Her randevuda tartılıyorum geçen sefer biraz dikkat mi etsek hızlı kilo almasanız fln dedi ama yine aynı doz gidiyoruz biz kesin bu sefer de laf gelir esim şahit yani abartmıyorum düzenli besleniyorum abur cubur tüketmiyorum onu görünce de sesini çıkartmıyor yoksa el atar konuya dikkatli ye diye ama. Doktor laf ederse onu devreye sokarım diyorum ben de
Ben 20. haftaya kadar 2 kilo ile geldim. Ama 1 haftadır gün gün şiştiğimi hissediyorum haftasonu kontrolüm var doktor tartısında ne çıkacak bakalım
Bu arada yiyorum bunu da inkar edemem canım sürekli hamur işi şeyler istiyor, havalar güzelleşti yürüyüşlere başlamak lazım
ya ben ne ıse yaradıgını sayenızde ogrendım.. Bildiğim kadarıyla krampım yok Ama tansıyon problemım var Belki doktor o yuzden vermiştir.. Magnesıum dıasporal 4,2G granul şişe.. İçerkende zorlanıyorum bide..
İçimi rahatlattın Gerçi bunda ağrının baya geçmiş olması etkili olabilir Dr normal dese de kafaya takabiliyo insan ultrasonda görene kadar.
Bu gidişimde bakıcam
Benim de yarın randevum. İnşallah hayırla geçer randevular
ben büyütmüyorum netice ortada bizimki evime gelmesin beni sevmesinler diyor hediye alanlara dedesine nenesine küstü sadece 1 çorap için oda yanında kenidsine hediye almalarına rağmen babası severken karnımı pis pis bakıp üzerine atlıyor. gece ee peki benle kim yatacak kardeşimle sen yatıyorsun dahasıda var
ben büyütmüyorum netice ortada bizimki evime gelmesin beni sevmesinler diyor hediye alanlara dedesine nenesine küstü sadece 1 çorap için oda yanında kenidsine hediye almalarına rağmen babası severken karnımı pis pis bakıp üzerine atlıyor. gece ee peki benle kim yatacak kardeşimle sen yatıyorsun dahasıda var
ya ben ne ıse yaradıgını sayenızde ogrendım.. Bildiğim kadarıyla krampım yok Ama tansıyon problemım var Belki doktor o yuzden vermiştir.. Magnesıum dıasporal 4,2G granul şişe.. İçerkende zorlanıyorum bide..
aminnnn canım bizim iş azcık zor o kadar çok kardeş istemesine rağmen ve kız kardeşi çok istemesine rağmen en zoru babanın işi 3. şeymayı kaldırabilecek misin diyorum atlatıcaz ya onuda hallederiz diyor
Her randevuda tartılıyorum geçen sefer biraz dikkat mi etsek hızlı kilo almasanız fln dedi ama yine aynı doz gidiyoruz biz kesin bu sefer de laf gelir esim şahit yani abartmıyorum düzenli besleniyorum abur cubur tüketmiyorum onu görünce de sesini çıkartmıyor yoksa el atar konuya dikkatli ye diye ama. Doktor laf ederse onu devreye sokarım diyorum ben de
Çikolatayşa aram zaten yok tatlıda bir yerde denk gelirsem bir dilim falan çünkü şeker yüklemesi yaptırmıcam ben bide dikkat ediyorum o yuzden. Her hamilelik bir olmuyor sanırım