli gibiyim bacagimi kaldiramiyorum yatakta donemiyorum mahvetti beni bu igneden vurunan var mi benim gibi olan vs cok agriyo kalcamdan bacagima kadar

Mrb canım ya tüh geçmiş olsun insAllah riskin biter de vurunmazsin iğneyi

Benimde fena bogazim cok acıyor pastil alıyorum arada sicak icecekler vs ama
İlacsiz nasil gececek bilmiyorum
Ben bi kaşık bal yarım limon suyu 1 bardak sıcak suyla karıştırıp içiyorum. Hatta boğazım için azıcık da karabiber kattım. Dün akşam içtim baya sabaha da iyi uyandım. Bu akşam da içiyorum şimdi

Canim ben 1 bardak süt bi kase yada iki kasik yogurt yiyom hergun yumurtada 1 adet bence yeterlidir

Bu yeterli dimi kendimi çok kastımda bu konuda bi standartı oturtacam kendime
Yeterli canım.benim kalsiyum değerime bakmıştı doktorum.normal aralıkta görünüyordu o yüzden çok abartmaya gerek yok bence.sabah kahvaltısında da artık çoğunlukla kaşarı tercih ediyorum çocuğu büyütüyormuş çünkü.

Yeterlidir canim meyvede mutlaka tuket hergun ben yememe önem veririm saglikli beslenmeye bebegim icin

Canim bende nedense bebegin kilosunun iyi olmasi icin durmadan yiyom ama saglikli besleniyom tabi son ayda bebegin kilosu azsa cikolataya vuruyom takintiliyim şu kiloya iki kizim biri 3.5 biri 3.100 grmdi buna nekadar olacak bakiyim saglikli olsunda

Ben hergün 1 yumurta çeyrek avokado 1 dilim kaşar 1 muz 1 süt kesin tüketiyorum canım.onun dışında abur cubur yemem sadece dondurmaya şu sıralar aş eriyorum.bi de günde 3 tane ceviz ve akşamda 1 porsiyon meyve yiyorum nar portakal gibi.sağlıklı olsun da çok kilolu olmasına gerek yok inş

Neey Bi yerim mor bende geçmesini bekliyodum ya an itibari ile ümidi kesiyorum o zamann
Benim kızım sanırım 2 yaşındaydı b12 iğnesi yazmıştı dr, eksikti. Morluk vs hiçbir sıkıntı olmadı. Çocuk ile yetişkin arasında fark oluyor mu bilmiyorum.
Cnm ağır bir iğne o. Ben ilk gebeliğimde az vurulmadım ondan, ama kaç gün ağrırdı. İlk iki gün bacağımı kıpırdatmakta zorlanırdım. Geçmiş olsun çok. Sağlıklı olsunlar da

Tabikide saglikli olmasi herseyden önemli ama 3 kilonun altinda olunca bakmaya kiyamiyn incitmekten korkulur ben abur cubur severim ama bu hamilelikte kuru meyve mevsim meyveleri yani evden beslenmeyi seviyom rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Masallah
Bende her sabah mutlaka 1 yumurta haslar yerim
Suyu duzenli icerim 2l iciyodum ama doktorum azaltmami soyledi
1bucukdayim
Meyve hergun mutlaka yerim
Kuruyemis yerim
Ama gel gelelim sutu midem almiyo
Yogurt duzenli diyemem ama nerdeyse hergun yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…