2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım yatağı nerden ne kadara aldın bende bakıyorumda yatağa. Birde kendınden alezlıler oluyor ayrı olarak bebek yatagı için o kadar kucuk ölçü alez gormedım yada dıkkat etmedım

Canım yatağı nerden ne kadara aldın bende bakıyorumda yatağa. Birde kendınden alezlıler oluyor ayrı olarak bebek yatagı için o kadar kucuk ölçü alez gormedım yada dıkkat etmedım
Var canim n 11 de o kadar ufak alezler yatak reflu yatağı kullancam..ama icinde yatak ve uyku seti cibinlik vs dahil sekilde alıyorum. Bide büyük yatak aldim montessori icin onun markası yıldız.

Çok teşekkür ederim canım olur öyleyse o zaman bir de bisey daha sorcam ya :)) ben 100×200 ölçüsünde yatak ve karyola da alıyorum. Oda yapcam. Ona da yorgan lazım evde tek kişilik açılmamış var 1 tane 1 tane de cok az kullanılmış var. Misafir diye almıştım da gelen giden olmadi onunda ölçüsü 135×200 yaziyor galiba ya Esim bise olmaz kivirirsin diyor kenarını kötü durur mu ki ya küçük yorgan olacağına büyük olması tabiki iyi ama eşimle de dövüşmek istemiyorum

Var canim n 11 de o kadar ufak alezler yatak reflu yatağı kullancam..ama icinde yatak ve uyku seti cibinlik vs dahil sekilde alıyorum. Bide büyük yatak aldim montessori icin onun markası yıldız.
Anladım canım ben dırek park besik yatagı alacam sende oyle aldın sandım tesekkurler yınede

Kızlar sıkıntıdan evde yelek örmeye başladım hayatımda ilk defa böyle bişey yaptım YouTubedan izleye izleye onda da ip bitti sokağa çıkma yasağı yüzünden kargolar çalışmıyor öyle kaldı

Eklentiler

• 484A37D8-A908-4276-9C4E-EE3081C84E27.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 55
Çok güzel oluyomuş yaa burayada link atar mısın canım bende kızıma yapayım

Kızlar içim azcik rahatladı miniycity den sipariş verdim kapıda ödemede var baya indirimli urunler ve güzel kaliteside isterseniz bakın

Bende öyle canım niğdeden adanaya gidiyorum tam bılet bakarken haftaya ıcın kararı acıkladılar mecburen eşim zor bela izin ayarladı aracımızla gıdıp gelecez

Haftaya olduğuna emin misiniz?Yarın başlar valilikler diyolar

Onu yorgancı ayarlar aslında ama işte şu durumda var mı yakınında yapan biri. Doğru diyor küçük olacağına büyük olsun mantıklı en azından evinde olan bir şey. Virüs yok rahat rahat kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…