2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla canım banada doktor birşey demedi.iste ben kendi kendime evhamlaniyom.normal heralde çoğu öyle hissettiğinde göre

Benım daha yukarda hissetmem ıcın yatar pozisyonda olmam gerekli o zaman arada gobege daha yakn hissediyorum.. Allah kotusunden korusun..

ben 39+1 de sezeryan yapmıştım. ama dr karar werıyor bazısı sona kadar beklemek istemiyor anladığım kadarıyla.

ben 39+1 de sezeryan yapmıştım. ama dr karar werıyor bazısı sona kadar beklemek istemiyor anladığım kadarıyla.
Galiba doktor riske atmak istemiyor. Zaten 40 hafta cok uzun bir süre aslinda 36da bebek gelisimini tamamliyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim. Sezeryandan memnun kalmis mıydınız acaba. .

Keske 37+5 gibi yapsalar ama sezeryanda rahat ettinizmi benimki tüp bebek o yuzden sezeryan. Zaten normal dogumun N sini bile düşünmüyorum 50 defa alttan muayne oldum dogum stresi cekemicem
walla normal doğumcular kızıcak bana şimdi ama ben ilkinde de sezaryan yaptım şimdi de tabiiki sezaryan olucam. ben hiç bi zorluğunu görmedim. hatta baya baya da rahattım ama sezaryan cerrahi işi yani dr çok önemli. dr.un cerrahisi iyiyse hiç bi sorun olucanı sanmıyorum.

Valla sizinle hem fikirim.
Eskiler cok cahildi ve mutsuzdu. Cogu da ev isi yemek cocuk büyütmekten baska bisey yapmadığı icin ve kocadan da bisey gormedigi icin "Ben catir çatır dogurdum "diye ovunurlerdi. Dogru aslinda çatır çatır. Makatina kadar yırtılarak. Bunun nesiyle övünülür hic anlamış degilim. O yüzden simdi yeni nesili sezeryani begenmez olup anne adayinin psikolojisini bozuyorlar. Zorunlu sezeryan tabiri var bir defa
Ne alaka efendim? Ben kendi hür irademle istegimle dogum seklime karar verebilirim. Bir de biz hormonlu tavuk ilaçlı patlican gdolu domatesle yetistik cocuk olmasi bile mucizeyken normal dogumu hic düşünmüyorum..

Ben son 1 aydır kullaniyorum ve bir ayda aldim kilonun 3 ünü yemem de aşiri değiş
Kullandığınız hicbir ilac,hicbir vitamin takviyesi kilo aldırmaz. Yemezseniz almazsiniz. Onun harici ek besinler shake gibi herbalife gibi ürünler evet kilo aldırır. Belki bir gidaya karsi hassasiyetiniz vardir ve kilo almışsınızdır. Gercekten ısterseniz araştırabilirsiniz tabi..

kan ilacı vs kabızlık yapıyor olabilir o sebeple kilo alımı çok normal birşey. kilo alma tabki olacak kızlar gebeyiz sağlıkla doğsunlar önemli olan o.

2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki

Günde 4 çok değilmi bilemedim. Kramplara falan iyi geliyormus

2 veya 3 hafta sonra giderim ben doktora. Bakalım kilom hakkında ne düşünecek :))
Ben de doktorumdan korkuyorum ya geçen sefer tartıl demedi inşallah haftaya da demez Kan ilaçları kilo yapar mı yapmaz mı bilimsel yanını bilemiyorum ama yediğim şeyler değişmediği halde ben de 7 kilo aldım ki Fast fod, abur cubur, kola asla tüketmem nasıl oluyor anlamadım

2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
Benim 7 bucuk yaş olacak dogdugunda daha az olsun isterdim ama kismet bu zamanaymis
Ama cok yardimci oluyor oglum halden anlıyor
Yormuyor beni

Bence kan ilacı ve benim hergün yediğim pekmez kesinlikle kilo yapıyor. Ayrıca vitamin de az bir şey değil yani mübarek alfabe gibi içinde her harf vitamin var hahahah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…