2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selamlar Kraft yatağından bahseriyorsunuz sanırım Kraft in sayfasına baktım Bir sürü çeşit olunca kafam karıştı acaba hangisi en iyisi diye .. Kullananlardan park yatak için tavsiye rica ediyorum
Biz kraft compass aldık canım e bebek indiriminden. Kurduk inceledik baya dayanıklı duruyor ama pierre cardin de bakmıştık zamanında hemen hemen denkler

Ben hala tam karar veremedim, temmuzda dogacak bebislerimiz ne kadar sure uzun kol giyer ve ne zaman kisa kola gecer acaba kizim mayista dogdu ilk ay iki kat uzun kol uat uste giydirdik doktor tavsiyesiyle ve ilk 15-20 gun birde battaniyeye sarardik. Sanirim yeni dogan kiyafetleri uzun kol alip, sonrasi icin kisa kol bisiler alinabilir. Kafam karisik bu konuda

Nerde yaşadığımızda önemli bence canım biz mesela aşırı sıcak bi yerde yaşıyoruz mayısta bile doğacak olsalardı pişik olurdu çocuk o sarıp sarmalamaya

Merhaba arkadaşlar, daha once konuda yazildiysa kusura bakmayin takip edemedim bu ara forumu. Seker yuklemesi olanlar yada olacaklar coronadan sonra doktorlarıyla iletisime gectiler mi? Ben bu surecte hastaneye gitmekten korkuyorum. Hastaneyi aradim yaptirmam gerektigi söylendi. Sizlerde durum nedir?

benim doktorum çok kritik olmadığını virüsün daha tehlikeli olduğunu söyledi o yüzden bu ayki kontrolüme gitmedim dolayısıyla yüklemeyi de yaptıramadım

Geçen hafta kontrole gittiğimde sordum doktora çünkü sağlık ocağından sorup duruyorlardı. Bi şikayetin var mıydı dedi insülin direncim var ve bi haftadır kahvaltıdan sonra kötü oluyorum diyince hipoglisemi bu anlattığın muhakkak yaptır 75 lik olsun 2.kez yapmak gerekmesin dedi.

Temmuz sıcak olur büyük ihtimalle cnm. İlk bebeğim ağustosta doğdu. Hastane hariç hep yarım kollu giydirdim. Hala öyle kat kat giyinen, çok üşüyen bir çocuk değil. Beni kat kat giydirirlermiş hala aynıyım ve çok muzdaribim. O yüzden çok hassas yetiştirmemek gerektiğini düşünüp öyle yetiştiriyorum. Bakalım bu nasıl olacak

merhaba kizlar.benim buyuk kizdan kalma kiyafetler var.bugun birazini yikadim.su ikisini ayri tuttum
sizce nasil?yeni bi kac parca elbette alacam. kizima hatira diye kaldirmakta istiyorum bunlari.ilk dogdugunda tulumu giydirmistik hastanede dun gibi.nasilda buyuduler zaman ne cabuk geciyor

Eklentiler

• 20200402_161744.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 46
Yani bu konuda bende neyapacagimi bilmiyorum
Malum yasadigim ulkede yazin ortasinda yagmur camur buz gibi soguklari gormus ve kombileri actigimiz gunler cok oldu
Ama mesela gecen yil temmuz ve agustosda kavurucu sicaklar olmus
Ben 2ay turkiyedeydim sahit olmadim
Buyuzden heralde hem kisa hemde uzun kollu alicam
Tabi magazalar acilirsa

Nerde yaşadığımızda önemli bence canım biz mesela aşırı sıcak bi yerde yaşıyoruz mayısta bile doğacak olsalardı pişik olurdu çocuk o sarıp sarmalamaya
İstanbul
Yok ilk dogduklarinda 40 gun kadar vucut isilari dusuk oldugundan doktorlar kendi giydiginizin iki katini giydirin diyorlar. Sonrasinda normale donuyorlar. Benim kizim kış vakti kisa kol ve sortla evde geZer asla corapta giymez yangin ayse takma adi hic kazak giydiremedik, yada orgu yelek orguler hep hurcta bekliyo, hediye edecegim artik napalim ama yeni sogmus bebege de kisakol bana dogru gelmiyor. Sanki ilk 40 cikana kadar uzun kol giyer tek kat olsada cok kararsizim bilemiyorum

Ben de yeni sezonlar ciksin diye bekliyordum ama bu virus zamanla neler goaterecek bilmiyorum yani kargo olaylrimda sıkıntiya girer diye simdiden alayim
Dedim. Fakat hic yaz sezonu gelmemis, yani kisa kol tulum yok mesela Olanlar da hem kolu hem
Bacagi kisa, minicik bebege de okadari bence fazla en azindan bacagi uzun olmali diyorum kafamm karisti

merhaba kızlar şu detaylıda kalpte kaldiyum birikmesinden dolayı bizi daum sendromlu mu diye kan tahliline yönlendirmişlerdi ya yurt dışından gelmiş haber. Sonuçlarımız tertemiz genetiğimiz sağlammış. Birdahaki ay ortalığın durumu ne olur bilmiyorum ama tekrar baktırcam kalpteki birikmede dağılmışmı diye.

Sana demiştim canım gözün aydın

Onu anneanneler babaanneler diyor cnm bilimsel bir şey değil. Ben kendi kızımda yaptığımdan bahsettim, oğlumda da bu şekilde ilerleyeceğim inşallah. Havanın durumuna göre ayarlayacağım. Her anne evladı için en iyisi bilir. İçine nasıl siniyorsa öyle yaparsın kuzum
Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…