Canim bende nedense bebegin kilosunun iyi olmasi icin durmadan yiyom ama saglikli besleniyom tabi son ayda bebegin kilosu azsa cikolataya vuruyom takintiliyim şu kiloya iki kizim biri 3.5 biri 3.100 grmdi buna nekadar olacak bakiyim saglikli olsunda
Masallah
Bende her sabah mutlaka 1 yumurta haslar yerim
Suyu duzenli icerim 2l iciyodum ama doktorum azaltmami soyledi
1bucukdayim
Meyve hergun mutlaka yerim
Kuruyemis yerim
Ama gel gelelim sutu midem almiyo
Yogurt duzenli diyemem ama nerdeyse hergun yiyorum
Masallah
Bende her sabah mutlaka 1 yumurta haslar yerim
Suyu duzenli icerim 2l iciyodum ama doktorum azaltmami soyledi
1bucukdayim
Meyve hergun mutlaka yerim
Kuruyemis yerim
Ama gel gelelim sutu midem almiyo
Yogurt duzenli diyemem ama nerdeyse hergun yiyorum
Ah ne güzel dikkat ediyorsunuz Benin ilk çocukta hergün çerez süt yürüyüş çok dikkat ederdim ama bu yavrumda hiç edemiyorum yok ikincilerin kaderi heralde Allah’a emanet büyüyor herhalde
Kizlar merhaba nasilsiniz? Ben proluton igne vurundum dusuk riski icin ve yerimden kalkamaz oldum felcli gibiyim bacagimi kaldiramiyorum yatakta donemiyorum mahvetti beni bu igneden vurunan var mi benim gibi olan vs cok agriyo kalcamdan bacagima kadar
Ya ben zaten hamilelik onceside 2
Ile 3l arasi icen biriydim
Ama hamilelikde su toplamasimi diyolar elim ayagim sisiyo kizariyo hem ondan hemde bobrek ile bise dedi ama unuttum valla ogun cinsiyet heyecani vardi
Yani illaki aman aman dikkat et 1bucugu gecme demiyo ama senin icin 1bucuk yeterli dedi
Ah ne güzel dikkat ediyorsunuz Benin ilk çocukta hergün çerez süt yürüyüş çok dikkat ederdim ama bu yavrumda hiç edemiyorum yok ikincilerin kaderi heralde Allah’a emanet büyüyor herhalde
Kizlar merhaba nasilsiniz? Ben proluton igne vurundum dusuk riski icin ve yerimden kalkamaz oldum felcli gibiyim bacagimi kaldiramiyorum yatakta donemiyorum mahvetti beni bu igneden vurunan var mi benim gibi olan vs cok agriyo kalcamdan bacagima kadar
Ben ilk gebeliğimde açık süt alıp kaynatıp her gece yatmadan önce 2 buçuk su bardağı , gündüzleri bir su bardağı içerdim. Son iki ay gebelik alerjim çıktı. Ben nedense bu durumumu süte bağladım. Aşırı süt tüketimine vücudum reaksiyon gösterdi bence...
Yoğurt iyidir, yemeklerde yiyorum ev yapımı.
Cnm ağır bir iğne o. Ben ilk gebeliğimde az vurulmadım ondan, ama kaç gün ağrırdı. İlk iki gün bacağımı kıpırdatmakta zorlanırdım. Geçmiş olsun çok. Sağlıklı olsunlar da ❤
bilsem vurunmazdim baski agri yapiyo diye 3 tane verdi dr baski dinlenince geciyor en azindan. Bu ne zor ne aci dogum agrisi boyle degil resmen amin insallah saglikli olsunlar
Kızlar günaydın ben bu topikte değilim ama siz benden bir iki ay oncesiniz 13. haftaya girdim ve tansiyonum düşüyor sürekli beslenmeylede düzelmiyor dengesiz bir şekilde bi düşüyor bi normal . Bunu yaşayan oldumu aranızda ve ne zaman geçer ?