Ben bir tane hastane çıkışı aldım 10 lu battaniyeli olablardan bir de farkında olmadan 3 lü yenidoğan takımı almışım diğerleri hep ayrı ayrı alt üst ya da tulumlar 0-3 3-6 ay. Yinede hastane çıkışı alsam mı acaba 5 li falan
0-3 AYLİK olanları çok kullanılmyorlar zaten küçük geliyor ...zibini , icligi vs varsa ekstra gerek yok gibi...ben miniycityden bir tane daha hastane çıkışı aldım 65 lira felan di ...bir tane 3-6 ay ..diğerleri 6-9 ay hatta 12 ay felan
Ben direk 2 numara Alicam inşallah , bebegim tabiki normal kiloda doğarsa çünkü göbek bağı var dar olmasin diye 3-6 kilo arası yazıyordu ...Evy baby almayi düşünüyorum bakalım ...günde 8 kere bile alt değiştirilir başlarda çok fazla altlarına yapiyolar :) ama yinede bittikçe almakta fayda var dar gelmesin
Ben direk 2 numara Alicam inşallah , bebegim tabiki normal kiloda doğarsa çünkü göbek bağı var dar olmasin diye 3-6 kilo arası yazıyordu ...Evy baby almayi düşünüyorum bakalım ...günde 8 kere bile alt değiştirilir başlarda çok fazla altlarına yapiyolar :) ama yinede bittikçe almakta fayda var dar gelmesin
Yok canım özele sıkıntı yok ekran yakalama yaparım atayım. Bütün maddeler otobüsler için. Rahat olun. Onlara da hastalar gidecek yine özel durumlar var.
Kızlar egzersizleri yapıyomusunuzz? Ben öğlene doğru yaptım aslında ciddiye almak lazım doğumdan sonra bebekle ilgilenirken sırt kasları çok önemli diyor doktor yani şimdiden rahatlatmak biraz güçlendirmek lazımm
Maşallah kuzuna canım. Benim oğlana göre baktım benimki de o kadardır. 23+4 de 650 gr bu hafta 160 170 gr alıyorlarmış. 8 10 gün bakınca benimki de o kadar olmuştur. Ben boya çok güvenmiyorum nedense. Benimkiler ikiside 28 cm di. Kızım 22+6 28 cm, oğlumda 23+4 çıktı o gün o da 28 cm babamız buhran geçiriyor 1.90 boyu var nasıl diyo kız daha uzun oluyor hiç heves etme kız sana benzeyecek dedim Allah Allah diyo birek güreşi yaparsınız baba kız diyorum hoşuna gidiyor doktor iyi demişse boşver kiloyu dışarda meme mama tosun ederiz onları
Bebek bezi olarak ne alacaksınız? Bazıları stok bile yapıyomuş Ama ben daha hiç almadım. Sleepy alıcam galiba. Bilenler, ne alacağına karar verenler, iyi midir sizce de?
Kızlar egzersizleri yapıyomusunuzz? Ben öğlene doğru yaptım aslında ciddiye almak lazım doğumdan sonra bebekle ilgilenirken sırt kasları çok önemli diyor doktor yani şimdiden rahatlatmak biraz güçlendirmek lazımm
Bebek bezi olarak ne alacaksınız? Bazıları stok bile yapıyomuş Ama ben daha hiç almadım. Sleepy alıcam galiba. Bilenler, ne alacağına karar verenler, iyi midir sizce de?
Stok yapmayın kesinlikle, çünkü bez pişik yapabiliyor. İlk bebeğim çok hassastı hiçbir bez kabul etmedi sadece prima kullanabildim. 1,5 yaşa doğru a101'in soffiosunu aldım onu da sleepy yapıyor. Soffio da güzel haberiniz olsun kızlar. Kötü gelmemişti. Küçük deneme paketleri de satılıyor. Deneyeceğim, oğluma iyi gelirse alırım büyük ihtimalle. Zaten bir bez iyi geliyorsa internetten çoklu alıyorum sonrasında. Hele bi doğsun kuzuşum.
Kızlar bence muayenesini erteleyenler bu ay gitsin diğer aya ne olacagı belli değil ortalık dahada kötüye gıdıyor 6 aya anca bıter bıle debılıyor bundan sonraki ay hiç gidemeyebiliriz çünkü sokağa çıkma yasagı gelmıyor hergun hasta ınsan sayısı bıner bıner artıyor boyle devam ederse butun hastaneler dolacak ve sadece dogum ıcın kabul edecekler umarım bunların hepsı gülüp gececegımız seylerr olur hemen atlatırız bu zamanları ama bence suan ortalık cok karısık degılken randevularınıza gıdın ıcınızı rahatlatın derim