yaa erkeklere derler ben kilk kızımda ekşi yeemiştim hep pırasa ve bamya yemezken 5 sene önce başladım sırf ekşi diyeKuz bebeğe hamile olanlar genelde çok tatlı yermiş canım benim çevremde hep öyleydi
Ay o ne öyle denir mi dan diyebana doktorum hıc kıloyla ilgili laf etmedi.. Onun yerıne gittiğim perinatalog cok şişmansın işin zor senın demıstı
Aynı durumdayız eşimde hemen hemen aynı cümleleri kuruyor bazen takıyorum kafama aramızda ki bağ acaba sarsılır mı falan diye ama bilemiyorum elimdende bir şey gelmiyorKizlar eşinizle cinsel hayatınız ne durumda?Bizim bebekle ilgili hiç bir sıkıntımız olmamasina rağmen eşim yanaşmiyor.Hele karnım belli olmaya başladi başlayali.Bir şey olmaz diyorum kanamam da olmadi şimdiye kadar.Bazen söyleniyorum.Şimdi böyleysen cocuk doğunca sürekli yanımızda ne yapacağiz yorgunluktan uykusuzluktan bu böyle gitsin mi istiyosun diyorum.Geliyolar bana da herhalde.Benim çabamla da çok yanaşmiyor.Rahat olmuyor demek zevk de alamiyor istediği gibi.Ondan kendini hiç yormama taraftari herhalde.Tövbe yarabbim.En son doktora söyliycem seni dedim.Doktor da normal doğum için gerekli olduğunu söylüyor zaten.
bence eğer kanama vs bir durum yoksa bir şekilde çok da uzak durmamak gerek. Çünkü bir kere soğukluk girdi mi tekrar yakınlaşması zor gelebilir hem zaten doğumdan sonra en az 1-1,5 ay yapılamaz en azından doğum öncesinde uzak durulmamalı. Ayrıca evet doktorların da tavsiyesi doğumun kolaylığı açısından son haftalarda bile ilişki olması. Tabi ki bu eşlere göre kişilere göre değişiklik gösterebilir.Aynı durumdayız eşimde hemen hemen aynı cümleleri kuruyor bazen takıyorum kafama aramızda ki bağ acaba sarsılır mı falan diye ama bilemiyorum elimdende bir şey gelmiyor
ben de toplamda 6 kilo almışım bugüne dekKizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim
Ben sezaryende epey zorlandım. Ama yapacak bir şey yok. Eninde sonunda çıkması gerekiyor bebişin ve iki yöntem de gerçekten zor. Hiç düşünmüyorum o yüzden şimdiden. Canımı sıkmıyorum.Keske 37+5 gibi yapsalar amasezeryanda rahat ettinizmi benimki tüp bebek o yuzden sezeryan. Zaten normal dogumun N sini bile düşünmüyorum 50 defa alttan muayne oldum dogum stresi cekemicem
4 yaş olacak cnm. Ben çözümü şöyle bulmaya çalışıyorum, mesela geçen oğluma çorap aldım ablasına da aldım. Çok sevindi. Elimden geldiğince yeni bir şey alırken ikisine de alacağım kıyafet vs şeyleri.2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
Bilinçaltıdır cnm.kızlar ya durmadan rüyamda kız bebek görüyorum.hepte 1 haftalık doğum yapmışım ve hiç kilom yokmuş gibi.neden hep aynı tarz rüyalar görüyorumki.hiçte düşünmüyorum.zaten 4 kilo filan anca almışımdır.10kloyla bitiriyorum hamilelğimi o yüzden dert etmiyorum kiloyu filan cinsiyetide umrumda değil sağlıklı olsun yeter.ama hep aynı şeyleri görüyorum
Bana da bu da saçma geliyor biliyor musunuz? Sağlık problemine sebep açmayacak şekilde gönlümüzce yiyebilmeliyiz. Şunun şurasında kaç kere hamile oluyoruz ki? 3 kilo çok değil kiBen de aşağı yukarı 3 aldım, ama geçen haftaki perinatolog artık hızla kilo alacaksın çok dikkat etmelisin dedi. doymadan kalk dedi sofradan.
Ben kızımda hep turşu zeytin vs yedim. Tatlıdan tiksinmiştüm. Şimdi oğlum olacak. Çok olmasa da tatlı yiyorum. Tek tük.Kuz bebeğe hamile olanlar genelde çok tatlı yermiş canım benim çevremde hep öyleydi
Yok cnm öyle bir şey, bebek niye bayılsın ki :) ben geçen canım çekti diye 4 dilim revani yedim mesela. Ama eminim o şekerli içecekten daha fazla şeker içeriyordur. Nefsimi doyurdum mesela daha da canım revani istemiyor. Ne de tatlı. Nadir.Kızlar şeker yükleme hakkında ne düşünüyosunuz benim doktorum ailemde şekeri olan var mı diye sordu var deyince açlık kan şekerime baktırdı düşük çıktı sorun yok dedi ardındanda 24. Haftada şeker yüklemesi yapalım dedi. E o zaman niye açlık kan şekerine baktık diye sordum eğer yüksekse 24 ü beklememek içinmiş. Ben testi yaptırırım içerimde dayanırımda ama içerde bebek bayılıyo falan diyolar içim acıyo ağlayasım geliyo
Erkeklerin bazısı korkuyormuş, bebeğe zarar gelir diye içgüdüsel olarak. İkna olurlarsa ilişki de sıkıntı yok.Aynı durumdayız eşimde hemen hemen aynı cümleleri kuruyor bazen takıyorum kafama aramızda ki bağ acaba sarsılır mı falan diye ama bilemiyorum elimdende bir şey gelmiyor
2.ler kolay olur diyorlar insallah oyledir. Yoksa ilkinde ki gibi cahil cesareti dogum yaptim simdi bende dusunmek istemiyorum. Birde bir bilgi ogrendim arada degisik kitaplar karistiririm İbrahim Hakki hazretlerinin marifetname kitabinda yaziyordu. Eger sanci belden girerse o dogum zordur eger karindan girerse kolaymis. 2. Dogum vs yazmiyordu insallah sanci karindan olurda kolay dogururuzBenim de tek sığındığım şey ikincilerin kolay olması. Doktorum 3 saat içinde gelicek merak etme dedi. İkinciler kolay oluyormuş. Amin diyorum ben de.
Bizim de 2 hafta öncesine kadar öyleydi. Doktor hiç yasak koymamasına rağmen hiç yanaşmıyordu ayda bir anca kapısını çalarsamKizlar eşinizle cinsel hayatınız ne durumda?Bizim bebekle ilgili hiç bir sıkıntımız olmamasina rağmen eşim yanaşmiyor.Hele karnım belli olmaya başladi başlayali.Bir şey olmaz diyorum kanamam da olmadi şimdiye kadar.Bazen söyleniyorum.Şimdi böyleysen cocuk doğunca sürekli yanımızda ne yapacağiz yorgunluktan uykusuzluktan bu böyle gitsin mi istiyosun diyorum.Geliyolar bana da herhalde.Benim çabamla da çok yanaşmiyor.Rahat olmuyor demek zevk de alamiyor istediği gibi.Ondan kendini hiç yormama taraftari herhalde.Tövbe yarabbim.En son doktora söyliycem seni dedim.Doktor da normal doğum için gerekli olduğunu söylüyor zaten.
Gecen sene yengemle görümcem doğum yaptı hemşireyim ikisinin de doğumunda yanındaydım. Yengemin 4. Doğumu 3 saatte cok kolay doğum yaptı belden cektı sancısını.2.ler kolay olur diyorlar insallah oyledir. Yoksa ilkinde ki gibi cahil cesareti dogum yaptim simdi bende dusunmek istemiyorum. Birde bir bilgi ogrendim arada degisik kitaplar karistiririm İbrahim Hakki hazretlerinin marifetname kitabinda yaziyordu. Eger sanci belden girerse o dogum zordur eger karindan girerse kolaymis. 2. Dogum vs yazmiyordu insallah sanci karindan olurda kolay dogururuz
Bizim de 2 hafta öncesine kadar öyleydi. Doktor hiç yasak koymamasına rağmen hiç yanaşmıyordu ayda bir anca kapısını çalarsam2 haftadır bir haller oldu adama yolu yarıladık ondan mı rahatladı nedir bu sefer de bunaltmaya başladı
Anacım bu erkekler bizden daha dengesiz ben miyim hamile o mu belli değil
Benim tanıdıklarımda hep tam tersi oldu valla bende erkek bebek bekliyorum ve tatlı hiç canım istemiyor meselayaa erkeklere derler ben kilk kızımda ekşi yeemiştim hep pırasa ve bamya yemezken 5 sene önce başladım sırf ekşi diye
Canım açıkcası benim eşimde öyle ve bende öyle düşünüyorum bebek varlen karnımda ilişki bana saçma geliyor. Çünkü ne ben konsantre olabilicem ne de eşim birşey olur korkusuyla yaptıktan sonra hiç yapmamak daha iyi zaten bebekten sonra bolca vakit olucak eşim sağolsun anlayıslı çünkü enfeksiyon kapma riski de oluyor bence ilişki olmaması daha sağlıklı her açıdanKizlar eşinizle cinsel hayatınız ne durumda?Bizim bebekle ilgili hiç bir sıkıntımız olmamasina rağmen eşim yanaşmiyor.Hele karnım belli olmaya başladi başlayali.Bir şey olmaz diyorum kanamam da olmadi şimdiye kadar.Bazen söyleniyorum.Şimdi böyleysen cocuk doğunca sürekli yanımızda ne yapacağiz yorgunluktan uykusuzluktan bu böyle gitsin mi istiyosun diyorum.Geliyolar bana da herhalde.Benim çabamla da çok yanaşmiyor.Rahat olmuyor demek zevk de alamiyor istediği gibi.Ondan kendini hiç yormama taraftari herhalde.Tövbe yarabbim.En son doktora söyliycem seni dedim.Doktor da normal doğum için gerekli olduğunu söylüyor zaten.
Ben bir dönem yogun kanama yaşadım o sürede yasakladı doktor sadece onun dışında düzenli devam ettik biz. Mumkun oldugunca normal rutinde gitsin istiyorum ben de hatta bir aksilik olmadıkça vücudumuz değişiyor kendimize adapte olmaya çalışıyoruz zaten esimizin gözünde sadece anne değil sevdiği karısı olduğunu onların bize hatırlatması lazım her şekilde beğendiğini istediğini göstermeli yani obur turlu dediğiniz gibi soğukluk girer sanki araya... Zor dengeler bu işler yaa :)Kizlar eşinizle cinsel hayatınız ne durumda?Bizim bebekle ilgili hiç bir sıkıntımız olmamasina rağmen eşim yanaşmiyor.Hele karnım belli olmaya başladi başlayali.Bir şey olmaz diyorum kanamam da olmadi şimdiye kadar.Bazen söyleniyorum.Şimdi böyleysen cocuk doğunca sürekli yanımızda ne yapacağiz yorgunluktan uykusuzluktan bu böyle gitsin mi istiyosun diyorum.Geliyolar bana da herhalde.Benim çabamla da çok yanaşmiyor.Rahat olmuyor demek zevk de alamiyor istediği gibi.Ondan kendini hiç yormama taraftari herhalde.Tövbe yarabbim.En son doktora söyliycem seni dedim.Doktor da normal doğum için gerekli olduğunu söylüyor zaten.
Aynen ben de ilk aylar bahane eder gözü dışarda olur korkusuyla zorluyordum kendimi baya aman erkek milleti güven olmuyor kiSormaa, ben de soğukluk girsin istemiyorum sonra alişir falan bu kankalık durumuna, adam unutur beni2 haftada ne değişti acaba benim karnım büyüdükçe o da eliyle sevdikçe falan iyice beni karisi gibi düşünmez oldu direkt anne modundayim onun için.
Bende böyle düşünüyorum ama işte eşim korkuyor tedirgin önemli olan bebek diyorbence eğer kanama vs bir durum yoksa bir şekilde çok da uzak durmamak gerek. Çünkü bir kere soğukluk girdi mi tekrar yakınlaşması zor gelebilir hem zaten doğumdan sonra en az 1-1,5 ay yapılamaz en azından doğum öncesinde uzak durulmamalı. Ayrıca evet doktorların da tavsiyesi doğumun kolaylığı açısından son haftalarda bile ilişki olması. Tabi ki bu eşlere göre kişilere göre değişiklik gösterebilir.
Casual cadillac markası canım 1500 e düşmüştü Civilde ordan aldık çok pratik bir araba ve hafif bayıldık
Evet bizimki o haftasonuna özel 1500 e inmişti civildeCadilac lar 2400 lira genelde.Sizinki de öyledir.Ben de bekleyeyim indirimi elbet olur tekrar.Şubat bayaği indirim yapmiş valla güzel güzel.Ben de karar verdim kesin.Trona olan mi senin ki?
Doğumdan sonra neden 1,5 aybence eğer kanama vs bir durum yoksa bir şekilde çok da uzak durmamak gerek. Çünkü bir kere soğukluk girdi mi tekrar yakınlaşması zor gelebilir hem zaten doğumdan sonra en az 1-1,5 ay yapılamaz en azından doğum öncesinde uzak durulmamalı. Ayrıca evet doktorların da tavsiyesi doğumun kolaylığı açısından son haftalarda bile ilişki olması. Tabi ki bu eşlere göre kişilere göre değişiklik gösterebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?