2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin canm. Bende de oluyordu 16. Haftadan sonra duzelmisti. Organik iyotlu tuz parcasi gezdiriyodum agzimda, tuzlu ayran içiyordm ve bol su.. insallah gecicektir dinlenmeyi de ihmal. etme

Gunaydin canm. Bende de oluyordu 16. Haftadan sonra duzelmisti. Organik iyotlu tuz parcasi gezdiriyodum agzimda, tuzlu ayran içiyordm ve bol su.. insallah gecicektir dinlenmeyi de ihmal. etme
bende alayım o tuzdan bari çok sağolasın insallah geçer şimdiye kadar kusma ile uğraştım şimdide tansiyon kusturuyor ana olmak ne zor sey :)

Canım erkek gıbı sankı ya cıkıntısıda fazla yok aslında ama kızada benzetemedm pek
Erkekmi çikinti çok kücuk
Erkek gibi gorunuyo
Neymis????
Kız bence bariz belli ama merakta ettim simdi
bence kız direkt
Kız diyenler doğru bildi doktorun dedıgıne göre kızmış ama ben hala kabullenemedim ya erkeğe benziıo demıstı şok oldum duyunca.Yanlış anlamayın istemedgmden degılde erkeğe alışmıştım kızımda var buda erkek olsaydı belkıde daha dusunmezdim vardır Rabbimin bi bildiği

Dünki başımdan gecenleride anlatayım Benımkı göstersin cinsiyeti die dısarda tatlıları götürdüm nese gittik 2.30 da benım sıpa kıpır kıpır doktor göremıorum dedı çok hareketli dedi.ama kıza benzıo gbı ben şok ama 3 hafta önce erkeğe benzetmiştiniz dedim şuan kıza benzetıorum demezmi nese kesın göremedi.
Dedim 3 lü için çagırmıştınız dedim geç kalmışsın demez mi kendısı bana dedıkı 3 hafta sonra gelın dedı tam gunu gunune 3 hafta oldu dedım.Bebek büyümüş ozaman dedı 19 haftalık çıktı normalde 18 +1 di hani geriden gelıodu ya onada bı anlam vermedım.
Nese kasılmalara faln fitil verdi enfeksiyondandr dıe.Ben çıktım troıd için kan faln verdim.
Eşim dediki tekrar rica et bırdaha baksın doktr cınsıyete dedı bütün hastaları bıtınce tekrar girdim oda baktı sagolsun sonuç kız dedi mutlu oldun mu dedı dalga gecer gbımıydı emin olamadım nese işte durum bu

Yaaa sağlıkla gelsin cnm kızın aynı durumu yaşama ihtimaline karşı bende tedirginim açıkçası keisnlikle kız istemediğimiz de değil bizimde ama değişirse baya afallarim bende pazartesi öğrenicem insAllah ayrıntılıya girmedin mi cnm

bariz kız canım erkek diyenler ne gördü acaba pipiş yokki sağlıkla gelsin de minnoşlar önemli olan o

Sağlıkla gelsin herşeyde vardır bir hayır

Canım sağlıklı olsun da hiç önemi yok tabi senin bir tane kızın olunca farklılık isteyebilirsin çok haklısın.hatırlarsan benim her şey erkeğe delaletti.hatta en başta doktor erkeğe benzetiyorum demişti ama kız çıktı.benim hiç çocuğum olmadığı için ne çıksa havalara uçacaktım zaten sağlıklı hayırlı olsunlar inş.senin geriden geliyordu ama sanırım eşitlenmiş artık tam zamanında gidiyor.aynı oldu haftamız

Malesef geçmiyor daha da düşerek devam ediyor benim... bol su için yüksek olmasından iyidir düşük olması.

Kiźlar günlük yogurt ve süt ne kadar tüketiyorsunuz bana miktar söyler misiniz ? Lütfen
Bu gebeligimde yogurt midemi cok rahatsiz ediyor ya aslinda cok severim ama yemeye korkuyorum acaba laktoz intoleransim mi olustu sütü de anca kahveyle icebilirim ya da kakaolu sut felan iste kizimdan otlanarak ama
Peynir bol yiyorum.
Malesef geçmiyor daha da düşerek devam ediyor benim... bol su için yüksek olmasından iyidir düşük olması.
Benimde genelde 9-5 felan ama doktorun yuksek olmasindan iyidir dedi. Beni cok etkilemiyor, naderin basim donuyor o kadar

Ben laktozsuz içiyorum canım.Bi de benim tansiyon hamileliğin başından beri 10 6

Nasılsın cnm? Çok girmiyorsun? Nasıl gidiyor?

kansızlıkta neden olabiliyormus ben kan ilacına yeni basladım bakalım insallah düzelir bu şekilde çok yorucu oluyor .

Benim hamilelik öncesi normal tansiyonum da 10-6 gibi olurdu şimdi de hiç değişmedi ama son birkaç gündür çok sarsıyor beni tansiyona bağlıyorum açıkçası. Geçen gün neredeyse baygınlık geçirdim göz kararması vs her şey. Şimdi de oturduğum yerde dönmeye başladı mide bulantısıyla birlikte anlamadım gitti. 2 gündür raporluydum bugün döndüm işe daha 2 saat olmadan yine çürük çıktık galiba

Ayrıntılıya 1 ay sonraya cagırdı ama hesaplıorum geç oluo galıba daha o doktora guvenmem ıkı hafta sonraya 5 marta randevu aldım başka doktordan.
Aynen bizde afalladık isim bile belliydi hayırlısı olsun hakkımızda.Bişeyde alamam kızımın var hep kaynanam olsun yenı şeyler alırız yınede dedıde alırsamda bı hastane cıkısı alırım herlde başkada bişeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…