2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğaçlama gerçekleşiyor cnm ben kesintisiz 5 saat emzirdiğimi biliyorum. Çok emerdi benimki de. Kolumda kulağının izi çıkardı hep Ama yetmiyordu sakinleşmesi için, ya ayakta sallıyorduk ya da kucakta. Öyle beşik aparatı kullanmadık biz.

Bournemount cnm sen nasılsın ne yaptın? Sokağa çıkma yasağı yok burada herkes bağışıklık kazansın diyorlar diyordun. Nasıl oldu son durum?
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi canım.ama aynı aileden iki kişiden fazla olmamak şartı ile yürüyüş yapmak serbest.martketlerimiz açık.restorantarın sadece paket servisi var.benim gebeliğim zaten riskli olduğu için ben hamileliğimin bir çoğunu evde geçiriyordum.çokta birşey değişmedi hayatımda bir hastaneye gidiyorum.onun dışında evdeyim.

hastaneyede en son geçen hafta gittim.tek beni aldılar içeri.ama doktorlarda dahil ne bir eldiven ne bir maske vardı.çok şaşırdım.çok rahatlardı.

Günaydın kızlar benim kanama bildiginiz taze kan gibi ara ara devam ediyo korkmaya başladım eşim de pimpirik olma diyo ama dr devam ederse gel demişti bişe olur mu ya
Geçmiş olsun inşallah durmuştur kanaman.
Eğer ki devam ediyorsa ve kırmızı şekildeyse güvendiğin bir doktorun varsa ona görün istersen.önlemini alıp git hastaneye.
Ama acil servisi önermem hiç ilgilenmiyorlar boşu boşuna gitmiş oluyorsun.

Ben o aparatı takmadım bile. Çocuğu sallamaya ne gerek var. Emzirin yatağına koyun. Sallamayın çocukları.
Ben de diyorum keşke alışmasa sallamaya. Ama sallamaya mecbur kalacaksın, çok lazım olacak falan diyolar :/ Nasıl yapabilirim, sallamadan uyutmak yani. Bununla ilgili videodur kitaptır falan bişeyler var mı?

Bana da işte böyle olursa ne yapacaksın falan diyolar

Ben de diyorum keşke alışmasa sallamaya. Ama sallamaya mecbur kalacaksın, çok lazım olacak falan diyolar :/ Nasıl yapabilirim, sallamadan uyutmak yani. Bununla ilgili videodur kitaptır falan bişeyler var mı?
Biraz bebeğin kişiliği de önemli ama ben kitap mitap okumadım. Emzirirken uyurdu. Yerine yatırırdım. İnşallah bu da öyle olur.

Benim de hareketleniyo ama sert değil hareketleri yine de onu dinlerken dalmam uzuyo. Bi de reflü başladı ben de napıcam bilmiyorum. Yastığı dikiyorum. Bi de şurup vardı dayanamadım onu içtim akşam. Uyumayacaktı yoksa Karnım da çok gergin dünden beri :/

Biraz bebeğin kişiliği de önemli ama ben kitap mitap okumadım. Emzirirken uyurdu. Yerine yatırırdım. İnşallah bu da öyle olur.
Bilmem ki ya inşallah benimki de öyle olur. Şimdi benimki ilk diye hayatım da hiç bebek görmemişim gibi böyle yapılır böyle edilir diyecekler belki de. En azından savunabileyim biraz kendimi diye.

Hepsi harika :))
Güzel günlerde giysin kuzucuk :)))

Benim tecrübeme göre neyi asla yapmam derseniz kesinlikle yapıyorsunuz o yuzden planlama yapmamak lazim akışına göre bebegin isteği annenin konforu çerçevesinde hersey yoluna girer
Bencede şartlar bize ne getirecek bilemiyoruz. İnşallah en güzel şekilde en az stresle geride bırakırız kaygılarımızı, korkularımızı

Tamamen bebişle alakalı cnm. Sakin olursa işin gerçekten çok kolay olur. Zor bebiş olursa da bir şekilde bulunuyor yolu benim kızımı ağlıyor susmuyor diye kucağına almaktan çekinirdi herkes sinirli bir yapısı var gerçekten de, hala aynı kuzum
Aynen cnm bebişin kendisiyle alakalı. Ben de sakin sağlıklı bir bebiş olsun diyorum hayırlısıyla
Koalalıya bayıldımmm, ama stokta kalmamış. Sitesi güvenilir mi?

İnşallah sağ salim biter şu salgın sevindim sizdeki yasağa. Ben vakalar arttıktan sonra hiç gitmedim burada. Nasıl acaba bilmiyorum.

Ay benimki nasıl olcak acaba

Benim oğlan da sinirli ya. 2014 model. Seninki kaç model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…