- 30 Ekim 2019
- 1.477
- 1.107
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.481
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruzRica ederim ama ben hamile değilim keşke olsambirkaç aydır bebek düşünüyoruz aslında takip ediyorum ovulasyon ama henüz bir gelişme yok. Allah söyletti diyelim İnşallah bu ay olur evet aynen öyle kronik hasta annem olduğu için ben ekstra dikkat ediyorum bunca dikkate rağmen de olabilir tabi her şey olacağına varır. Allah bağışlasın evladınızı umarım sağlıkla sizi çok bekletmeden güzel bir kardeş gelir
maviş kız nasılsın :)Merhaba kızlaaaar
Nabersiniz ♥
Benim bir sorum olacak ya iki gündür gogsumun altında bir ağrı var kemiğim kırılıyor gibi ağrıyor sağ tarafta dün biraz mordu bugün belli belirsiz morluk var doktoruma sordum dahiliyeyle görüş dedi dün gece kasığımda da çok ağrı vardı neyden oldu böyle anlamadım gitti
İyiyim balloşumm sen nasılsıınmaviş kız nasılsın :)
iyiyim kuzum özledik seni nerelerdesinİyiyim balloşumm sen nasılsıın
Ben bu aralar bebege alışverişle uğraştım hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi oldum sonra babamın korona olduğunu öğrendim üzüldüm vs. Bugün de bu ağrıyla uğraşıyorum sende ne var ne yokiyiyim kuzum özledik seni nerelerdesin
ayy cok geçmiş olsun canımmmmmBen bu aralar bebege alışverişle uğraştım hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi oldum sonra babamın korona olduğunu öğrendim üzüldüm vs. Bugün de bu ağrıyla uğraşıyorum sende ne var ne yok
Şükür iyi dün karantinası bittii bugünde testi negatif çıktı çok şükürayy cok geçmiş olsun canımmmmmdaha iyimi baban
iyiyiz biz sen nasılsın.Merhaba kızlaaaar
Nabersiniz ♥
Benim bir sorum olacak ya iki gündür gogsumun altında bir ağrı var kemiğim kırılıyor gibi ağrıyor sağ tarafta dün biraz mordu bugün belli belirsiz morluk var doktoruma sordum dahiliyeyle görüş dedi dün gece kasığımda da çok ağrı vardı neyden oldu böyle anlamadım gitti
çok şükür cnmŞükür iyi dün karantinası bittii bugünde testi negatif çıktı çok şükür
Daha iyi canım teşekkür ederimiyiyiz biz sen nasılsın.
çok geçmiş olsun baban daha iyi mi
kendin için de bir doktorla görüş istersen
Teşekkür ederim Allah razı olsunçok şükür cnm
geçmiş olsun
çiçeği burnunda öğretmen hanım gelemedi
dahiliye randevu almak daha iyi olur gibi duruyor sanki doktorun dediği gibi en azından iyice muayane olursun acilde çok ilgilenmiyorlarDaha iyi canım teşekkür ederim
Kendim için de gitmem lazım galiba akşam acile gitmeyi bile planlamadim değil
kocasıyla ist geziyor benceçiçeği burnunda öğretmen hanım gelemediolive_bluto
dahiliye randevu almak daha iyi olur gibi duruyor sanki doktorun dediği gibi en azından iyice muayane olursun acilde çok ilgilenmiyorlar
Devlet ve şehir Hastanesi'ne randevu falan yok ya özele dolustu herkes çok kalabalık oluyorçiçeği burnunda öğretmen hanım gelemediolive_bluto
dahiliye randevu almak daha iyi olur gibi duruyor sanki doktorun dediği gibi en azından iyice muayane olursun acilde çok ilgilenmiyorlar
tabi seçenekler arasındakocasıyla ist geziyor bence
ay evet ya hastaneler içler acısı gibiDevlet ve şehir Hastanesi'ne randevu falan yok ya özele dolustu herkes çok kalabalık oluyor
safinaz görürsentabi seçenekler arasında
görürsem ele veririm diyecem ama tanıyamam
ay evet ya hastaneler içler acısı gibi
Gibisi yok valla içler acısı hele de Kayseritabi seçenekler arasında
görürsem ele veririm diyecem ama tanıyamam
ay evet ya hastaneler içler acısı gibi
kız sen beni dövdürmek mi istiyorsun sokakta ne dedin sen kavgası çıkar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?