2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aşağıya doğru baskıyı sordun mu? Ben yarın gideceğim aylık kontrolüm için
Canım açıkcası unuttum.dün kasık ağrısı için acile gittim bebeğin kalp atışını dinledi idrar tahlili verdim.alttan bakmak istedi bende izin vermedim bugün kontrolum var diye.
Bugünde kontrole gittim rahim ağzı normal dedi bebek iyi görünüyor dedi.ben yurt dışında yaşıyorum.burda doktoru hemen göremiyorsun.onlar utrasyonda bir sorun görürse doktorla görüştürüyor.herşey normal dediler gönderdiler.

dünkü gittiğim doktor da herşey normal çıktıysa rahim büyüdüğü için ağrıların olabilir dedi.

O zaman benim de bu cumayı saymazsak 3. .Ben 4 kaldi diyordum kendime sevindim şu an.Eminsin di mi:)Doktor gerçi bilir yazıyı verecek o
Eminim emin bu haftayı atlattık mı üç haftamız vardoktor istese bir hafta önden verir aslında benim cuma ayrıntılı ultrason da tekrar randevum var. Ondan iki hafta sonrada kendi doktorumla var. Diyeceğim ver raporu bir hafta önce gireyim yeter

Kızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim
Bende de benzer oluyor o tarihlerlerde ilgisi olduğunu düşünüyorum 2 gun en fazla sürüp geçiyor sonrasında

Evet canim o bendim karnıma dokunurken bile çocuk rahatsız mı oluyodur bastirmayim diye düşünen biriydi evlilikte bir yıl dolmadan boşanma olmuyormuş malesef bekliycem çocuk bir aylikken bosanabiliiz
Daha 1 yıl bile olmadı demek evleneli... HerşeyDen önce seni o halinle evden çıkarması merhameti olmadığını gösteriyor. Yolunu şaşırmış. Çok yazık. Sen doğru ol güçlü ol, herşey senden yana olacak inşallah.

benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim
Benim de aynı oluyor kasigimve belim ağrıyor ilk 3 ayda adet günümde lekelemem de oluyordu dr. Alakasi yok diyor ama ben olduğuna inanıyorum

Evet beraberliğimiz çok uzun yıllardır ama evlilik bir yılı dolmadı

Ay olabilir canım benimde var bu ara kasık sğrısı gibi belkide adet zamanlarındayız dediğin gibii

Bende de benzer oluyor o tarihlerlerde ilgisi olduğunu düşünüyorum 2 gun en fazla sürüp geçiyor sonrasında
İnşallah dediğin gibidir canım.bende ağrı olunca bir anda karamsarlığa kapılıyorum.psikolojik olarak çöküyorum.
Hatta doktor dün fark etti sana psikolojik destek vermemizi istermisin diyor.

Maddi imkanım var ailemleyim zaten sadece keşke çocuk olmasaydı ondan çocuk istemiyorum
Ilerde bu yazdığını düşündüğünde bile üzüleceksin canım, gerçi şuan çok üzgün ve öfkemizin seni anlıyorum, ama şöyle düşün sapık bi piskopat la aynı evde ömrünü çürütüp sorunlu mutsuz bir bebek büyüteceğine, daha rahat ve huzurlu bir evde buyuteceksin çocuğunu ailen sana destek olacak yani bu yogin duygular karmasa hersey gecicek öyle düşün, çalışırsın gezersin çalışırsın bu hayatta ki geçmeyen tek acı evlat acısı allah onun acısını göstermesin, hayat bazen alt üst oluyor ama altı üstünden güzel oluyor, bunu hiç unutma sabır, güç, kitap oku, kafani dağıt ama mutlaka bi avukattan fikir al hakların için ve doğru ilerlemek için yarın çocuk için seni yıpratma şansı verme ona karakol mu savcılık mi evrak mi ne gerekiyorsa yap, allah yardımcın olsun...

Yalnız olmadığımı görmek biraz rahatlattı beni.inşallah herşey yolundadır canım.
Insalla h canım ben de senin gibi her agrida o kdr korkuyorum ki anlatamam snr diyorum guclu ol anne olacaksin sen, yeni bir reklam var gordun mu bergüzar korel oynuyor ilk hamileliği, ikinci hamileliği, ılkinde saniye tutup hareket bekliyo bebekten, ikinci bebek de bebeğe müzik dinletiyor fln yani aynı biz şimdi benim kontrolüm ve detaylim 19 mart da 1 ay var nerdeyse kendi dr.uma gidemem başka bir hastaneye gidim de bakım haftaya fln diyorum yoksa catliycam iyimi küçük sıpa diye, çünkü kendi dr.uma gitsem o da beni psikiyatri ye yönlendirecek bu gidişle

Onu tanımıyorsunuz çocuk bende kalsa problem yok ama o kaçırmaya bile çalışır hayatı bana da aileme de zindan eder kendi ailesi bile illallah etmiş diycek bişi bulamıyorlar daha önceleri bosansak bile benden kurtulcagini mi saniyosun diyen biri çocuğu kullanarak seni rezil ederim tüm mahallene çocuğu görmeye bile polisle gelirim sen huzursuz ol diye hesap yapan eve para getirmeyip hesabını da vermeyen biri ben sadece aileme üzülüyorum benim çocuğum bir parça dahi ona çeksin istemiyorum bazen aşırı iyi merhametli ama ters düştün mü dünyanın en pis cirkefine dönüşüyor

Reklamı görmedim de canım az önce kendi kendime şeyi düşünüyordum bu bebek sağlıklı doğsunda daha çocuk mocuk yok bittim ben diyordum ben benim yaşadığım şehirde iki hastane var bir hasta birindeyim diğer hafta diğerinde.

Çirkef insanla baş etmek zor gerçekten senin de keçeyi suya atıp çirkefleşmen gerek o halde, illa geri çekilecektir. Vereceksin aslında çocuğu bir ay eline kendi kendine geri getirecek şimdi senin için kıymetli ya o yüzden öyle diyor

Evet canim o bendim karnıma dokunurken bile çocuk rahatsız mı oluyodur bastirmayim diye düşünen biriydi evlilikte bir yıl dolmadan boşanma olmuyormuş malesef bekliycem çocuk bir aylikken bosanabiliiz
Rabbim yardımcın olsun inş en az zararla atlatırsın bu durumu bebeğim hayatın boyunca en büyük destekçin olur maalesef erkekler eşleri hamileyken daha çok aldatma meyillinde oluyorlarmış allah yar ve yardımcın olsun

Durumuna çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır bazı erkekler aldatsa da bunu farkettirmiyor kadını psikopat ediyor en sonunda...Eğer aldatmayı ispat edebilirsen bir yıl doldurmana gerek yok bir yılı anlaşmalı boşanma için beklemen lazım sakın anlaşmalı boşanma teklifini (maddi olarak tatmin olmadıkça) kabul etme tazminat nafaka ve velayet sana verilir aldatmayı ispat edersen bu saatten sonra ona yapacağın en güzel şey donuna kadar almak olur tabiri caizse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…