- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Başka siteleri de düşünüyorum aslında ama onlarda da yok peke bebekte sadece şubatta oluyor diye biliyorum
Radyolog sorun yok dediyse tamamdır canım. Allahın izniyle herşey yolundadır. Ben de bu gidişle Nisan sonu giderim.Ben de geçen ay detaylıya girdim. Kendi dr'uma göstermedim bile sonucu, radyolog her şey iyi dedi, tamam dedik bizde. Bende gitsem diyorum eşim de aynı diyor valla. Nisan sonunu bekliyorum ben de. İnşallah içeride gayet iyidirler.
İki hafta önden gittiği için bence normal canım. 23 haftalık benimkiler 550 biri 650 diğeriydi. Ve bu haftadan sonra haftada 150 gr alıyorlar. Hızlı kilo almaya başladıkları haftalar. Önceden 45 gr 60 gr alırken 150 gr olunca minnoşlar büyüyorlar. Maşallah onlaraSenin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar
en güzeli mağazadan bakarak almak ama şu illetten bir kurtulsakBaşka siteleri de düşünüyorum aslında ama onlarda da yok pek
Bu zamanlar çıkacaktık biz de toplu alışverişe ama internete kaldık galibaen güzeli mağazadan bakarak almak ama şu illetten bir kurtulsak
Büyüsünler hayırlısıyla da doğuralım. Maraton başlasınİki hafta önden gittiği için bence normal canım. 23 haftalık benimkiler 550 biri 650 diğeriydi. Ve bu haftadan sonra haftada 150 gr alıyorlar. Hızlı kilo almaya başladıkları haftalar. Önceden 45 gr 60 gr alırken 150 gr olunca minnoşlar büyüyorlar. Maşallah onlara
benim çok az eksiğim kaldı onlar için de mayıs ayını beklemeyi düşünüyorumBu zamanlar çıkacaktık biz de toplu alışverişe ama internete kaldık galiba
Daha da artar mı acaba virüs belli değilbenim çok az eksiğim kaldı onlar için de mayıs ayını beklemeyi düşünüyorum
Ben tırsıyorum ya sanki, hep benle kalsalarBüyüsünler hayırlısıyla da doğuralım. Maraton başlasın
İyi ki o hareketleri var yoksa iyice delirirdik herhalde ben de doktor gel demeden gitmem çünküBen folik asit ten şüpheleniyorum
Acaba o yüzden mi sinirli bu çocuklar
Ya ben de 1 buçuk ayı geçti doktora gitmiyorum. Acaba bebeğimiz nasıl. Hareket ediyor evet ama suyu yeterli mi, rahim yolu uzunluğu iyi mi çok merak ediyorum. Bide yüzü iyice etlenmiştir şimdi, sarı görüntüde görmek istiyorum. Eşim riske atamayız, orda virüs kaparsak ne olacak diyor. Korkuyorum kızlar ya.
Benim kasılmalarım oluyodu canım gün içinde 15-20 defa ama kimisinde böyle erken başlıyomuş.. kilosu boyu 2 hafta önde gidiyor yani aslında 1 i geçmemeliymiş şuan 28 haftalık gibi ama şeker olmayınca genetik olabilir zamanla değişebilir dedi bende şok oldum kilosunu duyunca:) henüz 4 kilo almıştım üzülüyodumSenin sancın mı var canım? Ben konuyu kaçırmışım...
Kilosu çok dikkatimi çekti.
Ben doktora gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama 1 kilo oldular mı sahiden arkadaşlar
Sağolasın canım aslında bilerek bişey yapmadım ama sevdiğim şeyler var sürekli yediğim mesela muz süt bulgur pilavı yumurta bunları mutlaka her gün yiyorum:) tam buğday ekmeği tüketiyorum sebze et yemek ayırt etmem pekMaşallah cnm bebeğin kilosu çok iyi neler yiyorsun bizimle paylaş da bizde yiyelim
Yaptırdım ben canım ama 2 hafta önceydiKızlar merhaba. Glikoz şeker yüklemesi yaptıran var mı.kocaelide oturuyorum ve burda salgın biraz daha ilerlemiş durumda. O yüzden hastaneye gitmek istemiyorum acaba yaptirmasam mı diye düşünüyorum
Maşallah ya. 4 kilocuk almanı neye borçlusun?Benim kasılmalarım oluyodu canım gün içinde 15-20 defa ama kimisinde böyle erken başlıyomuş.. kilosu boyu 2 hafta önde gidiyor yani aslında 1 i geçmemeliymiş şuan 28 haftalık gibi ama şeker olmayınca genetik olabilir zamanla değişebilir dedi bende şok oldum kilosunu duyunca:) henüz 4 kilo almıştım üzülüyodum
O zaman sen 37. Haftada bekle bebeğiniBenim kasılmalarım oluyodu canım gün içinde 15-20 defa ama kimisinde böyle erken başlıyomuş.. kilosu boyu 2 hafta önde gidiyor yani aslında 1 i geçmemeliymiş şuan 28 haftalık gibi ama şeker olmayınca genetik olabilir zamanla değişebilir dedi bende şok oldum kilosunu duyunca:) henüz 4 kilo almıştım üzülüyodum
Ya aynen benimkide hep kimil kimil gece yatarken kiprasiyo biraz zor uyuyorumKizlar gece uyuyabiliyor musunuz ya. Uzandığım gibi hareketleri başlıyo uyuyamiyorum saga sola donerken agri oluyo. Uykuya gecmeme bile izin yok cok hareketli. Bu iyimi kotumu bilemedim. Kaliteli uyuyamayinca da gunum bas agrilariyla geçiyor. Umarim bu olanlar ve psikolojimiz onlari gergin yapmıyordur
Ben de meraklandım iyice ama sanırım bi süre daha gitmicem. Tvde de hep doktorlar muayenelere gidin diyor ama ünlü bi doktor da instada canlı yayında ilk haftalarla son haftalarda iseniz gidin dedi kısaca. Yani bizim için bi acillik durum yok şuanda. Son ay nst olacak tabi gitmemiz lazım.. Ben de o kadar nst te girmiştim boşuna. 40 hafta doldu sancı mancı yoktuİyi ki o hareketleri var yoksa iyice delirirdik herhalde ben de doktor gel demeden gitmem çünküBenimki de 1,5 kg olmuş mudur acaba diyorum zira bu tekmeler ve çatı ağrım onu gösteriyor 2 hafta önden gidiyordu en son tosbiğim şimdi arkadaş da 1 küsür diyince iyice meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?