Şekerin yüksek çıkma ihtimali varsa yine de önlem alıp git cnmBende gitmiyorum şeker aleti alıp kendim bakicam sekerede artik
Aslında bende bundan korkuyorum. Ama büyük bir artış olacak o belli. Sonra düşüşe geçecek. Dr'um da İstanbulda. O şehre şu virüs varken nasıl girerim hiç bilmiyorum.Kızlar bence muayenesini erteleyenler bu ay gitsin diğer aya ne olacagı belli değil ortalık dahada kötüye gıdıyor 6 aya anca bıter bıle debılıyor bundan sonraki ay hiç gidemeyebiliriz çünkü sokağa çıkma yasagı gelmıyor hergun hasta ınsan sayısı bıner bıner artıyor boyle devam ederse butun hastaneler dolacak ve sadece dogum ıcın kabul edeceklerumarım bunların hepsı gülüp gececegımız seylerr olur hemen atlatırız bu zamanları ama bence suan ortalık cok karısık degılken randevularınıza gıdın ıcınızı rahatlatın derim
Canım şuan bütün şehirlerde var maalesef sadece açıklamıyorlar hemde sayılar tahmınımızden cok fazla. Birçok genc semptomları yasamadan atlatıyormus düşün o yuzden önlemlerını alıp git bence doktorunlada görüşüp. Benim hastanem şimdiden yarım güne düşürmüş çalışma saatlerıni sayı ilerler hastanelerdr yer kalmaz ise o zaman hiç kabul etmicekler bizleri maalesef çok üzülüyorum çok kotü zamana geldi yavrularımız bende haftaya gidicem ondan sonra 33.haftaya kadar gıtmıcem doktorumla oyle konustuk allahım sonumuzunhayır etsin biran önce ülkece sağlığımıza huzurlu günlerimize kavuşalımA
Aslında bende bundan korkuyorum. Ama büyük bir artış olacak o belli. Sonra düşüşe geçecek. Dr'um da İstanbulda. O şehre şu virüs varken nasıl girerim hiç bilmiyorum.
Tam hatırlamıyorum ama 35-36da başlıyırdu herhalde...Nst ye girilmeye kaçıncı haftada başlanıyor normalde?
İnşallah canım...busra1tan cnm nst zamanına daha düzene girer inşallah diye düşünüyorum.
Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah patiğine ayrıca bayıldımKızlar bunlarda benim kızıma yaptıklarım:) ponponları eksik ama
Amin inşallahSağlıkla kullanmak nasip olur inşallah patiğine ayrıca bayıldım
Ben düz örgü dışında pek bilmiyorum bu tarz şeyleri youtube dan bakarak yapabilir miyiz?Kızlar bunlarda benim kızıma yaptıklarım:) ponponları eksik ama
Hamileleri mecbur almak zorundalar canım doktorlar hamileleri kapıdan kovamazlar an tasıyoruz sonucta gereksiz gelenleri almıyorşar hastaneler suanCanım şuan bütün şehirlerde var maalesef sadece açıklamıyorlar hemde sayılar tahmınımızden cok fazla. Birçok genc semptomları yasamadan atlatıyormus düşün o yuzden önlemlerını alıp git bence doktorunlada görüşüp. Benim hastanem şimdiden yarım güne düşürmüş çalışma saatlerıni sayı ilerler hastanelerdr yer kalmaz ise o zaman hiç kabul etmicekler bizleri maalesef çok üzülüyorum çok kotü zamana geldi yavrularımız bende haftaya gidicem ondan sonra 33.haftaya kadar gıtmıcem doktorumla oyle konustuk allahım sonumuzunhayır etsin biran önce ülkece sağlığımıza huzurlu günlerimize kavuşalım
Ben hepsini youtube dan izleyerek yaptım valla bilmiyodum bende uğraşı oldu:)Ben düz örgü dışında pek bilmiyorum bu tarz şeyleri youtube dan bakarak yapabilir miyiz?
İşte şuan bile gereksiz gelenlerı almıyorlar cnm bende onu dıyorum durum ciddileştikce hamılelerde rutın kontrole gelmesınn diyebılırler nst zamanına kadar normal ultrason kontrollerı var cunku seker testınıde yaptırdıktan sonra cok acıl bır sıkıntıyla sorunla gıtmedıgın surece almayabılırler ınsallahta boyle bırsey olmaz ama adanada 2 sağlıkçı arkadaşımda virüs cıktı hastaneler cok dolu dıyorlar bılmıyorum acıkcası ben cok panık oldum duyduklarımdan sonra ben bu ay gıdımde allah buyuk diye dusunuyorumHamileleri mecbur almak zorundalar canım doktorlar hamileleri kapıdan kovamazlar an tasıyoruz sonucta gereksiz gelenleri almıyorşar hastaneler suan
Ben de bakayım bakalım :)Ben hepsini youtube dan izleyerek yaptım valla bilmiyodum bende uğraşı oldu:)
Bence ilk etapta 1 beden iyiGöbek bağı oyuntusu var primada ama 2 büyük olmaz mı acaba☺
Aclik kan sekerimi 116?Glukoz 116 cikmiş doktor aramadi henüz nasil sizce takip gerektircek bir şey mi?
Kizimda sleepy pisik yapmadi ama ben sevmemistimBebek bezi olarak ne alacaksınız? Bazıları stok bile yapıyomuşAma ben daha hiç almadım. Sleepy alıcam galiba. Bilenler, ne alacağına karar verenler, iyi midir sizce de?
Eger ozel bir gereklilik yoksa 35 civari basliyor.Nst ye girilmeye kaçıncı haftada başlanıyor normalde?
Bende ipleri internetten sipariş veriyordum yeleğin ipi bitti sipariş verdim 1 haftadır gelmedi.burda sokağa çıkma yasağı geldi kaldı öyleAmin inşallah☺ En kolayı oydu ya başka renklerinide yaptım ama ponpon alamadan virüs geldi
İyi bari şükür. Ben de İstanbul'a gidiyorum çünkü kontrollere. Gerçi 1 ay gitmeyeceğim şimdilik.
Sleepy alıyoruz canım. İki tane yeni doğan almıştık şimdi marketten geldik bir büyüğünü aldık.Bebek bezi olarak ne alacaksınız? Bazıları stok bile yapıyomuşAma ben daha hiç almadım. Sleepy alıcam galiba. Bilenler, ne alacağına karar verenler, iyi midir sizce de?
3 ve 6 kilo arası diyor ya ondan büyük olmaz diye düşündüm ama 1 bedende alayım en iyisi büyük felan olursa yavrucaga :)Göbek bağı oyuntusu var primada ama 2 büyük olmaz mı acaba
Ben de baktım şimdi biraz patikle bandana modeli buldum onları ip alıp yapıcam inşallahBende ipleri internetten sipariş veriyordum yeleğin ipi bitti sipariş verdim 1 haftadır gelmedi.burda sokağa çıkma yasağı geldi kaldı öyleama hoşuma gitti bebeğim için bişeyler yapmak sarım yapmaya devam edeceğim
Burdada yasak olur bir anda korkusuyla biraz fazla aldım bende bakalım hem zaman geçsin hem kuzular birer anı olsun niyetiyle devam:)Bende ipleri internetten sipariş veriyordum yeleğin ipi bitti sipariş verdim 1 haftadır gelmedi.burda sokağa çıkma yasağı geldi kaldı öyleama hoşuma gitti bebeğim için bişeyler yapmak sarım yapmaya devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?