Amin inşallahHepsi harika :))
Güzel günlerde giysin kuzucuk :)))
Uzun zamandır instagramdan da takip ediyordum canım bir sıkıntı olmadıKoalalıya bayıldımmm, ama stokta kalmamış. Sitesi güvenilir mi?
Hadi yaBu indirimli halidaha fazla inmiyor kuzum malesef trendyolda 12 bIne satilan mima var onun muaddillerinden niyetin varsa bak kuzum
Ben folik asit ten şüpheleniyorum2016 cnm
Eşim uykuyu çok severmiş. Ben de sakinmişimSen ve eşin bebişken nasılmışsınızgenelde benziyor deniyor.
Senin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...@beyaz lotus Cnm bu gün gittim doktora. 25+6 dayım şikayetlerimi söyledim ultrasondan rahim ağzını kontrol etti kapalı dedi. Bebekk doğum pozisyonunu almış dönedebilir tabi belli değil ilk defa 2 hafta önde çıktı şeker testi yapmasak şekerden şüphelenirdim dedi. 1140gr olmuş. Kasılmalar için bir kaç tavsiyede bulundu. Kasılma başladı sık oluyorsa mesela saatte 3-4 defa diyelim ki. Ilık duş alın iki bardak su için minosette içebilirsiniz dedi sakin bir odaya çekilin uzanın ayağınızın altına yastık koyun belinize battaniye örtün yarım saat boyunca bekleyin geçme olmazsa sıkıntılı bir durum demektir erken doğum habercisidir dedi. Bu tip şikayetlerde saatte ki sıklığı ve geçmeyişi önemliymiş
Ben yaptırmadım.Kızlar merhaba. Glikoz şeker yüklemesi yaptıran var mı.kocaelide oturuyorum ve burda salgın biraz daha ilerlemiş durumda. O yüzden hastaneye gitmek istemiyorum acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum
Ben de geçen ay detaylıya girdim. Kendi dr'uma göstermedim bile sonucu, radyolog her şey iyi dedi, tamam dedik bizde. Bende gitsem diyorum eşim de aynı diyor valla. Nisan sonunu bekliyorum ben de. İnşallah içeride gayet iyidirler.Ben folik asit ten şüpheleniyorum
Acaba o yüzden mi sinirli bu çocuklar
Ya ben de 1 buçuk ayı geçti doktora gitmiyorum. Acaba bebeğimiz nasıl. Hareket ediyor evet ama suyu yeterli mi, rahim yolu uzunluğu iyi mi çok merak ediyorum. Bide yüzü iyice etlenmiştir şimdi, sarı görüntüde görmek istiyorum. Eşim riske atamayız, orda virüs kaparsak ne olacak diyor. Korkuyorum kızlar ya.
Bende ilk oğlumda aldım Kraft marka sapa sağlam sadece inip çıkarken demir eğildi onu da dükkanımızda yaptırdım gayet memnunum ama kaliteli bişey alBu park yataklar sallanma aparatıyla bi yerden sonra gıcırdıyomuş galiba ama dayanılmıycak gibi midir ya bilen var mı? Tam karar vermiştim kesin alcam diye, gıcırdıyo diyolar.
Oo muhteşemmişEşim uykuyu çok severmiş. Ben de sakinmişim
Olmuşturlar sizinkiler. Benimki bile geçen 450 grmdı. Şimdi 600 falandır tahminim.Senin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar
Ya krafttan ya da pregodan alıcamBende ilk oğlumda aldım Kraft marka sapa sağlam sadece inip çıkarken demir eğildi onu da dükkanımızda yaptırdım gayet memnunum ama kaliteli bişey al
Kanaman varsa mutlaka doktorunla görüşGünaydın kızlar benim kanama bildiginiz taze kan gibi ara ara devam ediyo korkmaya başladım eşim de pimpirik olma diyo ama dr devam ederse gel demişti bişe olur mu ya
Ayyy koca bebekler :))) ben de diyorum bu sağlam tekmeleri nasıl atıyor. Boyunu da merak ediyorum. Bide kendi kilomu merak ediyorum.Olmuşturlar sizinkiler. Benimki bile geçen 450 grmdı. Şimdi 600 falandır tahminim.
Kızlar merhaba. Glikoz şeker yüklemesi yaptıran var mı.kocaelide oturuyorum ve burda salgın biraz daha ilerlemiş durumda. O yüzden hastaneye gitmek istemiyorum acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum
e bebekte sadece şubatta oluyor diye biliyorumBu ara en yakın indirim ne zaman olur acaba ya?Şubat indirimini kaçırdım ben pek bişey alamamıştım.
Maşallah cnm bebeğin kilosu çok iyi neler yiyorsun bizimle paylaş da bizde yiyelim@beyaz lotus Cnm bu gün gittim doktora. 25+6 dayım şikayetlerimi söyledim ultrasondan rahim ağzını kontrol etti kapalı dedi. Bebekk doğum pozisyonunu almış dönedebilir tabi belli değil ilk defa 2 hafta önde çıktı şeker testi yapmasak şekerden şüphelenirdim dedi. 1140gr olmuş. Kasılmalar için bir kaç tavsiyede bulundu. Kasılma başladı sık oluyorsa mesela saatte 3-4 defa diyelim ki. Ilık duş alın iki bardak su için minosette içebilirsiniz dedi sakin bir odaya çekilin uzanın ayağınızın altına yastık koyun belinize battaniye örtün yarım saat boyunca bekleyin geçme olmazsa sıkıntılı bir durum demektir erken doğum habercisidir dedi. Bu tip şikayetlerde saatte ki sıklığı ve geçmeyişi önemliymiş
Off ben oğlum da 8 ay çektim şimdi den korkuyorum inş bunda olmazAh cnm öyle olmuyor ki malesef2 ay sabrettim sallamamak için, aileme kızardım sallamaya çalışan olursa. Ama kolikti ve hiç durmuyordu. Öyle zor ki kolik bebek... Sakin bebek için dediğine katılıyorum ama zor bebek için imkan yok ilk aylar biz mahvolmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?