2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba
Dr dan geliyorum 22. Haftada detayli istedi
Hareketlerin sıklığını sordum hala hissedemeyenler var korkmak icin cok erken dedi sirt agrilarida normalmiş
1 hafta önden gidiyormus 21 cm 358 gr olmuş
Canım o geç hissetme şöyle olabilir. Benim plesanta göbek ile bebek arasında mesela onun için 21. Hafta içindeyim ama henüz tekme yemedim. Doktor biraz geç olur bu hissetme dedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da plesanta konumunu doktorun söylüyor. Zalim plesanta aramıza girdi bebişlerle

Biz seninle ayni gun dogum yapicaz sanirim
Istah konusuna gelince hic istahim yok acaba sekerli seylere cok dustum ondanmi bilmiyorum
21 temmuz gozüküuor benim. Sag saģlim gelseler . Benimde iştahım cok az jnsallah acilir ikimizinde

Ben 6 kilo almisim 54 baslangic sen az almissn bence ama bebegi etkilemez

Ayy kiyamam canim nasil kotu bisey bu çok üzüldüm hamile halinle seni bu duruma soktuguna inanmiyom nasil guzel hamile karisin üstüne gül koklar allah sana sabir vrsin canim

ne diyeceğimi bilemedim sadece kendini fazla yıpratma bebeğin hissediyor canım artık evlatlarımız her şeyin üstünde.

Canım ben pek anlamam ama hala neden net birşey söylemiyorlar onu anlamadım artık ney gmrünür sen devlet hastanesine mi özelemi gidiyprsun

Sanırım ultrason aletleri net değil ondan benim bir tanısıgımada yanlıs söyledir ayrıntılada söylemişler net ultrason aletleri kötüymüş eskiymiş bir kerede özele git bence onların makineleri daha kaliteli hemen söylerler net

Rosemiracle canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bundan sonra hayatına bakmak doğrusu olacak sanki pişman olan bir kişiye şans verebilirsin şans blie istemiyor karşıdaki. Allahım kolaylıklar versin.

selam kızlar ben ara ara yazabiliyorumm. 1. gebeliğimde 2 doz tetenozdan sonra 3 doz daha vurularak 5 doza tamamlayıp doğurganlığıın boyunca bu seni koruyacak demişlerdi. ama tedbiren 1 doz yaptılar bilginiz olsun kendime eziyet etmişim vallahi dozları tamalayarak maalesef

Aslında aşağı yukarı aynı sayılırız. Ben sadece oturduğumda karnımı doyırduğumu hissebiliyorum artık. İlk aylar en sevdiğim şey salata ve meyve bile yiyemiyordum

Canım ben pek anlamam ama hala neden net birşey söylemiyorlar onu anlamadım artık ney gmrünür sen devlet hastanesine mi özelemi gidiyprsun
Devlete gidiyorum canım erkek demusti 14. Haftada doktorum bu farklı doktor o da erkek görünüyor dedi sanırım dediğin gibi aletleri net değil ondan kesin demiyorlar

Devlete gidiyorum canım erkek demusti 14. Haftada doktorum bu farklı doktor o da erkek görünüyor dedi sanırım dediğin gibi aletleri net değil ondan kesin demiyorlar
Aynen canım aletle alakalı bencede bana 15.haftamda %90 erkek dedi direkt bakalım seninde erkektir bence ama için rahat değilse başka doktora görün

Aynen canım aletle alakalı bencede bana 15.haftamda %90 erkek dedi direkt bakalım seninde erkektir bence ama için rahat değilse başka doktora görün
Bilmiorum benim içime hep erkek doğuyordu bu doktorda erkek diyince açıkçası emin oldum gibi ayrıntılıyi beklerim o zmn aksini söylemezlerse tamamdr şüpheye yer yok sağlıkla gelsinler insAllah

Hamilelik kadar eşleri birbirine bağlaması gereken bir dönemde bunu yapabildiyse baba vasfını ustlenmeden öğrenmek daha iyi olmuştur belki de. Sana bunu böyle bir güzelliği taşırken yapan insandan çocuğuna iyi baba olmasını da bekleyemezsin hayatın boyunca yanında dayanak olmasını da. Gerçekten çok üzüldüm böyle bişey yaşamış olmana. Bebeğin masum o çok güzel senin canının parçası. İkiniz için sen güçlü bir anne olup ona herseyinle yetebilmelisin şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…