Bunu cuma gunu net olarak cevaplayabilirim
Cuma gunu jinekolog da randevum Var ondan ogrenicem insallah
Ama arastirmalarima gore kan gelmedigi surece normal mis, kese yerlesiyo diye yaziyo bicok yerde
Bunu cuma gunu net olarak cevaplayabilirim
Cuma gunu jinekolog da randevum Var ondan ogrenicem insallah
Ama arastirmalarima gore kan gelmedigi surece normal mis, kese yerlesiyo diye yaziyo bicok yerde
Merhaba hamiş anneler kan degerım 19 bucukdan 47 ye yükselmıs ıkı gunde o kadar mutluyumki bende temmuz annesı olacam ınsallah sagsaglım kavusalım yavrularımıza
Gece uyuyamadgim gbi sabhda erknden dikiliorum ayaga ya off kendi yatagimda degil daha dgrusu kanepede kizimla yatiorum ve cok rahatsiz uyaninca her yerim tutulmus gbi oluo
Kaç haftalıktınız.Benimde geçen hafta kasık ağrısı vardı.Bu hafta da fazla ayakta kalınca yürüyünce oluyor.Bi de dik oturunca rahatsız oluyorum.Sanki alttan birşey batıyormuş gibi.
Istiycekmis canm ya.. Doktorumu degistirdim üç hafta sonra aç gel kan şekerine falan hepsine bir bakalm tekrardan dedi
Bu arada idrara sıkışık gitmistim.. Kesinlikle idrara sıkışık istemiyoruz dedi.. Her doktor farklı şeyler istiyor
Teşekkür ederim evde bir kedim var.aşıları tam.Doktora bu durumu söyledim kumunu eşiniz temizlesin onun dışında bir zararı olmaz dedi.Ciğeri eti o da söyledi.Yeşillikleri bol suda bekletip yıka dedi.dışarda salata tarzı şeyler yemeyeye dikkat et dedi.Bi de organik tavuk bulursan ye diğerini tavsiye etmem dedi.
Istiycekmis canm ya.. Doktorumu degistirdim üç hafta sonra aç gel kan şekerine falan hepsine bir bakalm tekrardan dedi
Bu arada idrara sıkışık gitmistim.. Kesinlikle idrara sıkışık istemiyoruz dedi.. Her doktor farklı şeyler istiyor
Bende doktor da muayeneye gittigimde sıkışık değilsin bir buçuk litre su iç yarım saat sonra gel diyodu 12. Haftaya kadar böyle geleceksin demişti zorla su içiyorum keşke benim ki de istemese
Gece uyuyamadgim gbi sabhda erknden dikiliorum ayaga ya off kendi yatagimda degil daha dgrusu kanepede kizimla yatiorum ve cok rahatsiz uyaninca her yerim tutulmus gbi oluo