2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şuan sadece regenesis maç kullanıyorum biraz pahalı ama icin de omega da var güzel bir ilaç

kızlar ya durmadan rüyamda kız bebek görüyorum.hepte 1 haftalık doğum yapmışım ve hiç kilom yokmuş gibi.neden hep aynı tarz rüyalar görüyorumki.hiçte düşünmüyorum.zaten 4 kilo filan anca almışımdır.10kloyla bitiriyorum hamilelğimi o yüzden dert etmiyorum kiloyu filan cinsiyetide umrumda değil sağlıklı olsun yeter.ama hep aynı şeyleri görüyorum

Hamilelik hormonlarından bence canım bende de oluyor sürekli erkek bebek görüyorum bende

2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
Benim oğlum 8 bitecek Nisanda yani 8 yaşında 4 yaşından kardeş istiyor onun zoruyla oldu diyebilirim ( aşılama yaptık) pazar günü ilk alışverişimizi yaptık ben eşim oğlum üçümüz dört koldan kız reyonundan birşeyler aldık görmemişler gibi tabiki erkeğe de aldık ama kız bizi çok heyecanlandırıyor yani şuana kadar kıskançlık olmadı hatta sana yardım edecem anne diyor bakalım doğunca görecez

Her randevuda tartılıyorum geçen sefer biraz dikkat mi etsek hızlı kilo almasanız fln dedi ama yine aynı doz gidiyoruz biz kesin bu sefer de laf gelir esim şahit yani abartmıyorum düzenli besleniyorum abur cubur tüketmiyorum onu görünce de sesini çıkartmıyor yoksa el atar konuya dikkatli ye diye ama. Doktor laf ederse onu devreye sokarım diyorum ben de

Ben de aşağı yukarı 3 aldım, ama geçen haftaki perinatolog artık hızla kilo alacaksın çok dikkat etmelisin dedi. doymadan kalk dedi sofradan.

oyyy maşaAllah yaa erkekler daha az kıskanıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…