2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Radyolog sorun yok dediyse tamamdır canım. Allahın izniyle herşey yolundadır. Ben de bu gidişle Nisan sonu giderim.

Senin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar
İki hafta önden gittiği için bence normal canım. 23 haftalık benimkiler 550 biri 650 diğeriydi. Ve bu haftadan sonra haftada 150 gr alıyorlar. Hızlı kilo almaya başladıkları haftalar. Önceden 45 gr 60 gr alırken 150 gr olunca minnoşlar büyüyorlar. Maşallah onlara

Büyüsünler hayırlısıyla da doğuralım. Maraton başlasın

İyi ki o hareketleri var yoksa iyice delirirdik herhalde ben de doktor gel demeden gitmem çünkü Benimki de 1,5 kg olmuş mudur acaba diyorum zira bu tekmeler ve çatı ağrım onu gösteriyor 2 hafta önden gidiyordu en son tosbiğim şimdi arkadaş da 1 küsür diyince iyice meraklandım

Merhaba kızlar uzun zamandır giremez oldum yakınlarımın yaşadığı sıkıntılar var üzerine bu virüs hayatımızı alt üst etti 1,5 aydır dr a gidemedim bende şeker yüklemesi ile ilgili yapmayalım dedi doktorum. ne sağlık ocağına ne hastaneye gitme dedi. virüs daha tehlikeli dedi. beslenmene dikkat et dedi. o yüzden bende merak içindeyim . Bir an önce ferah a kavuşur ülkem inşallah

Senin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar
Benim kasılmalarım oluyodu canım gün içinde 15-20 defa ama kimisinde böyle erken başlıyomuş.. kilosu boyu 2 hafta önde gidiyor yani aslında 1 i geçmemeliymiş şuan 28 haftalık gibi ama şeker olmayınca genetik olabilir zamanla değişebilir dedi bende şok oldum kilosunu duyunca:) henüz 4 kilo almıştım üzülüyodum

Maşallah cnm bebeğin kilosu çok iyi neler yiyorsun bizimle paylaş da bizde yiyelim
Sağolasın canım aslında bilerek bişey yapmadım ama sevdiğim şeyler var sürekli yediğim mesela muz süt bulgur pilavı yumurta bunları mutlaka her gün yiyorum:) tam buğday ekmeği tüketiyorum sebze et yemek ayırt etmem pek

Kızlar merhaba. Glikoz şeker yüklemesi yaptıran var mı.kocaelide oturuyorum ve burda salgın biraz daha ilerlemiş durumda. O yüzden hastaneye gitmek istemiyorum acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum
Yaptırdım ben canım ama 2 hafta önceydi

Maşallah ya. 4 kilocuk almanı neye borçlusun?

Bel ağrısı çekenler izleyebilir

O zaman sen 37. Haftada bekle bebeğini

Ya aynen benimkide hep kimil kimil gece yatarken kiprasiyo biraz zor uyuyorum
bu sabah 5bucukda namaza kalktim 8e kadar uyuyamadim
10bucukda uyandim genelde boyle oluyo
Uykumu aldigimi dusunuyorum
Evde olmak gibisi yokmus
Calisirken evde kalabilsem keske demistim dilek kapim acikmis demekki
Suan yataga uzandim dinlenim diye
Bak yine basladi
Gun boyuda boyle masallah kuzuma
Ben ilk gebeligimde hic boyle oldugunu hatirlamiyorum

Ben de meraklandım iyice ama sanırım bi süre daha gitmicem. Tvde de hep doktorlar muayenelere gidin diyor ama ünlü bi doktor da instada canlı yayında ilk haftalarla son haftalarda iseniz gidin dedi kısaca. Yani bizim için bi acillik durum yok şuanda. Son ay nst olacak tabi gitmemiz lazım.. Ben de o kadar nst te girmiştim boşuna. 40 hafta doldu sancı mancı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…