Vallahi bir arabaya 12 bin veren var yazık yaHadi yaBakıyorum takvime düşünüyorum bi özel gün falan yok mu indirimlik diye ama yok heralde Anamm 12 bin ne ya
Doktoruma göründüm plesantada kanama görünmüyor dedi muayeneden kaynaklı kanaman olmuştur korkma bebek iyi dediGeçmiş olsun inşallah durmuştur kanaman.
Eğer ki devam ediyorsa ve kırmızı şekildeyse güvendiğin bir doktorun varsa ona görün istersen.önlemini alıp git hastaneye.
Ama acil servisi önermem hiç ilgilenmiyorlar boşu boşuna gitmiş oluyorsun.
O paraya insanlar ailece binmek için ara a alıyorlarVallahi bir arabaya 12 bin veren var yazık ya
23 Nisan belkiHadi yaBakıyorum takvime düşünüyorum bi özel gün falan yok mu indirimlik diye ama yok heralde Anamm 12 bin ne ya
Ona da baktım geçen senelere falan da umut yok ya23 Nisan belki
ALLAH razi olsun canım ben bugün daha iyyim devam etti ara ara ama gitmicem Dr randevu iptal edicem korkuyorum evde kızım var birde kendimi takip edicem artık adet sancisiyla beraber kasılma olursa sık sık giderim olmadı hayırlısı olsun bakalımhalacocuksun Cnm bu gün gittim doktora. 25+6 dayım şikayetlerimi söyledim ultrasondan rahim ağzını kontrol etti kapalı dedi. Bebekk doğum pozisyonunu almış dönedebilir tabi belli değil ilk defa 2 hafta önde çıktı şeker testi yapmasak şekerden şüphelenirdim dedi. 1140gr olmuş. Kasılmalar için bir kaç tavsiyede bulundu. Kasılma başladı sık oluyorsa mesela saatte 3-4 defa diyelim ki. Ilık duş alın iki bardak su için minosette içebilirsiniz dedi sakin bir odaya çekilin uzanın ayağınızın altına yastık koyun belinize battaniye örtün yarım saat boyunca bekleyin geçme olmazsa sıkıntılı bir durum demektir erken doğum habercisidir dedi. Bu tip şikayetlerde saatte ki sıklığı ve geçmeyişi önemliymiş
Canım sen bi kontrol et kendini bir saat içinde kaç defa olup kaç dakika sürüyor diye ona göre hareket edersin stresli bir dönemdeyiz hepimiz ülke gündemi vs derken olağan aslında bunlarALLAH razi olsun canım ben bugün daha iyyim devam etti ara ara ama gitmicem Dr randevu iptal edicem korkuyorum evde kızım var birde kendimi takip edicem artık adet sancisiyla beraber kasılma olursa sık sık giderim olmadı hayırlısı olsun bakalım
Kız iyi dedin. Oğlana ikinci oğlanın hediye oyuncağını almak lazımOna da baktım geçen senelere falan da umut yok yaOyuncak indirimi var
Ben alttan muayene yaptırmadım... Ama kabızlıktan dolayı gorumcemin fena kanaması olmuştu 4. Ayında .... 2 3 gün hastanede tedavi altına alınmisti.... Çok şükür bebekte sıkıntı yoktu.... Sağ salim doğum yaptı şimdi 2 yaşında....kabız olmamaya çalışın zeytinyağı kullanın tüm yemeklerinizde ....bır de magnezyum da az da olsa kabızlığı azaltıyor..... geçmiş olsun......Arkadaşlar selam. İki gündür kabızlık çekiyırum bugün tuvalette yaklaşık 2 saat çıkamadım tuvaletten haliyle ıkındım sonra yapamayınca en son kalktım baktım rahim ağzımda şişlik sertlik ve ağırlık var yürürken orda bişe hissettim bebek aşagıya indi diye korktum. Acile gittik alttan spekulum ile muayene ettiler o muayeneden sonra kanamam oldu o anda. Normal bu muayeneden sonra olur dediler sonra ultrasonla baktılar bebek aşagıda değil rahimde açılma yok iyi dedi doktor. Lavman yaptılar bi de serum. Sonrasında çamaşırımda kanama az az olmuştu doktor devam ediyorsa yatış yapalım bi gün takip edelim dedi ben de korona var diye ben evde takip edeyim dedim tamam imza at gidebilirsin devam ederse gel dedi acaba normal mi bu kabızlıktan dolayı orası kasılmıştı ondan zaten alttan bakarken kasma dediler oysaki kasmıyordum kaslarım sıkıştı sanıyorum. Çok ağladım korktum sizin o muayeneden sonra kanamanız oldu mu hiç
Aynı benimdeBen birde sessizce konuşuyorum çağırıyorum işaretle ama onu bile anlıyo susuyor :)
Çok güzeller güle güle kullanın.... Kalitesi nasıl .... pamuklu kumaş mi.... Ben de bu gidişle internet tem sipariş vericem....Kızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
Bizim ufaklıkta öyle yaAynı benimdeeşim elini koyunca duruyor kaldırınca hareket ediyor....kizim 1 2 defa hissetti...o da en son kardeşi oynayınca korktu....biraz daha kuvvetli vurmuştu...
Hastane çıkışı olarak imaj bebe 5 li set aldım bu çok yumuşak ve ince tam yazlık, birde bebitof 10 lu setini aldım buda fiyatı uygun ve yumuşak ... minicity aldığıklariminda kumaşını begendim doğrusuÇok güzeller güle güle kullanın.... Kalitesi nasıl .... pamuklu kumaş mi.... Ben de bu gidişle internet tem sipariş vericem....
Merhaba. Ürünleriniz çok güzelmiş. Sağlıklı günlerde kullanın. Kargoyu nasıl aldınız? Herhangi bir işlem uyguladınız mı? Ben de internetten alışveriş yapmak istiyorum ama eşim yaşanan süreçten dolayı izin vermiyor.Kızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?