- 19 Kasım 2019
- 53.658
- 136.239
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.481
ah kuzum öyle olmuyor.. o hız bana ne kadar lazım bir bilsen... yoksa tüp bebekte bile döllenme olmuyor..Aglamak insani daha da guclendiriyor gercekten ben buna inaniyorum yeter ki birakma pes etme bacım tek sperm yetiyor bize zaten napak onun bunun milyon spermi varmis da yok ileri hızı şu kadar mis ne saçma tek sperm tek yumurta işi çözüyor güven bana
1,5 aylık evlisin doğru okudum demi24 yaşındayım güzel hanımlar, 1.5 aylık evliyim, ev hanımıyım. Sonra düşünüyorduk ama neden bekleyelim dedik ve bebek sahibi olmaya karar verdik.2gün değerlendirdik ama ovülasyon günüm değildi ve hemen adet bittikten sonra oldu. Şuan kasıklarım da ağrı var ve yorgunluk, halsizlik vs yaşıyorum. Acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi diye kendi kendimi yerken, burda aldım soluğu konuşacak, dertleşecek hiç arkadaşım yok, burda hem sizlere destek olmaya hemde elimden geldiğince destek vermeye geldim. Şimdiden çok memnun oldum sizlerle tanışmaktan
Dogru bacim haklsin insallah hizlanirlar bir an once emeklerinin karsiligini verir Rabbim hic bir cabanin bosa karsiliksiz olduğuna inanmıyorum ben yapan da yaptıran da Allah gerisi de ona emanet beklemesin inşallahah kuzum öyle olmuyor.. o hız bana ne kadar lazım bir bilsen... yoksa tüp bebekte bile döllenme olmuyor..
sadece dua ediyorum başka çarem yok zaten
hoşgeldin canım24 yaşındayım güzel hanımlar, 1.5 aylık evliyim, ev hanımıyım. Sonra düşünüyorduk ama neden bekleyelim dedik ve bebek sahibi olmaya karar verdik.2gün değerlendirdik ama ovülasyon günüm değildi ve hemen adet bittikten sonra oldu. Şuan kasıklarım da ağrı var ve yorgunluk, halsizlik vs yaşıyorum. Acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi diye kendi kendimi yerken, burda aldım soluğu konuşacak, dertleşecek hiç arkadaşım yok, burda hem sizlere destek olmaya hemde elimden geldiğince destek vermeye geldim. Şimdiden çok memnun oldum sizlerle tanışmaktan
hiç denemedim... zaten artık deniyememDogru bacim haklsin insallah hizlanirlar bir an once emeklerinin karsiligini verir Rabbim hic bir cabanin bosa karsiliksiz olduğuna inanmıyorum ben yapan da yaptıran da Allah gerisi de ona emanet beklemesin inşallah
Bacım sen şu jeli denedin mi hic
üzgünüm ama dimi değilSizi boş bırakmaya gelmiyor he doldurmuşsunuz
Güncellemeleri belki yarın yaparım. Bugün kv gidecem
Kediciklerde çok tatlışşşşş
Hemsirecik lütfen hepimiz güzel değiliz en azından ben dimi Bal0ncuk
Ara ara dilimden kurtulamayacaksın
Bir denemedigimiz o kaldı sen jeli al bir yolunu bul git enistenin yanına hallet şu işi yahiç denemedim... zaten artık deniyememkocam yok
1,5 ay çok erken değil mi yaaa azıcık evliliğinizin tadını çıkartsaydınız24 yaşındayım güzel hanımlar, 1.5 aylık evliyim, ev hanımıyım. Sonra düşünüyorduk ama neden bekleyelim dedik ve bebek sahibi olmaya karar verdik.2gün değerlendirdik ama ovülasyon günüm değildi ve hemen adet bittikten sonra oldu. Şuan kasıklarım da ağrı var ve yorgunluk, halsizlik vs yaşıyorum. Acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi diye kendi kendimi yerken, burda aldım soluğu konuşacak, dertleşecek hiç arkadaşım yok, burda hem sizlere destek olmaya hemde elimden geldiğince destek vermeye geldim. Şimdiden çok memnun oldum sizlerle tanışmaktan
Evet 1.5 ay1,5 aylık evlisin doğru okudum demi
yıl değil ay ?
kuzum ben giderim gitmesine ama yumurtlama zamanım değişken ve o zamanlar öyle pat diye izin alıp gitmek mümkün değilBir denemedigimiz o kaldı sen jeli al bir yolunu bul git enistenin yanına hallet şu işi yabende taşınınca alaçam jel
ayyyyyyyy taptaze bir gelin ondan şaşırdımEvet 1.5 aytazecik daha düğünümüz 1.5ay önce oldu ama 7aydır nikahımız vardır zaten.
Aslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer1,5 ay çok erken değil mi yaaa azıcık evliliğinizin tadını çıkartsaydınız
RAbbim gönlüne göre versin tabi
başımı alıp nerelere gidem bilemedim şuandaValeleleyleyleyleylelelelelelleyley vışssssşşş
töbeeee.......................................Aslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklıma o yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.
Dur bakalim yum ne zaman a denk gelecek bilmiyorsun ki sen takibini yaparsın balu onun ona göre ne var bir de jelle deneyek spermlere hız kazandirirsak oldu bu iş bizim spermler de de iş yok bende alaçam dedim adama nasıl kullanıcaz ben mi sürcem diyokuzum ben giderim gitmesine ama yumurtlama zamanım değişken ve o zamanlar öyle pat diye izin alıp gitmek mümkün değil
ayyyyyyyy taptaze bir gelin ondan şaşırdım
bir tane daha gelinimiz vardı yaaMiss Bride kızz gelin bak senin üstüne kuma geldi nerdesin yetiş
canım yaşın küçük daha.. 1,5 aydır evlisin... psikolojini şimdiden yıpratma..bence akışına bırak... daha başlarda böyle kendini yorarsan işin içinden çıkamazsın... olacak inşallah en hayırlı zamanda
Aslında akışına bırakırım ama eşim asker, sürekli dış görevlerde. 1 hafta varsa 1 ay yok, olduğu zamanlarda ya ovülasyon zamanım değil ya regl oluyorumkuzum ben giderim gitmesine ama yumurtlama zamanım değişken ve o zamanlar öyle pat diye izin alıp gitmek mümkün değil
ayyyyyyyy taptaze bir gelin ondan şaşırdım
bir tane daha gelinimiz vardı yaaMiss Bride kızz gelin bak senin üstüne kuma geldi nerdesin yetiş
canım yaşın küçük daha.. 1,5 aydır evlisin... psikolojini şimdiden yıpratma..bence akışına bırak... daha başlarda böyle kendini yorarsan işin içinden çıkamazsın... olacak inşallah en hayırlı zamanda
beyazımDur bakalim yum ne zaman a denk gelecek bilmiyorsun ki sen takibini yaparsın balu onun ona göre ne var bir de jelle deneyek spermlere hız kazandirirsak oldu bu iş bizim spermler de de iş yok bende alaçam dedim adama nasıl kullanıcaz ben mi sürcem diyo
Dur nere gidinin bacım bensiz ne ederim ben sensiz gondermembaşımı alıp nerelere gidem bilemedim şuanda
asi nehriden kendimi atasım var derin sulara
yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?