2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimkide aşağıda asagi vuruyor tekme. Aynıymış tahmini doğum tarihimiz.
Cinsiyeti neydi sizin
Şimdilik kız detaylıda ne derse doktor bakalım.
Benım doğum tarhı degısebılır bebek sürekli degısık çıkıo bi küçük bi büyük

Bebek oldugunu ogrendikten sonra dikkat ettik yani 4 5 gun veya 1 hafta arali sekilde. Esim kotu bi grip oldu bulasmasn diye yaklasmadik yataklari da ayirdik gribi yeni atlatti aile ziyatetine geldik bi 4 5 gundur de burdayiz heralde 3 haftaya yaklasti ama oncelik hep bebek oluyo ikimizinde aklinda yani istesen de bebekten onceki gibi yaklasamiyoruz AMA cok da pimpirikli degiliz bu konuda olmasi gerektigi yerde herhangi bi saglik veya baska sknti yoksa oluyor zaten hormonlardanmidir nedir Ben pek aramiyorum

Benim tanıdıklarımda hep tam tersi oldu valla bende erkek bebek bekliyorum ve tatlı hiç canım istemiyor mesela
Bende erkek bebek bekliyorum tatlı hiç canım istemiyor, asla normalde meyve yemem ha bire meyve yiyorum dr. Da kilo yapiyo yemem diyor, etten balık dan tıksiniyorum, vallahi yemek konusu bana eziyet oldu

Aslında adı üstüne normal doğum olmasın gereken gibi geliyor bana ne zaman geleceği belli değil sancı falan çok istedim ama bende sezeryan oldum doktora kulak verip onun yönlendirmelerine uymak lazım bence yeni nesil eskilere göre daha güçsüzmüş gerçekten normal doğumda zorlanıyorlarmış

Ah
O zaman ortalama adet olmadığımız bütün ayların acısı çıkıyor 9 ay ertelemeli kredi gibi Bu olayı sevmedim tövbe Yarabbim
ahaha aslında çok çok fazla olmuyor. İlk zamanlar normal adet gibi fazlaca. Sonralara doğru az az geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…