Yaz bir de yaa off her şeyi neden kadınlar çekiyorAh
ahahaaslında çok çok fazla olmuyor. İlk zamanlar normal adet gibi fazlaca. Sonralara doğru az az geliyor.
Aynen canım herkeste farklı oluyor tatlı yememek iyi birşey galiba bilemedimBende erkek bebek bekliyorum tatlı hiç canım istemiyor, asla normalde meyve yemem ha bire meyve yiyorum dr. Da kilo yapiyo yemem diyor, etten balık dan tıksiniyorum, vallahi yemek konusu bana eziyet oldu
Bir de hormonal isteksizlik ve kurulukta 40 gün deniliyo. Zor işlerYaz bir de yaa off her şeyi neden kadınlar çekiyor
Nasıl yani canım neler yaşıyorsunkiKizlar ben sanirim hamilelik depresyonu geciriyorum varmi boyle olanlar?
Bak bunu bilmiyordum bende belden sanci cektim ilk cocuktu ve 14 saat surdu cok zorlandim dedigin gibi masaj yapinca dikkat dagiliyo rahatliyo gibi oluyo ama cok zordu o yuzden inandim bu yazilanaGecen sene yengemle görümcem doğum yaptı hemşireyim ikisinin de doğumunda yanındaydım. Yengemin 4. Doğumu 3 saatte cok kolay doğum yaptı belden cektı sancısını.
görümcemin 3. Doğumuydu 6-7 saat sancı cektı karından gelıyordu sancısı ve cok zorlandı. Yengemin belind masaj yaptım mesela cok rahatlıyordu ama görümceme hiç faydam olmadı karından sancı cekene bişey yapamıyorsun.
ilk bebekte hic bi sikintim olmadigi icin duzenliydi hersey. Bunda baslarda oluyordu ama dr yasak diyince bizde ara verdik. esim suan buyuk fedakarlik yapiyo diye dusunuyorum cunku hep istedigini belli ediyor tabi unutturmuyorum kendimi ama yapamiyoruz korkuyoruz bebek asagida diyeKizlar eşinizle cinsel hayatınız ne durumda?Bizim bebekle ilgili hiç bir sıkıntımız olmamasina rağmen eşim yanaşmiyor.Hele karnım belli olmaya başladi başlayali.Bir şey olmaz diyorum kanamam da olmadi şimdiye kadar.Bazen söyleniyorum.Şimdi böyleysen cocuk doğunca sürekli yanımızda ne yapacağiz yorgunluktan uykusuzluktan bu böyle gitsin mi istiyosun diyorum.Geliyolar bana da herhalde.Benim çabamla da çok yanaşmiyor.Rahat olmuyor demek zevk de alamiyor istediği gibi.Ondan kendini hiç yormama taraftari herhalde.Tövbe yarabbim.En son doktora söyliycem seni dedim.Doktor da normal doğum için gerekli olduğunu söylüyor zaten.
benimkide 2 yas 8 aylik olacak bizi neler bekliyor bilmiyorum2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
benimkide 2 yas 8 aylik olacak bizi neler bekliyor bilmiyorum2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
Canim dogumdan sonra kanama oluyor lohusalik vs. Arti devaminda birde sanki evliligin ilk zamanlari gibi zor oluyor iliski zorlaniliyor. Tabi sezaryenlileri bilmiyorum ama normal olunca bir kac ay zorlaniliyor tekrar dikis yirtilmasi olabiliyor. Ben yasadimDoğumdan sonra neden 1,5 ay
bende 38 gun surdu hop birden normal adet olmaya basladim birde ustune o 44 gun felan isteO zaman ortalama adet olmadığımız bütün ayların acısı çıkıyor 9 ay ertelemeli kredi gibiBu olayı sevmedim tövbe Yarabbim
O zaman inşallah karından girer2.ler kolay olur diyorlar insallah oyledir. Yoksa ilkinde ki gibi cahil cesareti dogum yaptim simdi bende dusunmek istemiyorum. Birde bir bilgi ogrendim arada degisik kitaplar karistiririm İbrahim Hakki hazretlerinin marifetname kitabinda yaziyordu. Eger sanci belden girerse o dogum zordur eger karindan girerse kolaymis. 2. Dogum vs yazmiyordu insallah sanci karindan olurda kolay dogururuz
Neden? Ne hissediyorsun mesela?Kizlar ben sanirim hamilelik depresyonu geciriyorum varmi boyle olanlar?
Kizlar kaç kilo aldiniz şimdiye kadar?Benim bu aralar artti kilo alimim 21 deyim
Son aylarda mi çok almıştınız ilk hamileliginiz de, bende 5 ay da 9 kilo aldım şu 4 ay da beni ne bekliyor bilmiyorumŞimdiye kadar 6 kilo aldım.
İlk hamileliğimde toplam 20 kilo almıştım, bakalım bunda nasıl olacak
Bebeğede faydalıymıs sanırım ama ne zamana kadar içmek lazım bilmiyorum. Tadı sıkımtı şekerli oluyor
Ay o ne öyle denir mi dan diyeben 4. Aya kadar ayda 1 kilo ile gittim son randevuda 1 ayda 2 kilo artınca yavaş ol dedi doktor. Yav tamam iyi güzel ben düzgün besleneyim de napabilirim yani karbonhidratla rahatlıyor midem elimde değil onlara yoneliyorum. Kendimi her ne kadar frenlesem de ben de tatlıya düşmüş bir erkek annesiyim kuru üzümle bastırıyorum en çok idare ediyoruz valla
İcerde bayılsalar boyle bısey yapmazlar herhalde ... Benım cok yakın arkadasım cok zayıf ve saglıklı beslenme sonrasında sekerı cıkmıstı Eger hamılelıkte seker varsa ve buna dıkkat edilmeden gebelik devam ederse bebegın hayatını rıske sokacagını bıldıgımden ben yaptıracagım..Kızlar şeker yükleme hakkında ne düşünüyosunuz benim doktorum ailemde şekeri olan var mı diye sordu var deyince açlık kan şekerime baktırdı düşük çıktı sorun yok dedi ardındanda 24. Haftada şeker yüklemesi yapalım dedi. E o zaman niye açlık kan şekerine baktık diye sordum eğer yüksekse 24 ü beklememek içinmiş. Ben testi yaptırırım içerimde dayanırımda ama içerde bebek bayılıyo falan diyolar içim acıyo ağlayasım geliyo
çok teşekkür ederimCok güzel iyi günler de kullanın inşallahağırlığı ve taşıması nasıl acaba, ben 2. Katta oturuyorum hani kapanma ve taşıma olayı rahat mi
Doyma sonrası ben de öyle yemeye çalışsam da yiyemiyorum inanılmaz şişkinlik oluyor. Zaten akşam yemekten kalktığım gibi maden suyu diye söylenmeye başlıyorum başka türlü rahatlayamiyorum. Ah iste tatli minik bir zaafimiz oldu oğlumla onu kontrollü tüketmeye calisiyorum istePerınatolog zaten elime gecırsem boğarımdan dıye sen erken dogurursun dedı.. Erken dogumdan kastettıgı uc ay mı bes aymı yarın mı belli değil.. Doktoruma gidip nefes almadan anlatıyorum kızdı bana o adam senı bir saat gordu sen ona mı bana mı ınanıyorsun dıye... Neyse ..
Aynı seylerı bende dusunuyorum ama yemek ıstedıgım seyı tamamlamak ıstersem mıdem ısyan edıyor artıkHerseyı gonlumce yıyemıyıorum doyma sınyalinden sonrası tuketım yapamıyorum .. Sizde de oyle mı? Tatlıya bayılırdım kız annesı oldugumdanmı bılmıyorm canım cok ekşiistiyor limonu hatur hutur yesem cok mutlu olurum..
İcerde bayılsalar boyle bısey yapmazlar herhalde ... Benım cok yakın arkadasım cok zayıf ve saglıklı beslenme sonrasında sekerı cıkmıstı Eger hamılelıkte seker varsa ve buna dıkkat edilmeden gebelik devam ederse bebegın hayatını rıske sokacagını bıldıgımden ben yaptıracagım..
Yazı böyle bitirmeyiz inşallahbende 38 gun surdu hop birden normal adet olmaya basladim birde ustune o 44 gun felan isteamma benim bi arkadasim 80 gun surmustu boyleleri de var yine 40 gun iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?