2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende erkek bebek bekliyorum tatlı hiç canım istemiyor, asla normalde meyve yemem ha bire meyve yiyorum dr. Da kilo yapiyo yemem diyor, etten balık dan tıksiniyorum, vallahi yemek konusu bana eziyet oldu
Aynen canım herkeste farklı oluyor tatlı yememek iyi birşey galiba bilemedim meyvede mecbur yemek lazım vitamin açısından

Kizlar ben sanirim hamilelik depresyonu geciriyorum varmi boyle olanlar?

Bak bunu bilmiyordum bende belden sanci cektim ilk cocuktu ve 14 saat surdu cok zorlandim dedigin gibi masaj yapinca dikkat dagiliyo rahatliyo gibi oluyo ama cok zordu o yuzden inandim bu yazilana yani simdi ilkti ikinciydi tesellimiz bosuna mi birde ben cok ara vermedim insallah kolay olur bunlarin etkisi var mi oda mechul

ilk bebekte hic bi sikintim olmadigi icin duzenliydi hersey. Bunda baslarda oluyordu ama dr yasak diyince bizde ara verdik. esim suan buyuk fedakarlik yapiyo diye dusunuyorum cunku hep istedigini belli ediyor tabi unutturmuyorum kendimi ama yapamiyoruz korkuyoruz bebek asagida diye

2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
benimkide 2 yas 8 aylik olacak bizi neler bekliyor bilmiyorum

2. bebeği olan anneler kaç yaş var arada bizim 5 yaş tam olmamış olacak. kıskançlıklar fena bir durumda henüz birşey almadık ama bir çorabı bile kıskanıyor. biz epey zorlanıcaz sanki
benimkide 2 yas 8 aylik olacak bizi neler bekliyor bilmiyorum

Doğumdan sonra neden 1,5 ay
Canim dogumdan sonra kanama oluyor lohusalik vs. Arti devaminda birde sanki evliligin ilk zamanlari gibi zor oluyor iliski zorlaniliyor. Tabi sezaryenlileri bilmiyorum ama normal olunca bir kac ay zorlaniliyor tekrar dikis yirtilmasi olabiliyor. Ben yasadim

O zaman ortalama adet olmadığımız bütün ayların acısı çıkıyor 9 ay ertelemeli kredi gibi Bu olayı sevmedim tövbe Yarabbim
bende 38 gun surdu hop birden normal adet olmaya basladim birde ustune o 44 gun felan iste amma benim bi arkadasim 80 gun surmustu boyleleri de var yine 40 gun iyi

O zaman inşallah karından girer
Dün de biriyle konuştum. İkinciler kolay oluyor diyorlar ama benim ikisi de 8 saatte geldi diyor
Aslında çocuktan çocuğa değişir. Çocuğun kendini itmesi, çıkmaya çalışması çok önemli.
Yeter ki bu işin sonu sağlıklı bitsin, çekilen tüm sancılara değiyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Bebeğede faydalıymıs sanırım ama ne zamana kadar içmek lazım bilmiyorum. Tadı sıkımtı şekerli oluyor

İnsallah faydalıdır.. Sekerli oldugunu dusunemedım ben nedense bı tad alamadım ne yazıkkı .. Yuzum burusuyor..

Eşim hamılelık oncesı takvıye destek almak zorunda kalmıstı. o zamankı ıctıgı suda erıtılen takvıye suya katıldıgında kokusu bile cok kotuydu ve mıdesı bozulmasına ragmen her sabah aksam ıcmıstı.. Sımdı bana vıtamın cocuk olacak dıyor..

Perınatolog zaten elime gecırsem boğarım dan dıye sen erken dogurursun dedı.. Erken dogumdan kastettıgı uc ay mı bes aymı yarın mı belli değil.. Doktoruma gidip nefes almadan anlatıyorum kızdı bana o adam senı bir saat gordu sen ona mı bana mı ınanıyorsun dıye... Neyse ..
Aynı seylerı bende dusunuyorum ama yemek ıstedıgım seyı tamamlamak ıstersem mıdem ısyan edıyor artık Herseyı gonlumce yıyemıyıorum doyma sınyalinden sonrası tuketım yapamıyorum .. Sizde de oyle mı? Tatlıya bayılırdım kız annesı oldugumdanmı bılmıyorm canım cok ekşiistiyor limonu hatur hutur yesem cok mutlu olurum..

İcerde bayılsalar boyle bısey yapmazlar herhalde ... Benım cok yakın arkadasım cok zayıf ve saglıklı beslenme sonrasında sekerı cıkmıstı Eger hamılelıkte seker varsa ve buna dıkkat edilmeden gebelik devam ederse bebegın hayatını rıske sokacagını bıldıgımden ben yaptıracagım..

Doyma sonrası ben de öyle yemeye çalışsam da yiyemiyorum inanılmaz şişkinlik oluyor. Zaten akşam yemekten kalktığım gibi maden suyu diye söylenmeye başlıyorum başka türlü rahatlayamiyorum. Ah iste tatli minik bir zaafimiz oldu oğlumla onu kontrollü tüketmeye calisiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…