Doğaçlama gerçekleşiyor cnmSen de haklısın ama kuzum onun başka çaresi yok mu. Benimki kolik değildi ama yeğenim kolikti. Sürekli emziriyordu. Sallamıyordu. Ondan gördüğüme göre konuşuyorum.
Kız bide o sallama aparatı sanki yatağı düşürecek gibi geliyor bana
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi canım.ama aynı aileden iki kişiden fazla olmamak şartı ile yürüyüş yapmak serbest.martketlerimiz açık.restorantarın sadece paket servisi var.benim gebeliğim zaten riskli olduğu için ben hamileliğimin bir çoğunu evde geçiriyordum.çokta birşey değişmedi hayatımda bir hastaneye gidiyorum.onun dışında evdeyim.Bournemount cnm sen nasılsın ne yaptın? Sokağa çıkma yasağı yok burada herkes bağışıklık kazansın diyorlar diyordun. Nasıl oldu son durum?
Geçmiş olsun inşallah durmuştur kanaman.Günaydın kızlar benim kanama bildiginiz taze kan gibi ara ara devam ediyo korkmaya başladım eşim de pimpirik olma diyo ama dr devam ederse gel demişti bişe olur mu ya
Ben de diyorum keşke alışmasa sallamaya. Ama sallamaya mecbur kalacaksın, çok lazım olacak falan diyolar :/ Nasıl yapabilirim, sallamadan uyutmak yani. Bununla ilgili videodur kitaptır falan bişeyler var mı?Ben o aparatı takmadım bile. Çocuğu sallamaya ne gerek var. Emzirin yatağına koyun. Sallamayın çocukları.
Bu ara en yakın indirim ne zaman olur acaba ya?https://www.hepsiburada.com/huggy-e...arabasi-p-HBV00000O8QV9?magaza=Ticaretmerkezi
Burdan aldık kuzum bayadır istediğim bir modeldi yoktu ama gelmiş hemen indirimden kaptik
Bana da işte böyle olursa ne yapacaksın falan diyolarAh cnm öyle olmuyor ki malesef2 ay sabrettim sallamamak için, aileme kızardım sallamaya çalışan olursa. Ama kolikti ve hiç durmuyordu. Öyle zor ki kolik bebek... Sakin bebek için dediğine katılıyorum ama zor bebek için imkan yok ilk aylar biz mahvolmuştuk.
Biraz bebeğin kişiliği de önemli ama ben kitap mitap okumadım. Emzirirken uyurdu. Yerine yatırırdım. İnşallah bu da öyle olur.Ben de diyorum keşke alışmasa sallamaya. Ama sallamaya mecbur kalacaksın, çok lazım olacak falan diyolar :/ Nasıl yapabilirim, sallamadan uyutmak yani. Bununla ilgili videodur kitaptır falan bişeyler var mı?
Benim de hareketleniyo ama sert değil hareketleri yine de onu dinlerken dalmam uzuyo. Bi de reflü başladı ben de napıcam bilmiyorum. Yastığı dikiyorum. Bi de şurup vardı dayanamadım onu içtim akşam. Uyumayacaktı yoksaKizlar gece uyuyabiliyor musunuz ya. Uzandığım gibi hareketleri başlıyo uyuyamiyorum saga sola donerken agri oluyo. Uykuya gecmeme bile izin yok cok hareketli. Bu iyimi kotumu bilemedim. Kaliteli uyuyamayinca da gunum bas agrilariyla geçiyor. Umarim bu olanlar ve psikolojimiz onlari gergin yapmıyordur
Bilmem ki ya inşallah benimki de öyle olur. Şimdi benimki ilk diye hayatım da hiç bebek görmemişim gibi böyle yapılır böyle edilir diyecekler belki de. En azından savunabileyim biraz kendimi diye.Biraz bebeğin kişiliği de önemli ama ben kitap mitap okumadım. Emzirirken uyurdu. Yerine yatırırdım. İnşallah bu da öyle olur.
Hepsi harika :))Kızlar ben bunları getirttim internetten, beşiğini de akşam sipariş edecem. Liste yapmıştım ıvır zıvır onları da bu ay tamamlarım inşallah online alışverişi kapatırlar diye ben de korkuyorum
Bencede şartlar bize ne getirecek bilemiyoruz. İnşallah en güzel şekilde en az stresle geride bırakırız kaygılarımızı, korkularımızıBenim tecrübeme göre neyi asla yapmam derseniz kesinlikle yapıyorsunuz o yuzden planlama yapmamak lazim akışına göre bebegin isteği annenin konforu çerçevesinde hersey yoluna girer
Bu indirimli haliBu ara en yakın indirim ne zaman olur acaba ya?Şubat indirimini kaçırdım ben pek bişey alamamıştım.
Tamamen bebişle alakalı cnm. Sakin olursa işin gerçekten çok kolay olur. Zor bebiş olursa da bir şekilde bulunuyor yoluBen de diyorum keşke alışmasa sallamaya. Ama sallamaya mecbur kalacaksın, çok lazım olacak falan diyolar :/ Nasıl yapabilirim, sallamadan uyutmak yani. Bununla ilgili videodur kitaptır falan bişeyler var mı?
Aynen cnm bebişin kendisiyle alakalı. Ben de sakin sağlıklı bir bebiş olsun diyorum hayırlısıylaBiraz bebeğin kişiliği de önemli ama ben kitap mitap okumadım. Emzirirken uyurdu. Yerine yatırırdım. İnşallah bu da öyle olur.
Koalalıya bayıldımmm, ama stokta kalmamış. Sitesi güvenilir mi?Kızlar ben bunları getirttim internetten, beşiğini de akşam sipariş edecem. Liste yapmıştım ıvır zıvır onları da bu ay tamamlarım inşallah online alışverişi kapatırlar diye ben de korkuyorum
İnşallah sağ salim biter şu salgınSokağa çıkma yasağı ilan edildi canım.ama aynı aileden iki kişiden fazla olmamak şartı ile yürüyüş yapmak serbest.martketlerimiz açık.restorantarın sadece paket servisi var.benim gebeliğim zaten riskli olduğu için ben hamileliğimin bir çoğunu evde geçiriyordum.çokta birşey değişmedi hayatımda bir hastaneye gidiyorum.onun dışında evdeyim.
hastaneyede en son geçen hafta gittim.tek beni aldılar içeri.ama doktorlarda dahil ne bir eldiven ne bir maske vardı.çok şaşırdım.çok rahatlardı.
Ay benimki nasıl olcak acabaTamamen bebişle alakalı cnm. Sakin olursa işin gerçekten çok kolay olur. Zor bebiş olursa da bir şekilde bulunuyor yolubenim kızımı ağlıyor susmuyor diye kucağına almaktan çekinirdi herkes sinirli bir yapısı var gerçekten de, hala aynı kuzum ❤
Aynen cnm bebişin kendisiyle alakalı. Ben de sakin sağlıklı bir bebiş olsun diyorum hayırlısıyla
Koalalıya bayıldımmm, ama stokta kalmamış. Sitesi güvenilir mi?
Benim oğlan da sinirli ya. 2014 model. Seninki kaç modelTamamen bebişle alakalı cnm. Sakin olursa işin gerçekten çok kolay olur. Zor bebiş olursa da bir şekilde bulunuyor yolubenim kızımı ağlıyor susmuyor diye kucağına almaktan çekinirdi herkes sinirli bir yapısı var gerçekten de, hala aynı kuzum ❤
Aynen cnm bebişin kendisiyle alakalı. Ben de sakin sağlıklı bir bebiş olsun diyorum hayırlısıyla
Koalalıya bayıldımmm, ama stokta kalmamış. Sitesi güvenilir mi?
Sen ve eşin bebişken nasılmışsınızAy benimki nasıl olcak acaba
2016 cnmBenim oğlan da sinirli ya. 2014 model. Seninki kaç model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?