2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim dun tansiyonum 7 ye 3tu az daha tere yigiliyordum gozlerim karardi aci bi ter basti. Tuzlu ayran vs duzeldim. Normalde hamilelerin dusermis aksam hastanede 9a 6 cikti. Genellikle bu sekilde benim

Aynen canım ilkinde bende öyleydim havalara uctum ama bunda dedgn gbı birde erkek tadına bakalım dedım ama Rabbim daha iyi bılır tabı.ya doktora guvenemıorum kı detaylıda kaç haftalık çıkacak acaba
Elif di galıba ona aldım randevuyu sen hiç mueyene oldun mu o doktora

Yok canım hiç olmadım muayene.Ben cuma günü kendi doktoruma kayseriye gideceğim ayrıntılı için.cuma günü 18+6 oluyorum.erken mi geç mi bilmiyorum ama

Detaylı ultrasyona kaç haftalıkken girdiniz hanımlar?Son haftası kaçıncı hafta
Benim doktor 24'e kadar yapılıyor dedi ama ben genellikle en son 23 okudum internette. Bana randevuyu geç verdikleri için öyle dediğini düşünüyorum.
En ideali 22. Haftaymış ama randevu bulabilirsen o haftaya al.

Kizlar 20+3 üm benim gibi olup daha tetenoz asisi olmauan var mi. Acaba son tarihi var mi Bunun.
Ben 21 haftadayim hemşireyi aradım hasta olduğumu sknti olup olmayacağını sordum hastaysaniz bir hafta erteleyelim dedi bende zaten tetanoz aşısının ağır olduğunu biliyorum bir hafta sonra gidicem

Bu hafta mis gibi 1 kg daha aldım ohhh mis bende kabızlık ve şişlik hat safhada . 5 kg ile ilerliyorum 66 ile hamile kaldım 71 oldum ben 85 'le bitiririm herhalde hayır hep yediğim gibi yiyorum nerden geliyor bu kilolar anlamadım. Alyaliya senle aynı gidiyorduk sen kaç kg aldın şimdi ?

Detaylı ultrasyona kaç haftalıkken girdiniz hanımlar?Son haftası kaçıncı hafta
Ne şanssızım kız detaylifa yüzünü göstermedi benim ki en çok merak ettiğim şeydi detaylifa yüzünü görmek bir daha gidicez bir hafta sonra

Psikolojim için tartıya çıkmıyorum artık

Ben sutu pastörize icmemeye çalışıyorum aksine . Neden pastörize için sadece dediler ki doktorlar ? Bizim çalıştığımız ilçede köyde amca var bi tane o sağıyor bende 2 3 kere süzüp kaynatıyorum içiyorum güzelce. Yoğurdumu da bu sütten yapıyorum icim daha rahat ediyor sonuçta annelerimiz de hep köy sütü içmiş bize bisey olmamış şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…