2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İçimi rahatlattın Gerçi bunda ağrının baya geçmiş olması etkili olabilir Dr normal dese de kafaya takabiliyo insan ultrasonda görene kadar.
Bu gidişimde bakıcam
Bilmiyorumki doktora gidince sorucam haftaya cuma benim rdvum
Benim de yarın randevum. İnşallah hayırla geçer randevular

Kızlar karnımda adet ağrısı var, bacaklarıma, belime vuruyor oturamıyorum yürürken daha rahatım üşüttüm mü acaba ne yapsam ya doktora gitsem olur öyle diyecekler biliyorum baya ağrıyor her yerim

sıcak su torbasını ısıtıp ayaklarınızın altına koyun, eğer usuttuysenız sızı rahatlatacaktır.Uzun sure gecmezse mutlaka doktorunuzla paylasın cok gecmıs olsun..

Ya bu grip gecirenler nasil atlatabildi. Dayanamiyorum hastaneye gittik ilac yazamam riske atamam dedi. 1 haftadir gecmiyor.

Selamlar Ikı corba kasıgı sırke, ıkı corba kasıgı su ile yutmadan güzelce gargara yapın.. Bogazınızı sık sık rahatlatın boyle.. Tuzlu suyla da burnunuza gargara yapın.. Burun kuru kalmazsa grıp daha kolay atlatılıyor. Ilık seyler tuketerek te bogazınızı rahatlatırsınız.. Cok gecmıs olsun..

Kizlar bebeğinizi nerde hissediyosunuz ben çok aşağıda hissediyorum bugün vajinanın hemen üzerinde.

Acayıp bısey olsa zaten doktor derdı dıyorum Bende orada hissediyorum.. Ama cok sukur hissediyorum ya.. Anormal bişey varmı acaba?

Kozlar siz eritmeli magnezyum mu kullanıyorsunuz?

Bende kullanıyorum Günde 4 defa verdi.. Magnezyum ne işe yarar ki..

Keske 37+5 gibi yapsalar ama sezeryanda rahat ettinizmi benimki tüp bebek o yuzden sezeryan. Zaten normal dogumun N sini bile düşünmüyorum 50 defa alttan muayne oldum dogum stresi cekemicem
Benimde tüp bebek canim ama hersey yolunda giderse normal olsun istiyorum
Benim 2. Gebeliğim oldugundan belki ilki de normaldi tüp olunca bisey degismiyor dedi dr
Sağlıkla gelsinler şekli hic farketmez
Birini yasayinca az cok fikir sahibi oluyorsun

Tüp olunca bisey değişmiyor ama doktorlar genelde riske atmak istemiyor. Biliyorsunuz cok yıpratıcı bir surec. Ben sahsen riske atmak istemiyorum ve o dogum stresi cok korkutucu geliyor artik nefret ettim bu işlerden.. ilki normal dogumsa 2.dogum daha kolay oluyormuş diye duymustum bir de.

Son düzenleme:
Canım bazen beni doğum korkusu sarıyor. Sen nasılsın bu konuda. Ne yaşayacağımızı bildiğimiz için daha zor geliyor

Canım bazen beni doğum korkusu sarıyor. Sen nasılsın bu konuda. Ne yaşayacağımızı bildiğimiz için daha zor geliyor
Gercekten bilmek bazen daha da ürkütüyor ama şöyle düşünüyorum 2. Ler daha kolay oluyormus umarim
Yani bi sekilde çıkacak simdiden düşünüp zehir etmek istemiyorum çünkü cok beklenen bir bebek bu keyfini cikarmak istiyorum

Benim de tek sığındığım şey ikincilerin kolay olması. Doktorum 3 saat içinde gelicek merak etme dedi. İkinciler kolay oluyormuş. Amin diyorum ben de.

Kizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim

Valla canım banada doktor birşey demedi.iste ben kendi kendime evhamlaniyom.normal heralde çoğu öyle hissettiğinde göre

Kizlar tulum giydirmesi zor oluyolar diyolar yenidoğana.Siz aldiniz mi?Ya da en erken kaçıncı ayda giydirilir?
ben kızımda hep tulum giydirmiştim. şimdi oğlum için de en çok tulum aldım. çnk iki parçalıda da acaba beli sıkıyomu takıntısı yaşamıştım. bi de dr demişti ki belini tulum daha rahat ettirir çnk pijama altı sıkı olursa bağırsak hareketlerini yawaşlatıyomuş. bende buna takmıştım o yüzden hep tulum :)) bence çok şeker duruyo tulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…