2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mide sesini bebekler duyarmis, seninki diyodur burasi amma gurultulu sanki icerde savas oluyo

Günaydın kızlar benim kanama bildiginiz taze kan gibi ara ara devam ediyo korkmaya başladım eşim de pimpirik olma diyo ama dr devam ederse gel demişti bişe olur mu ya

Kizlar gunaydin.aklima birşey takıldı ben OMEGA kullniyorum içerisinde folik asitte var. Doktorum doğuma kadar devam dedi.ancak bazı yerlerde okudum folik asiti çok kullanmak Allah korusun bebekte sıkıntılara neden olabiliyormus.siz kullaniyomusunuz.?

Bu park yataklar sallanma aparatıyla bi yerden sonra gıcırdıyomuş galiba ama dayanılmıycak gibi midir ya bilen var mı? Tam karar vermiştim kesin alcam diye, gıcırdıyo diyolar.
Ben o aparatı takmadım bile. Çocuğu sallamaya ne gerek var. Emzirin yatağına koyun. Sallamayın çocukları.

Olur daha ama acele etmekte fayda var lcw gibi online de kapatılırsa hepten ayvayı yeriz

Kizlar gece uyuyabiliyor musunuz ya. Uzandığım gibi hareketleri başlıyo uyuyamiyorum saga sola donerken agri oluyo. Uykuya gecmeme bile izin yok cok hareketli. Bu iyimi kotumu bilemedim. Kaliteli uyuyamayinca da gunum bas agrilariyla geçiyor. Umarim bu olanlar ve psikolojimiz onlari gergin yapmıyordur

Kızlar ben kilo almıyorum aç da kalmıyorum ama bebeğimin kilo aldıģını nasıl anlarım

Belcikada yasiyorum
Yani gecen hafta gittigimde bekleme salonunda benden baska kimse yoktu
Iceriye girdigimde doktor dezenfekte etti heryeri
Haftaya sadecz 3kisi varmis kontrol icin hepimiz aralikli saatlerde gelicekmisiz boyle soylendi telefonda

Güzel haberler almak nasip olsun inşallah

Arkadaşlarım Artık yavaş yavaş Doğum Çantası ve bebek odası detayları oluşturmamız gerekli.. Neler bulunması gerekli öncelikle liste yapalım diyorum ..
özellikle daha önce anne olmuş arkadaşların tavsiyelerini alabilirsek çok daha güzel olur..

Özellikle online alışveriş yapan ve markalardan memnun kalan arkadaşlar linkleri ile birlikte burada paylasabilirse bizde kolayca ulaşıp alışveriş yapabiliriz ..

Ben o aparatı takmadım bile. Çocuğu sallamaya ne gerek var. Emzirin yatağına koyun. Sallamayın çocukları.
Ah cnm öyle olmuyor ki malesef 2 ay sabrettim sallamamak için, aileme kızardım sallamaya çalışan olursa. Ama kolikti ve hiç durmuyordu. Öyle zor ki kolik bebek... Sakin bebek için dediğine katılıyorum ama zor bebek için imkan yok ilk aylar biz mahvolmuştuk.

Bebişine online mağazalardan bir şeyler bakanlar buraya da atsın kızlar. Biz de bakalım eksikleri halledelim hep beraber.

Olur daha ama acele etmekte fayda var lcw gibi online de kapatılırsa hepten ayvayı yeriz
Canim ben lcw alisveris yapamiyorum yurtdisina kargo yok
Burada online alisverislere bakiyorum
Yeni dogan bebek icin bise kalmamis bile hep 62den basliyo

Bournemount cnm sen nasılsın ne yaptın? Sokağa çıkma yasağı yok burada herkes bağışıklık kazansın diyorlar diyordun. Nasıl oldu son durum?

Sen de haklısın ama kuzum onun başka çaresi yok mu. Benimki kolik değildi ama yeğenim kolikti. Sürekli emziriyordu. Sallamıyordu. Ondan gördüğüme göre konuşuyorum.
Kız bide o sallama aparatı sanki yatağı düşürecek gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…