İnşallah canımmBilmiorum benim içime hep erkek doğuyordu bu doktorda erkek diyince açıkçası emin oldum gibi ayrıntılıyi beklerim o zmn aksini söylemezlerse tamamdr şüpheye yer yok ☺ sağlıkla gelsinler insAllah
Benim 2. Gebelik oldugu icin bayagi hissediyorum cnmCanım o geç hissetme şöyle olabilir. Benim plesanta göbek ile bebek arasında mesela onun için 21. Hafta içindeyim ama henüz tekme yemedim. Doktor biraz geç olur bu hissetme dedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da plesanta konumunu doktorun söylüyor. Zalim plesanta aramıza girdi bebişlerle
Bi de ayrıntılı randevunuzu sat a göre değil ultrason haftanıza göre aldınız ya da alacaksınız değil mi?Ayrıntılı ultrason için Altan cebeciye gidecek olan var mı ya da nasıldır bilen?
21. Hafta içindeyiz. Bende 20+3 üm. Bebeklerimiz 20 haftalık oluyor. Ben cuma günü nöbet tutuyorum bu haftayı da tutunca 3 haftam kalacak inşallahÖğretmen arkadaşlar 24. Hafta dolunca nöbetten düşeceğiz ya şimdi ben 20+2 yim bugün.20. Haftada mi oluyorum 21. Ci mi ona göre düşeceğim haftayi hesaplayip idareye bildireceğim.
Benim 1 hafta önden gidiyor ona göre hesapladi gec kalmamak adınaBi de ayrıntılı randevunuzu sat a göre değil ultrason haftanıza göre aldınız ya da alacaksınız değil mi?
Ben de cumaları tutuyorum:)21. Hafta içindeyiz. Bende 20+3 üm. Bebeklerimiz 20 haftalık oluyor. Ben cuma günü nöbet tutuyorum bu haftayı da tutunca 3 haftam kalacak inşallahİkizlerde daha önce mi onu haftaya idareye soracağım. Doğum iznine iki hafta önce çıkacağım belki nöbette öyledir benim eşim yerime tutuyor kendimi yorgun hissettiğim zaman. Aynı okulda olmanın faydaları
Evet 21 yaziyo ama bakalim oncemi olacak sonrami hayirlisiyla gelsin21 temmuz gozüküuor benim. Sag saģlim gelseler . Benimde iştahım cok az jnsallah acilir ikimizinde
21. Hafta içindeyiz. Bende 20+3 üm. Bebeklerimiz 20 haftalık oluyor. Ben cuma günü nöbet tutuyorum bu haftayı da tutunca 3 haftam kalacak inşallahİkizlerde daha önce mi onu haftaya idareye soracağım. Doğum iznine iki hafta önce çıkacağım belki nöbette öyledir benim eşim yerime tutuyor kendimi yorgun hissettiğim zaman. Aynı okulda olmanın faydaları
Şükür iyiyim canım, ama karnım rahmim çok sisti. Gaz midir nedir anlamadım. Kaç gündür de WC ye çıkamıyorumHala sürüyor mu ağrı
Ben de ilgisi olduğunu düşünüyorum, bana da oluyor.Kızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim
Canim oluyor normaldir bendede olyor aradaKızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim
Evet canim o bendim karnıma dokunurken bile çocuk rahatsız mı oluyodur bastirmayim diye düşünen biriydi evlilikte bir yıl dolmadan boşanma olmuyormuş malesef bekliycem çocuk bir aylikken bosanabiliizRosemiracle canım yaşadığın gerçekten çok ağır bir durum. Hele ki sana böyle pişkin pişkin konuşmasına şok oldum. Seni evden kovması, üste çıkması kabul edilemez. Rabbim nasip etti, sana bi evlat verdi. Belki sana çok iyi bir yoldaş olacak. Benim bir oğlum var. Neredeyse hergün iyiki doğdun yavrum diyorum. Bunu doğduğunda hissedeceksin. Babasının öyle bi adam olması senin sevginin önüne asla geçemicek. Yavrunu çok seveceksin. Rabbim yolunu hayırlı etsin....
Bide o sen miydin yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Burada konuşmuştum, eşim çok psikopat diyordu biri. Yan yatma çocuğa bir şey olur, öyle yapma çocuk sıkışır falan tarzı konuşmalar yapıyordu birinin eşi. O senin eşin miydi? Bu kadar çocuğunu düşünürken böyle bi durum ilginç oluyor çünkü. Ama dengesiz insanlar ne yazık ki mevcut...
Ben de ilgisi olduğunu düşünüyorum, bana da oluyor.
Bugün kontrole gittim bir sorun görünmüyor dediler.anlamadım valla sol kasığım ağrıyor.Canim oluyor normaldir bendede olyor arada
Bugün bende de kasık ağrısı oldu.bugün başladı. çalışıyorum dinlenemiyorum @Peripellas
Benim genelde oluyordu. 22 si gibi aslında. Ama bugün oldu kasık ağrım. Şimdi iyiyim ama.Kızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?