2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben folik asit ten şüpheleniyorum
Acaba o yüzden mi sinirli bu çocuklar
Ya ben de 1 buçuk ayı geçti doktora gitmiyorum. Acaba bebeğimiz nasıl. Hareket ediyor evet ama suyu yeterli mi, rahim yolu uzunluğu iyi mi çok merak ediyorum. Bide yüzü iyice etlenmiştir şimdi, sarı görüntüde görmek istiyorum. Eşim riske atamayız, orda virüs kaparsak ne olacak diyor. Korkuyorum kızlar ya.

@beyaz lotus Cnm bu gün gittim doktora. 25+6 dayım şikayetlerimi söyledim ultrasondan rahim ağzını kontrol etti kapalı dedi. Bebekk doğum pozisyonunu almış dönedebilir tabi belli değil ilk defa 2 hafta önde çıktı şeker testi yapmasak şekerden şüphelenirdim dedi. 1140gr olmuş. Kasılmalar için bir kaç tavsiyede bulundu. Kasılma başladı sık oluyorsa mesela saatte 3-4 defa diyelim ki. Ilık duş alın iki bardak su için minosette içebilirsiniz dedi sakin bir odaya çekilin uzanın ayağınızın altına yastık koyun belinize battaniye örtün yarım saat boyunca bekleyin geçme olmazsa sıkıntılı bir durum demektir erken doğum habercisidir dedi. Bu tip şikayetlerde saatte ki sıklığı ve geçmeyişi önemliymiş

Senin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar

Kızlar merhaba. Glikoz şeker yüklemesi yaptıran var mı.kocaelide oturuyorum ve burda salgın biraz daha ilerlemiş durumda. O yüzden hastaneye gitmek istemiyorum acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum

Ben de geçen ay detaylıya girdim. Kendi dr'uma göstermedim bile sonucu, radyolog her şey iyi dedi, tamam dedik bizde. Bende gitsem diyorum eşim de aynı diyor valla. Nisan sonunu bekliyorum ben de. İnşallah içeride gayet iyidirler.

Bu park yataklar sallanma aparatıyla bi yerden sonra gıcırdıyomuş galiba ama dayanılmıycak gibi midir ya bilen var mı? Tam karar vermiştim kesin alcam diye, gıcırdıyo diyolar.
Bende ilk oğlumda aldım Kraft marka sapa sağlam sadece inip çıkarken demir eğildi onu da dükkanımızda yaptırdım gayet memnunum ama kaliteli bişey al

Senin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar
Olmuşturlar sizinkiler. Benimki bile geçen 450 grmdı. Şimdi 600 falandır tahminim.

Maşallah cnm bebeğin kilosu çok iyi neler yiyorsun bizimle paylaş da bizde yiyelim

Off ben oğlum da 8 ay çektim şimdi den korkuyorum inş bunda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…