2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla ben israrla magazalarin acilmasini beklemek istiyorum
En kotu ihtimal 6.ayda acilir heralde
Simdilik erken dogum riski yok doktor oyle bise demedi

Kızlar benim detaylı ultrason doktoru 22. Hafta da gormek istiyor. En son organlar o haftada oluşuyormuş. Doktorum cihat şen. Bence siz de kendi perinatologlarınızdan 22. Hafta için randevu alın.
Merhabalar benim de doktorum Deniz Sarıcı ancak detaylı ultrason için Cihat Bey 7 nisanda randevum var. Hayırlı olsun bebişiniz. Umarım güzel geçmiştir. Birde merak ettiğim bir konu var. Alttan muayene etmiyor değil mi ? Yok hem karından hem alttan muayene mi olunuyor detaylı ultrasonda. Malum önümüz korona ve kuaförler kapalı maalesef bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

Mesela neler olacak ya hiç bisey bilmiyorum daha ben
Cnm bebeğin en çok kilo aldığı dönemlere girdik. Göbek de epey büyüyecek daha. Benimki 2 katı olur bu halinin, çok aşırı büyük değil şuan. Basenler, bel, kalça kimisinde de kollar epey etleniyor. Kişiden kişiye değişiyor tabi. Mesela benim kollarım etlenmemişti ama kardeşimin etlenmişti. Yüz de şişiyor bir miktar. Ben kendi yüzüm normal sanırdım eski yeni doğum yaptığım resimlere, hamileliğin son ay resimlerine bakıyorum yüzüm de şişmiş. Komple şişiliyor yani.

Yok ya bizim cocuk doktoru oyle ilk 40 gun icin kisa kollu bisiler henuz pek bulamadim sen aldin mi biseyler?

Valla ben israrla magazalarin acilmasini beklemek istiyorum
En kotu ihtimal 6.ayda acilir heralde
Simdilik erken dogum riski yok doktor oyle bise demedi
Burda tahminimce bi aydan fazla bu sosyal mesafe olayi uzar yani bilemiyorum magazalarin durumunu Yazliklar icin bekleyecegim ben de mecbur, hastane cikisi setini de henuz begenip almadim. Zaten genelde kiyafet ve sampuan pisik kremi bez felan alacagim. Kizimdan kalan tum esyalar yeterli gelecek Bir de ikea dan dolap siparis edecegim oğlusuma

Yok ya bizim cocuk doktoru oyle ilk 40 gun icin kisa kollu bisiler henuz pek bulamadim sen aldin mi biseyler?
Cinsiyeti ilk öğrendiğim zamanlarda iki tane yarım kollu şortlu papyonlu falan tulum tarzı almıştım lcw internet mağazasından. Başka bir şey almadım

Cnm ben maskemi eldiveni takip yaptırıp geldim gelincede kendimi dezenfekte ettim inşallah bişey olmaz

Ben da aynı konuyu düşünüyorum. İstanbuldayım. Her ben kadar Temmuz sıcak olsa da yeni doğan bebekler üşür diye biliyorum. Ağustos’ta kısa kollu giyer mi acaba, kısa kollu tulumlar almak gerekir mi? Kızım Aralık’ta doğmuştu. Sarıp sarmalayıp yatırıyordum. Yaz bebekleri nasıl giydirilir tecrübeli anneler yazabilseler çok iyi olur.

20 temmuz da doğum yapmıştım çok sıcaktı kızımı hastaneden gelince hergun banyo yaptirirdik.... ilk zamanlar zıbın giydiriyorduk çapraz olanlardan uzun kollu altına da pijama ama isilik olunca Sıfır kollu alttan çıtçıtlı body giydirdik hep... Bır de uyurken tülbent orterdim....gece boyunca kremledigimi hatırlıyorum...isilik oluyor diye....evim de en üst kattaydi ve çok sıcak oluyordu... hatta çocuk doktoru klimayı açın serinlesin ev isilikleri gecer tavsiyesinde bile bulunmustu.....Cereyan yapmasın diye karşılıklı acamamiyorduk camları.....Mayıs ayı biraz daha serin olabilir evler.....bebeğin durumu na göre ne giydireceginize karar verirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…