2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Rosemiracle canimmmm çok üzüldüm Allahım yardimcin olsun sana ferahlık versin kalbine. Ama şükür ki işin gücün dayanağın ve henüz doğmamış meleğin var . Bu çocuğu istemiyorum deme Allahın gücüne gider o sadece onun çocuğu değil ki senin de evladın. Şükret ki erkenden öğrendin de evladını öyle bi babanın eline vermedin

Öğretmen arkadaşlar 24. Hafta dolunca nöbetten düşeceğiz ya şimdi ben 20+2 yim bugün.20. Haftada mi oluyorum 21. Ci mi ona göre düşeceğim haftayi hesaplayip idareye bildireceğim.

Benim 2. Gebelik oldugu icin bayagi hissediyorum cnm
arada uzun sessizliklerde korkuyordum onu sordum bizimkinin konumu iyi
İlklerde normalmis gec hissetmek tez zmn da hissedin dünyanın en güzel hissi

Rosemiracle canım boşanmayı düşündüğünü varsayarak yazıyorum telefondan görüntü falan alabildin mi? Aldatmaya dair delil olması çok iyi olur. Bas tazminat talebini de eşinin durumu iyi belli ki. Aldatmak başlı başına kusurlu hareketken bir de bunun hamilelik döneminde olması paşa paşa o tazminatı ödeyeceği anlamına gelir. Uğradığın manevi zarar tabiki parayla ölçülmez ama böyle bir kabahatin cezasız kalmaması gerekiyor.
Bebek için şu an ne desek duygularını değiştiremeyiz. Sakın suçluluk falan hissetme duyguların için. Senin tepkin bebeğe değil zaten eşine. Şu an böyle hissetmen gayet normal. İnşallah bundan sonra her şey güzel olur senin için...

Öğretmen arkadaşlar 24. Hafta dolunca nöbetten düşeceğiz ya şimdi ben 20+2 yim bugün.20. Haftada mi oluyorum 21. Ci mi ona göre düşeceğim haftayi hesaplayip idareye bildireceğim.
21. Hafta içindeyiz. Bende 20+3 üm. Bebeklerimiz 20 haftalık oluyor. Ben cuma günü nöbet tutuyorum bu haftayı da tutunca 3 haftam kalacak inşallah İkizlerde daha önce mi onu haftaya idareye soracağım. Doğum iznine iki hafta önce çıkacağım belki nöbette öyledir benim eşim yerime tutuyor kendimi yorgun hissettiğim zaman. Aynı okulda olmanın faydaları

Kızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim

Ben de cumaları tutuyorum:)

O zaman benim de bu cumayı saymazsak 3. .Ben 4 kaldi diyordum kendime sevindim şu an.Eminsin di mi:)Doktor gerçi bilir yazıyı verecek o

Rosemiracle canım yaşadığın gerçekten çok ağır bir durum. Hele ki sana böyle pişkin pişkin konuşmasına şok oldum. Seni evden kovması, üste çıkması kabul edilemez. Rabbim nasip etti, sana bi evlat verdi. Belki sana çok iyi bir yoldaş olacak. Benim bir oğlum var. Neredeyse hergün iyiki doğdun yavrum diyorum. Bunu doğduğunda hissedeceksin. Babasının öyle bi adam olması senin sevginin önüne asla geçemicek. Yavrunu çok seveceksin. Rabbim yolunu hayırlı etsin....
Bide o sen miydin yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Burada konuşmuştum, eşim çok psikopat diyordu biri. Yan yatma çocuğa bir şey olur, öyle yapma çocuk sıkışır falan tarzı konuşmalar yapıyordu birinin eşi. O senin eşin miydi? Bu kadar çocuğunu düşünürken böyle bi durum ilginç oluyor çünkü. Ama dengesiz insanlar ne yazık ki mevcut...

Evet canim o bendim karnıma dokunurken bile çocuk rahatsız mı oluyodur bastirmayim diye düşünen biriydi evlilikte bir yıl dolmadan boşanma olmuyormuş malesef bekliycem çocuk bir aylikken bosanabiliiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…