Canım o geç hissetme şöyle olabilir. Benim plesanta göbek ile bebek arasında mesela onun için 21. Hafta içindeyim ama henüz tekme yemedim. Doktor biraz geç olur bu hissetme dedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da plesanta konumunu doktorun söylüyor. Zalim plesanta aramıza girdi bebişlerleMerhaba
Dr dan geliyorum 22. Haftada detayli istedi
Hareketlerin sıklığını sordum hala hissedemeyenler var korkmak icin cok erken dedi sirt agrilarida normalmiş
1 hafta önden gidiyormus 21 cm 358 gr olmuş
21 temmuz gozüküuor benim. Sag saģlim gelseler . Benimde iştahım cok az jnsallah acilir ikimizindeBiz seninle ayni gun dogum yapicaz sanirim
Istah konusuna gelince hic istahim yok acaba sekerli seylere cok dustum ondanmi bilmiyorum
Ben 6 kilo almisim 54 baslangic sen az almissn bence ama bebegi etkilemezO
Bünye meselesi galiba. Ben din kuzenimin evinde tartılmıstım 56 çıktım bugün sağlık ocagında tarttılar 54 çıktım 52ydi baslangıcım biz kendi tartımıza göre takip ediyoruz dedi tartıları da kaliteliydi ona göre 2 kilo almıs görünüyorum gayet iyi dedi
Ayy kiyamam canim nasil kotu bisey bu çok üzüldüm hamile halinle seni bu duruma soktuguna inanmiyom nasil guzel hamile karisin üstüne gül koklar allah sana sabir vrsin canimMerhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
ne diyeceğimi bilemedim sadece kendini fazla yıpratma bebeğin hissediyor canım artık evlatlarımız her şeyin üstünde.Merhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
Canım ben pek anlamam ama hala neden net birşey söylemiyorlar onu anlamadım artık ney gmrünür sen devlet hastanesine mi özelemi gidiyprsunS.a kızlar dün hastaneye gitmiştim ama sonuç alamadım bugün farklı hastaneye gittim artık sırf cinsiyet merakindan çok şükür herşey yolunda gözüküyor haftasıyla uyumlu dedi bunlarda ultrason resmimiz daha öncesinde sürekli gittgm doktorum 14. Haftada erkeğe benzettim demişti bu doktor da erkek gözüküyor dedi ayrıntılı da kesinleşir dedi sizce ne tahmin yapabiliyor musunuz ben bişey anlamıyorum da
Sanırım ultrason aletleri net değil ondan benim bir tanısıgımada yanlıs söyledir ayrıntılada söylemişler net ultrason aletleri kötüymüş eskiymiş bir kerede özele git bence onların makineleri daha kaliteli hemen söylerler netS.a kızlar dün hastaneye gitmiştim ama sonuç alamadım bugün farklı hastaneye gittim artık sırf cinsiyet merakindan çok şükür herşey yolunda gözüküyor haftasıyla uyumlu dedi bunlarda ultrason resmimiz daha öncesinde sürekli gittgm doktorum 14. Haftada erkeğe benzettim demişti bu doktor da erkek gözüküyor dedi ayrıntılı da kesinleşir dedi sizce ne tahmin yapabiliyor musunuz ben bişey anlamıyorum da
O ağrı bende de oluyor gün içerisinde ara ara geçiyor geri baslıyor enfeksiyon mu var bilmiyorum cumartesi muane olcam doktoruma bakalımKızlar benim öğleden sonra kasıklarımda hafif ağrım başladı. sanki adet olacakmışım gibi
Aynen oda öyle dedi gayet iyi dedi zaten bu aydan sonra istemesemde alıcakmısım kilo bebek sağlıklı olsunda bosa kilo almasamda olurBen 6 kilo almisim 54 baslangic sen az almissn bence ama bebegi etkilemez
O ağrı bende de oluyor gün içerisinde ara ara geçiyor geri baslıyor enfeksiyon mu var bilmiyorum cumartesi muane olcam doktoruma bakalım
Aslında aşağı yukarı aynı sayılırız. Ben sadece oturduğumda karnımı doyırduğumu hissebiliyorum artık. İlk aylar en sevdiğim şey salata ve meyve bile yiyemiyordumBen sabahları yumurta yemeğe dikkat ediyorum ama sürekli haşlanmış yumurta yiyemiyorum bazen kokusu rahatsız ediyor . Bazen patates kızarttığımda oluyor içine yumurta katıyorum :) peynire çok alışık değilim haftada bir belki yiyiyorum. Zorla . Öğlen vakti girince meyve tüketiyorum bir elma portakal armut gibi . Akşam 7 gibi acıkıyorum zaten mesela az pilav üstüne kurufasülye, kıymalı nohut vs . Bu şekilde yiyiuorum yanınada bir kase yoğurt yemeğe başladım . Baktıģında benimde 2 öğün .arasıra çok olmamak şartıyla kuru üzüm badem ceviz atıyorum ağzıma . Daha hiç kilo almadim . 57 idim 3 aylık dönemde 54 düştüm tekrar 57 geldim ama kusmam geçtiği için normal kiloma geldim sanırım. Yeme potansiyelim düsük gibi geliyor . bu tip yiyiyorum
Devlete gidiyorum canım erkek demusti 14. Haftada doktorum bu farklı doktor o da erkek görünüyor dedi sanırım dediğin gibi aletleri net değil ondan kesin demiyorlarCanım ben pek anlamam ama hala neden net birşey söylemiyorlar onu anlamadım artık ney gmrünür sen devlet hastanesine mi özelemi gidiyprsun
Aynen canım aletle alakalı bencede bana 15.haftamda %90 erkek dedi direkt bakalım seninde erkektir bence ama için rahat değilse başka doktora görünDevlete gidiyorum canım erkek demusti 14. Haftada doktorum bu farklı doktor o da erkek görünüyor dedi sanırım dediğin gibi aletleri net değil ondan kesin demiyorlar
Bilmiorum benim içime hep erkek doğuyordu bu doktorda erkek diyince açıkçası emin oldum gibi ayrıntılıyi beklerim o zmn aksini söylemezlerse tamamdr şüpheye yer yokAynen canım aletle alakalı bencede bana 15.haftamda %90 erkek dedi direkt bakalım seninde erkektir bence ama için rahat değilse başka doktora görün
Hamilelik kadar eşleri birbirine bağlaması gereken bir dönemde bunu yapabildiyse baba vasfını ustlenmeden öğrenmek daha iyi olmuştur belki de. Sana bunu böyle bir güzelliği taşırken yapan insandan çocuğuna iyi baba olmasını da bekleyemezsin hayatın boyunca yanında dayanak olmasını da. Gerçekten çok üzüldüm böyle bişey yaşamış olmana. Bebeğin masum o çok güzel senin canının parçası. İkiniz için sen güçlü bir anne olup ona herseyinle yetebilmelisin şimdi.Merhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
Hala sürüyor mu ağrıbugün başladı. çalışıyorum dinlenemiyorumPeripellas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?