2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aman yok bir de kalça çekmeyeyim bu yetti Benim de bir tık daha büyüdü gibi 6. aydan sonra devasa oluyor zaten fotoğraflardan görüyorum

Ben burda yazmıştım ama işkence olduğunu Bebişin kaç kg olmuş senle aynıyız ya 1 kiloyu geçmiş değil mi
Valla onu sormak aklıma gelmedi ama en son 3 hafta önce gitmiştim 830 gramdi yani gecmistir artık bir kiloyu yine bir hafta on gün ilerde çıktı işkence olduğunu bilseydim gitmezdim damarlarımi patlattılar 4 defa kan aldilar bide 100 gram şeker yuklendi

Hadi ya merak etmiştim ne kadar oldular diye ben de gideli 18 gün oluyor uzun bir süre gitmem diye Ben en çok aç kalmaktan ve o açlıkla şekerli su içmekten fena olmuştum atlattın neyse

Hadi ya merak etmiştim ne kadar oldular diye ben de gideli 18 gün oluyor uzun bir süre gitmem diye Ben en çok aç kalmaktan ve o açlıkla şekerli su içmekten fena olmuştum atlattın neyse
Bayilacaktim bide kat kat maske eldiven falan zaten nefes alamiyom hastanede de buraya da geldi corona şüphelileri sevk ediyoruz dediler ben iyice tırstım geçmedi o 4 saat. Çocuk yine yüzünü dayamis yine göstermedi yüzünü ona da ayrı sinir oldum gıcık ya şimdiden gıcık seni de bebisin geceleri uykumdan uyandiriyo mu tekmeleriyle

Amin cnm aminn seninki nerdeyse 1 kg benimki 500 gr falandır bir de
Vallahi en son 22.haftada detaylıya gırmıstım 500 gr dedi doktorumuz ama suan ne kadardır bilmiyorum haftaya cuma randevum var ınsallah sokağa cıkma yasagı gelmezse o zamana kadar öğrenince yazarım tosunum ne kadar olmuş seninde 500-600 civarıdır heralde suan

Ahaha gıcık deme ya Evet sabahın erken saatleri daha çok yapıyor iki eliyle bacaklarıyla aynı anda ittiriyor bazen hayret ediyorum çıkmaya çalışır gibi itmesi var

Geçmiş olsun iyi çıkmıştır insallah sonuçlarınız. Benim de gitmem lazım ama hiç gidemedim

Senin tansiyonun nasil canim yüksek çıkıyordu.Birinciye bugünmü gelmiş corona şüphelileri Bende dün ordaydım.

Ahaha gıcık deme ya Evet sabahın erken saatleri daha çok yapıyor iki eliyle bacaklarıyla aynı anda ittiriyor bazen hayret ediyorum çıkmaya çalışır gibi itmesi var
Benim ki de öyle ne eli duruyo ne ayağı dün gece korkuyla uyandımoyle vurdu uyuyamadım bı daha vurup durdu

Tarih söylemediler de şüpheliler gelmiş sevk edilmiş ambulansla ki normaldir de bence o yüzden baya tiksindim tansiyon dengesiz benim normal seyri 13-8 oldu bugün 10-8 di hep

Kızlar bebek icin yatak siparişi verdim ve beşik
Beşik ölçüsü 60×120 alez i de mi 60×120 almamız gerekecek?
Ya evde alez kullanıyorum kendi yatağımda hic bilmiyorum baya saçma bir soru oldu ama iade değişimle uğraşmak istemiyorum internetten alacağım herhalde tam ölçü almam gerek??

Tarih söylemediler de şüpheliler gelmiş sevk edilmiş ambulansla ki normaldir de bence o yüzden baya tiksindim tansiyon dengesiz benim normal seyri 13-8 oldu bugün 10-8 di hep
İyi canım yükselmemiş .Benim bugünlerde strestenmidir nedir ilaç kullandığım halde 13_ 8 ..

Canım biz park yatağı aldık tam ölçüsü içine denedik oldu. Adamda öyle dedi yatağın ölçüsü olacak dedi ama yinede farklı bir durumla karşılaşmış arkadaşlar varsa onları da dinle. Aynısını alırsın olmaz sonra ben kötü hissederim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…