Mesela neler olacak ya hiç bisey bilmiyorum daha benEsas bomba şişmeler yeni başlıyor cnm
Benim yanlarım çatladı ama gobegimde yokÇatlaklarla başı dertte olan
Ya mesajinizi gordumde demir ilaci midemde erimeden kusuyorum bununla nasil basa ciktiniz
Aç mı kullanıyotsunuzYa mesajinizi gordumde demir ilaci midemde erimeden kusuyorum bununla nasil basa ciktiniz
Tarif edemem çok fazla bende o dereceBenim yanlarım çatladı ama gobegimde yokhindistancevizi yagi sürüyorum insallah göbegimde olmaz ya seni gobektemi basladi
Valla ben israrla magazalarin acilmasini beklemek istiyorumBen de yeni sezonlar ciksin diye bekliyordum ama bu virus zamanla neler goaterecek bilmiyorum yani kargo olaylrimda sıkıntiya girer diye simdiden alayim
Dedim. Fakat hic yaz sezonu gelmemis, yani kisa kol tulum yok meselaOlanlar da hem kolu hem
Bacagi kisa, minicik bebege de okadari bence fazlaen azindan bacagi uzun olmali diyorum kafamm karisti
Vall1 hic belli olmaz bence herseye hazirlikli olmaliyizDaha şişer miyiz ya bana sadece karnım buyur gibi geliyor hepburdan sonra yani
Merhabalar benim de doktorum Deniz Sarıcı ancak detaylı ultrason için Cihat Bey 7 nisanda randevum var. Hayırlı olsun bebişiniz. Umarım güzel geçmiştir. Birde merak ettiğim bir konu var. Alttan muayene etmiyor değil mi ? Yok hem karından hem alttan muayene mi olunuyor detaylı ultrasonda. Malum önümüz korona ve kuaförler kapalı maalesefKızlar benim detaylı ultrason doktoru 22. Hafta da gormek istiyor. En son organlar o haftada oluşuyormuş. Doktorum cihat şen. Bence siz de kendi perinatologlarınızdan 22. Hafta için randevu alın.
Çatladıktan sonra krem yada yağ sürmek işe yarar mı acabaÇatlaklarla başı dertte olan
Çok düzenli kullandığımı iddia edemem ama her duştan sonra bebe yağı ve hergün lierac kullanmaya çalıştımÇatladıktan sonra krem yada yağ sürmek işe yarar mı acaba
Cnm bebeğin en çok kilo aldığı dönemlere girdik. Göbek de epey büyüyecek daha. Benimki 2 katı olur bu halinin, çok aşırı büyük değil şuan. Basenler, bel, kalça kimisinde de kollar epey etleniyor. Kişiden kişiye değişiyor tabi. Mesela benim kollarım etlenmemişti ama kardeşimin etlenmişti. Yüz de şişiyor bir miktar. Ben kendi yüzüm normal sanırdım eski yeni doğum yaptığım resimlere, hamileliğin son ay resimlerine bakıyorum yüzüm de şişmiş. Komple şişiliyor yani.Mesela neler olacak ya hiç bisey bilmiyorum daha ben
Yok ya bizim cocuk doktoru oyle ilk 40 gun icinOnu anneanneler babaanneler diyor cnmbilimsel bir şey değil. Ben kendi kızımda yaptığımdan bahsettim, oğlumda da bu şekilde ilerleyeceğim inşallah. Havanın durumuna göre ayarlayacağım. Her anne evladı için en iyisi bilir. İçine nasıl siniyorsa öyle yaparsın kuzum ☺
Çok şükür ❤
Burda tahminimce bi aydan fazla bu sosyal mesafe olayi uzar yani bilemiyorum magazalarin durumunuValla ben israrla magazalarin acilmasini beklemek istiyorum
En kotu ihtimal 6.ayda acilir heralde
Simdilik erken dogum riski yok doktor oyle bise demedi
Cinsiyeti ilk öğrendiğim zamanlarda iki tane yarım kollu şortlu papyonlu falan tulum tarzı almıştım lcw internet mağazasından. Başka bir şey almadımYok ya bizim cocuk doktoru oyle ilk 40 gun icinkisa kollu bisiler henuz pek bulamadim sen aldin mi biseyler?
Dana gibi olcam ya. Ben 1 kilo almak için uğraşırdım bu ne böyleDaha şişer miyiz ya bana sadece karnım buyur gibi geliyor hepburdan sonra yani
Dana gibi olcam ya. Ben 1 kilo almak için uğraşırdım bu ne böyleDaha şişer miyiz ya bana sadece karnım buyur gibi geliyor hepburdan sonra yani
Cnm ben maskemi eldiveni takip yaptırıp geldim gelincede kendimi dezenfekte ettim inşallah bişey olmazMerhaba arkadaşlar, daha once konuda yazildiysa kusura bakmayin takip edemedim bu ara forumu. Seker yuklemesi olanlar yada olacaklar coronadan sonra doktorlarıyla iletisime gectiler mi? Ben bu surecte hastaneye gitmekten korkuyorum. Hastaneyi aradim yaptirmam gerektigi söylendi. Sizlerde durum nedir?
Canım 7 aya kadar benim hiç birşeyin yoktu birden kaşınmaya başlıyor ve bir günde çatlamaya başlıyorsunuz kremi catlamadan sürmeniz gerekiyor her ne kadar azalsa da kremle falan yine de belli oluyor yaniÇatladıktan sonra krem yada yağ sürmek işe yarar mı acaba
Ben da aynı konuyu düşünüyorum. İstanbuldayım. Her ben kadar Temmuz sıcak olsa da yeni doğan bebekler üşür diye biliyorum. Ağustos’ta kısa kollu giyer mi acaba, kısa kollu tulumlar almak gerekir mi? Kızım Aralık’ta doğmuştu. Sarıp sarmalayıp yatırıyordum.Ben hala tam karar veremedim, temmuzda dogacak bebislerimiz ne kadar sure uzun kol giyer ve ne zaman kisa kola gecer acabakizim mayista dogdu ilk ay iki kat uzun kol uat uste giydirdik doktor tavsiyesiyle ve ilk 15-20 gun birde battaniyeye sarardik. Sanirim yeni dogan kiyafetleri uzun kol alip, sonrasi icin kisa kol bisiler alinabilir. Kafam karisik bu konuda
20 temmuz da doğum yapmıştım çok sıcaktı kızımı hastaneden gelince hergun banyo yaptirirdik.... ilk zamanlar zıbın giydiriyorduk çapraz olanlardan uzun kollu altına da pijama ama isilik olunca Sıfır kollu alttan çıtçıtlı body giydirdik hep... Bır de uyurken tülbent orterdim....gece boyunca kremledigimi hatırlıyorum...isilik oluyor diye....evim de en üst kattaydi ve çok sıcak oluyordu... hatta çocuk doktoru klimayı açın serinlesin ev isilikleri gecer tavsiyesinde bile bulunmustu.....Cereyan yapmasın diye karşılıklı acamamiyorduk camları.....Mayıs ayı biraz daha serin olabilir evler.....bebeğin durumu na göre ne giydireceginize karar verirsiniz...Ben da aynı konuyu düşünüyorum. İstanbuldayım. Her ben kadar Temmuz sıcak olsa da yeni doğan bebekler üşür diye biliyorum. Ağustos’ta kısa kollu giyer mi acaba, kısa kollu tulumlar almak gerekir mi? Kızım Aralık’ta doğmuştu. Sarıp sarmalayıp yatırıyordum.Yaz bebekleri nasıl giydirilir tecrübeli anneler yazabilseler çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?