2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

En iyisi çok almamak o zaman.

Bebek bezinin yenidoğanında bir pakette 92 adet var 1 paket yeter mi sonra büyüğüne mi geçiyoruz?
Ben 1 bedenden 2 paket aldım günde 7-8 bez değiştiğim oldu diyo bazı arkadaşlarım. Bir de ben bir paket sleepy bir paket prima aldım 2 bedendende 1 tane prima aldım acil durumlar için inşallah sonrasında eçer her şey

Kötü düşünmeyelim canım o doktor almassa başka doktor buluruz yapıcak birşey yok ayda bir de olsa bakılması lazım çünkü allah korusun ya kötü birşey olsa nasıl önlem alıcaz çok şükğr hareketlerini hissediyorum ama göremediğimiz şeylerde olur sonucta

Umuyorum şu durum bıan once son bulurda hepimiz derin bır oh çekeriz

Ben de de oluyor özellikle duştan çıkınca dokununca geliyo...

Bu örgü işlerinden keşke bende anlasam
Ben de aynı şeyi geçiriyordum aklımdan yeteneğin y'si yok örgü konusunda. Özellikle şu günlerde ne kadar güzel kafa dağıtmak için. Şanslısınız yapabilen hanımlar Biz napsak ki kafa dağıtmalık

Aslında şöyle cnm, kışın başında çok azmettim, hiç örgü bilmeyen ben, kızıma hiç bir şey öremedim diye üzülüyordum. O zaman internette bir sürü video izledim falan, haroşa mı ne diyolar öyle bir şey başlamayı öğrendim, yapmaya çalıştığım şeyler yamuk yumuk oluyordu. Tamamen bilmiyor gibi değil ama işte yapamıyordum. Bu kış yamuk yumuk olmayan bir şeye başlamak nasip oldu öğrenmenin "ö" sünü yaptım yani atkı başlamıştım kızıma, görsen dümdüz ama benim için büyük başarı. Buraya arkadaşlar yazınca ben de bir heves onu aldım tekrar elime. Biraz ördüm, iyi geliyor çok. İlk başlama sebebim de lekelenmem oluyordu ve aşırı bulantım, kafayı dağıtmak için başlamıştım. Ama YELEK benim için en üst kademe vw imkansız

canım doktoruma sordum dediki ülkece stresli günlerden geçiyoruz seni magnezyum a başlatalım. günde 2 kere alacağım artık sen de danış istersen.
cok sagol canim ya.son bi kacgundurde aksamlari hafif bi bulanik gorme olayim var
nenoluyor bana bilmiyorum ya
dra gitmek istiyorum ama virus kapmaktan kormuyorum.o yuzden evde oturup bekleyecem mecbur

Merhabalar ben de Allah nasip ederse Temmuz'da anne olacagim. Bir sorum olacak afedersiniz idrarda ince ince saç teli gelmeye basladi iki seferdir. Böyle birsey yasayan var mi?

cok sagol canim ya.son bi kacgundurde aksamlari hafif bi bulanik gorme olayim var
nenoluyor bana bilmiyorum ya
dra gitmek istiyorum ama virus kapmaktan kormuyorum.o yuzden evde oturup bekleyecem mecbur
Hamilelikte görmede bulanıklık olabiliyor cnm. İlkinde de olmuştu, bunda da gözüm çok yoruluyor. Ekrana bakarken gözlük kullanıyorum ben, çok faydasını gördüm.

Hamileleri mecbur almak zorundalar canım doktorlar hamileleri kapıdan kovamazlar an tasıyoruz sonucta gereksiz gelenleri almıyorşar hastaneler suan
Haftaya arkadaşım Doğum yapacak Doğum yapıp odaya gelince 1 kişi yanına alacaklarmış ziyaretçi yasakmış şimdi kontrole gidiyor yine yanındakini hastaneye almıyorlarmış inş bian önce geçer

Yok ben denesem de yapamam size kolay gelsin

Haftaya arkadaşım Doğum yapacak Doğum yapıp odaya gelince 1 kişi yanına alacaklarmış ziyaretçi yasakmış şimdi kontrole gidiyor yine yanındakini hastaneye almıyorlarmış inş bian önce geçer
Aynen doğumda öyleymiş canım bizim zamanımıza inşallah düzelir ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…