2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Eldivenle alıp kabini soyup direk çöpe , alt tabakasini naylon kısmı kolanya ile silebilirsiniz böyle veya balkona atıp 6 saat felan bekletmek gibi işlemler uyguluyorum ama minicity bekletmeden sildim direk dayanamadim

Ben o aparatı takmadım bile. Çocuğu sallamaya ne gerek var. Emzirin yatağına koyun. Sallamayın çocukları.

Selamlar Kraft yatağından bahseriyorsunuz sanırım Kraft in sayfasına baktım Bir sürü çeşit olunca kafam karıştı acaba hangisi en iyisi diye .. Kullananlardan park yatak için tavsiye rica ediyorum

Hatırlasam

Ben internetten uyguna bulmuştum onu 5 buçuk sene önce
Marka önemsemediğim için sadece fiyatı ile ilgilendim
Şanslıymışsın o zaman Ben de işte markasına değil de yorumlara baka baka siteler arası dolanıyorum hem çok pahalı olmayacak hem yorumları da iyi olcak diye

Şanslıymışsın o zaman Ben de işte markasına değil de yorumlara baka baka siteler arası dolanıyorum hem çok pahalı olmayacak hem yorumları da iyi olcak diye
Alt tarafı bi yatak. Nesi kötü olabilir ki. 3 kiloluk bebeği de taşıyamayıp kırılacak değil ya
Benimkinin markası bile belli değildi ama 3 müydü 3 buçuk mu yaşına kadar onda yattı.

Kızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
Sen diyince biz de aldık biseyler bugün ya da en geç yarın gelir merakla bekliyoruz iyi günlerde giysin melek

A101 ürünler gelmiş bazılarını aldım nevresim takımı ağız mendili güzel küvet masrapada iyi pike takımı rengi resimdeki gibi değil normal pike yumuşak değil ama yinede alinabilir haberiniz olsun biberon cam ama 6-12 aylık yenidoğan diye almıştım ama değilmiş olsun

Eklentiler

• 2020-04-02-12-46-38-926.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 2020-04-02-12-45-53-223.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 56

Benim esimse aldı A101 den böyle Balkona koyduk bekletiyoruz şimdi ... güle güle kullansınlar inşallah

ben de mavisini aldım küvetin kalitesi bence iyiydi. Reflü yatağı da aldım ama nasıl bilmyiorum görünce alasım geldi Mavi pike aldım yine yatağa serilmese de yere fln serilir düşüncesiyle ağız mendilleri de iyiydi bi çorapları pek beğenmedim naylonsuydu. Güle güle kullansınlar ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…