- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
İçimi rahatlattınHamilelik bir nevi hastalık gibi cnm. Çok yoğun ve şiddetli bir problem olmadığı müddetçe her şey normal. Rahimle bebekle ilgili bir şey olsa kanama, kendini belli eden sancı vs muhakkak olur. İçini ferah tut. Belli haftalardan sonra hareketler önemli oluyor. Şimdilik erkenmiş benim için. Kilosu artsın belli edecek onu da zaten tekmelerle.
Çok geçmiş olsun cnm. Çok zor olmuştu dikkat et. Sarımsaklı soğanlı limonlu şeyler ye. Propolise izin veriyorsa drun kullan. Meyve tüket. Ihlamur vs. Parol içip iyi bir ter dökmüştüm en iyi o gelmişti.
Bu gidişimde bakıcamCnm sığmamaya başladılar artık. Boyları uzadı. Ben en son dikkat ettim. Bacakları vs göbeğimin sağ tarafında, kafası vajinaya doğruydu. Dr ultrason cihazını nerelere tutıyor ekranda nereler görünüyor dikkat et, konumunu algılayabiliyorsun. ☺
Aynen cnm ☺ hadi bakalım inşallah iyice kıpırdaşsın benim oğluşta❤
Benim de yarın randevum. İnşallah hayırla geçer randevularBilmiyorumki doktora gidince sorucam haftaya cuma benim rdvum
sanmam canım yükseltecek olsa hic bi doktor vermezdi bunu hepsi yazdığına göre sıkıntı yoktur
Hadi ya ben korktum sadece şekerimi yüksektir diye
Ay aşağıda oynayınca korkuyom ,hiç oynamayı nca korkuyom ne yapcam ben yaBende aşşada hissedıyorum canım yukardada hıssettık bir kaç kere sms genrlde hep assada vuruo hatta dıorum garıbım sıkıstı kaldı herlde
magnorm içiyorum bende canımKozlar siz eritmeli magnezyum mu kullanıyorsunuz?
değişiyor canım ben hareketleri kasıkta ve göbek deliği civarında hissediyorumKizlar bebeğinizi nerde hissediyosunuz ben çok aşağıda hissediyorum bugün vajinanın hemen üzerinde.
banada 1 hafta önce derse evlilik yıldönümüne egeliyorTahmini doğum tarihinden 1 hafta önceye ayarladı benim dr'um.
Kızlar karnımda adet ağrısı var, bacaklarıma, belime vuruyor oturamıyorum yürürken daha rahatım üşüttüm mü acaba ne yapsam ya doktora gitsem olur öyle diyecekler biliyorum baya ağrıyor her yerim
Ya bu grip gecirenler nasil atlatabildi. Dayanamiyorumhastaneye gittik ilac yazamam riske atamam dedi. 1 haftadir gecmiyor.
Kizlar bebeğinizi nerde hissediyosunuz ben çok aşağıda hissediyorum bugün vajinanın hemen üzerinde.
Kozlar siz eritmeli magnezyum mu kullanıyorsunuz?
Benimde tüp bebek canim ama hersey yolunda giderse normal olsun istiyorumKeske 37+5 gibi yapsalar amasezeryanda rahat ettinizmi benimki tüp bebek o yuzden sezeryan. Zaten normal dogumun N sini bile düşünmüyorum 50 defa alttan muayne oldum dogum stresi cekemicem
Tüp olunca bisey değişmiyor ama doktorlar genelde riske atmak istemiyor. Biliyorsunuz cok yıpratıcı bir surec. Ben sahsen riske atmak istemiyorum ve o dogum stresi cok korkutucu geliyor artik nefret ettim bu işlerden.. ilki normal dogumsa 2.dogum daha kolay oluyormuş diye duymustum bir de.Benimde tüp bebek canim ama hersey yolunda giderse normal olsun istiyorum
Benim 2. Gebeliğim oldugundan belki ilki de normaldi tüp olunca bisey degismiyor dedi dr
Sağlıkla gelsinler şekli hic farketmez
Birini yasayinca az cok fikir sahibi oluyorsun
Canım bazen beni doğum korkusu sarıyor. Sen nasılsın bu konuda. Ne yaşayacağımızı bildiğimiz için daha zor geliyorBenimde tüp bebek canim ama hersey yolunda giderse normal olsun istiyorum
Benim 2. Gebeliğim oldugundan belki ilki de normaldi tüp olunca bisey degismiyor dedi dr
Sağlıkla gelsinler şekli hic farketmez
Birini yasayinca az cok fikir sahibi oluyorsun
Gercekten bilmek bazen daha da ürkütüyor ama şöyle düşünüyorum 2. Ler daha kolay oluyormus umarimCanım bazen beni doğum korkusu sarıyor. Sen nasılsın bu konuda. Ne yaşayacağımızı bildiğimiz için daha zor geliyor
Benim de tek sığındığım şey ikincilerin kolay olması. Doktorum 3 saat içinde gelicek merak etme dedi. İkinciler kolay oluyormuş. Amin diyorum ben de.Gercekten bilmek bazen daha da ürkütüyor ama şöyle düşünüyorum 2. Ler daha kolay oluyormus umarim
Yani bi sekilde çıkacak simdiden düşünüp zehir etmek istemiyorum çünkü cok beklenen bir bebek bu keyfini cikarmak istiyorum
Ben 7 kilo aldım.Kizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim
Valla canım banada doktor birşey demedi.iste ben kendi kendime evhamlaniyom.normal heralde çoğu öyle hissettiğinde göresıcak su torbasını ısıtıp ayaklarınızın altına koyun, eğer usuttuysenız sızı rahatlatacaktır.Uzun sure gecmezse mutlaka doktorunuzla paylasın cok gecmıs olsun..
Selamlar Ikı corba kasıgı sırke, ıkı corba kasıgı su ile yutmadan güzelce gargara yapın.. Bogazınızı sık sık rahatlatın boyle.. Tuzlu suyla da burnunuza gargara yapın.. Burun kuru kalmazsa grıp daha kolay atlatılıyor. Ilık seyler tuketerek te bogazınızı rahatlatırsınız.. Cok gecmıs olsun..
Acayıp bısey olsa zaten doktor derdı dıyorum Bende orada hissediyorum.. Ama cok sukur hissediyorum ya.. Anormal bişey varmı acaba?
Bende kullanıyorum Günde 4 defa verdi.. Magnezyum ne işe yarar ki..
4 kilo aldim benKizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim
3 kilo aldım bendeKizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim
Ben de sanırım 8i bulmusumdurBen 7 kilo aldım.
Kan ilacı bi taraftan vitamin bi taraftan.
Şişirdi beni.
2 veya 3 hafta sonra giderim ben doktora. Bakalım kilom hakkında ne düşünecek :))Ben de sanırım 8i bulmusumdurdoktor kızacak ama hayırlısı :)
ben kızımda hep tulum giydirmiştim. şimdi oğlum için de en çok tulum aldım. çnk iki parçalıda da acaba beli sıkıyomu takıntısı yaşamıştım. bi de dr demişti ki belini tulum daha rahat ettirir çnk pijama altı sıkı olursa bağırsak hareketlerini yawaşlatıyomuş. bende buna takmıştım o yüzden hep tulum :)) bence çok şeker duruyo tulumKizlar tulum giydirmesi zor oluyolar diyolar yenidoğana.Siz aldiniz mi?Ya da en erken kaçıncı ayda giydirilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?