2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bugün kontrolum vardı şeker yüklemesi yapıldı değerim 65 çıkmış iyiymis sonuç kanım düşük çıktı maltofer diye kapsül verdi bebiş gayet iyiymiş Allah hepimize sağlıklı sıhhatli aldirsin inşallah

Cok tesekkur ederim aydinlandim
Youteben direkt acarim o zaman

Bence zorunlu değiliz doktorumuz bile diyor acil bisey zorunlu bisey olmadıkça kontrole gelmeyin diyor bilemedim ki ... Bu ay bende kontrole gidemem daha...
Şehirler arası gitmekten bahsetmiştim bu ayki kontrolüme bende gitmedim aklım kaldı ama insallah her şey yolundadır

Kızlar bebitof hastane çıkışı aldım ekstra bir tanede çorap hediye koymuşlar ....birde imaj bebenin 5 li zıbın seti kaliteli güzel ürünler ...

Imaj bebe daha ince tam yazlık ...bebitof tam ideal fiyatlarda orta ...miniycity den de sipariş ettim orası daha uygun tabiki

Eklentiler

• 2020-03-28-12-06-56-516.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 2020-03-28-12-07-45-208.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 65
Ben bir tane hastane çıkışı aldım 10 lu battaniyeli olablardan bir de farkında olmadan 3 lü yenidoğan takımı almışım diğerleri hep ayrı ayrı alt üst ya da tulumlar 0-3 3-6 ay. Yinede hastane çıkışı alsam mı acaba 5 li falan

Güle güle giysin canım bende şimdi sen söyleyınce baktımda sitesine cidden fiyatlar uygun geldi banada tesekkurler bende bakayım ufak tefek birşeyler almak ıcın, şimdiden ıcıme korku dustu böyle gıderse heryer tamamen kapanacak bebekler kıyafetsız kalmasın yaa 3-6 aylık kıyafet alısverısi yapacam kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…