2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

A
Aslında bende bundan korkuyorum. Ama büyük bir artış olacak o belli. Sonra düşüşe geçecek. Dr'um da İstanbulda. O şehre şu virüs varken nasıl girerim hiç bilmiyorum.

Kızlar bunlarda benim kızıma yaptıklarım:) ponponları eksik ama

Eklentiler

• 1C1D2CC4-921D-4CEC-8F0E-FC632A6518E7.webp
    36 KB · Görüntüleme: 43
  • 69D90FA5-FF00-48C9-8707-66E00C665093.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 4C2156D7-BBE7-4CB3-A0AC-1C055DD4B8E7.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 45
A

Aslında bende bundan korkuyorum. Ama büyük bir artış olacak o belli. Sonra düşüşe geçecek. Dr'um da İstanbulda. O şehre şu virüs varken nasıl girerim hiç bilmiyorum.
Canım şuan bütün şehirlerde var maalesef sadece açıklamıyorlar hemde sayılar tahmınımızden cok fazla. Birçok genc semptomları yasamadan atlatıyormus düşün o yuzden önlemlerını alıp git bence doktorunlada görüşüp. Benim hastanem şimdiden yarım güne düşürmüş çalışma saatlerıni sayı ilerler hastanelerdr yer kalmaz ise o zaman hiç kabul etmicekler bizleri maalesef çok üzülüyorum çok kotü zamana geldi yavrularımız bende haftaya gidicem ondan sonra 33.haftaya kadar gıtmıcem doktorumla oyle konustuk allahım sonumuzunhayır etsin biran önce ülkece sağlığımıza huzurlu günlerimize kavuşalım

Hamileleri mecbur almak zorundalar canım doktorlar hamileleri kapıdan kovamazlar an tasıyoruz sonucta gereksiz gelenleri almıyorşar hastaneler suan

Hamileleri mecbur almak zorundalar canım doktorlar hamileleri kapıdan kovamazlar an tasıyoruz sonucta gereksiz gelenleri almıyorşar hastaneler suan
İşte şuan bile gereksiz gelenlerı almıyorlar cnm bende onu dıyorum durum ciddileştikce hamılelerde rutın kontrole gelmesınn diyebılırler nst zamanına kadar normal ultrason kontrollerı var cunku seker testınıde yaptırdıktan sonra cok acıl bır sıkıntıyla sorunla gıtmedıgın surece almayabılırler ınsallahta boyle bırsey olmaz ama adanada 2 sağlıkçı arkadaşımda virüs cıktı hastaneler cok dolu dıyorlar bılmıyorum acıkcası ben cok panık oldum duyduklarımdan sonra ben bu ay gıdımde allah buyuk diye dusunuyorum

Örgülere bayıldım kızlar harikasınız ben de boşluktan mermerşahi kumaş siparişi verdim o gelsin ağız bezi yapacağım aslında satılıyor ağız bezleri hazırlar daha uyguna geliyor ama tamamen boşluktan iş olsun diye yapacağım örgü bilmediğim ve sevmediğim için hiç girmedim o işe ama sizinkiler pek güzel olmuş

Göbek bağı oyuntusu var primada ama 2 büyük olmaz mı acaba☺
Bence ilk etapta 1 beden iyi Cok adetli olmayandan alip sonraki duruma gore 2 bedene gecilebilir. Cok buyuk bez de kalca cikigina sebep olabiliyor. Dikkat etkek lazim.
Glukoz 116 cikmiş doktor aramadi henüz nasil sizce takip gerektircek bir şey mi?
Aclik kan sekerimi 116?
Bebek bezi olarak ne alacaksınız? Bazıları stok bile yapıyomuş Ama ben daha hiç almadım. Sleepy alıcam galiba. Bilenler, ne alacağına karar verenler, iyi midir sizce de?
Kizimda sleepy pisik yapmadi ama ben sevmemistim Ben molfix kullanacagim tabi pasamizin popişi de kabul ederse
Nst ye girilmeye kaçıncı haftada başlanıyor normalde?
Eger ozel bir gereklilik yoksa 35 civari basliyor.

Amin inşallah☺ En kolayı oydu ya başka renklerinide yaptım ama ponpon alamadan virüs geldi
Bende ipleri internetten sipariş veriyordum yeleğin ipi bitti sipariş verdim 1 haftadır gelmedi.burda sokağa çıkma yasağı geldi kaldı öyle ama hoşuma gitti bebeğim için bişeyler yapmak sarım yapmaya devam edeceğim

İyi bari şükür. Ben de İstanbul'a gidiyorum çünkü kontrollere. Gerçi 1 ay gitmeyeceğim şimdilik.
Bebek bezi olarak ne alacaksınız? Bazıları stok bile yapıyomuş Ama ben daha hiç almadım. Sleepy alıcam galiba. Bilenler, ne alacağına karar verenler, iyi midir sizce de?
Sleepy alıyoruz canım. İki tane yeni doğan almıştık şimdi marketten geldik bir büyüğünü aldık.

Ben de baktım şimdi biraz patikle bandana modeli buldum onları ip alıp yapıcam inşallah Sonra işi biraz ilerletince yeleğe geçerim

Burdada yasak olur bir anda korkusuyla biraz fazla aldım bende bakalım hem zaman geçsin hem kuzular birer anı olsun niyetiyle devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…