2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Senin kaç kilo

Kizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim
Ben 20. haftaya kadar 2 kilo ile geldim. Ama 1 haftadır gün gün şiştiğimi hissediyorum haftasonu kontrolüm var doktor tartısında ne çıkacak bakalım
Bu arada yiyorum bunu da inkar edemem canım sürekli hamur işi şeyler istiyor, havalar güzelleşti yürüyüşlere başlamak lazım

Günde 4 çok değilmi bilemedim. Kramplara falan iyi geliyormus

ya ben ne ıse yaradıgını sayenızde ogrendım.. Bildiğim kadarıyla krampım yok Ama tansıyon problemım var Belki doktor o yuzden vermiştir.. Magnesıum dıasporal 4,2G granul şişe.. İçerkende zorlanıyorum bide..

Insallah canim guzel haberlerle gel

Kafamızda büyütmeyelim. Güzel olur inşallah. Zorlukları ile de başa çıkacağız :)))
ben büyütmüyorum netice ortada bizimki evime gelmesin beni sevmesinler diyor hediye alanlara dedesine nenesine küstü sadece 1 çorap için oda yanında kenidsine hediye almalarına rağmen babası severken karnımı pis pis bakıp üzerine atlıyor. gece ee peki benle kim yatacak kardeşimle sen yatıyorsun dahasıda var

O zaman Allah yardımcınız olsun doğduğunda mecbur kabullenecek ama zor günler sizi bekliyor galiba

Bebeğede faydalıymıs sanırım ama ne zamana kadar içmek lazım bilmiyorum. Tadı sıkımtı şekerli oluyor

O zaman Allah yardımcınız olsun doğduğunda mecbur kabullenecek ama zor günler sizi bekliyor galiba
aminnnn canım bizim iş azcık zor o kadar çok kardeş istemesine rağmen ve kız kardeşi çok istemesine rağmen en zoru babanın işi 3. şeymayı kaldırabilecek misin diyorum atlatıcaz ya onuda hallederiz diyor

bana doktorum hıc kıloyla ilgili laf etmedi.. Onun yerıne gittiğim perinatalog cok şişmansın işin zor senın demıstı

Hahahahhaha kızlar fena oluyor ya. Yok benim oğlumda bu söylemler yok. Benimki tam bi erkek. Kardeşinin getireceği hediyeyi bekliyor hahahhaha:))))

dikkat edebiliyorsan süperr ben 1. de çok iyi ilerledim ama şimdi kısamıoyorum yaa
Çikolatayşa aram zaten yok tatlıda bir yerde denk gelirsem bir dilim falan çünkü şeker yüklemesi yaptırmıcam ben bide dikkat ediyorum o yuzden. Her hamilelik bir olmuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…