Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah kuzum öyle olmuyor.. o hız bana ne kadar lazım bir bilsen... yoksa tüp bebekte bile döllenme olmuyor..
sadece dua ediyorum başka çarem yok zaten

24 yaşındayım güzel hanımlar, 1.5 aylık evliyim, ev hanımıyım. Sonra düşünüyorduk ama neden bekleyelim dedik ve bebek sahibi olmaya karar verdik. 2gün değerlendirdik ama ovülasyon günüm değildi ve hemen adet bittikten sonra oldu. Şuan kasıklarım da ağrı var ve yorgunluk, halsizlik vs yaşıyorum. Acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi diye kendi kendimi yerken, burda aldım soluğukonuşacak, dertleşecek hiç arkadaşım yok, burda hem sizlere destek olmaya hemde elimden geldiğince destek vermeye geldim. Şimdiden çok memnun oldum sizlerle tanışmaktan

1,5 aylık evlisin doğru okudum demi
yıl değil ay ?

ah kuzum öyle olmuyor.. o hız bana ne kadar lazım bir bilsen... yoksa tüp bebekte bile döllenme olmuyor..
sadece dua ediyorum başka çarem yok zaten
Dogru bacim haklsin insallah hizlanirlar bir an once emeklerinin karsiligini verir Rabbim hic bir cabanin bosa karsiliksiz olduğuna inanmıyorum ben yapan da yaptıran da Allah gerisi de ona emanet beklemesin inşallah
Bacım sen şu jeli denedin mi hic

hoşgeldin canım

hiç denemedim... zaten artık deniyemem kocam yok

üzgünüm ama dimi değil
yalan söylüyor inanmayın

1,5 ay çok erken değil mi yaaa azıcık evliliğinizin tadını çıkartsaydınız
RAbbim gönlüne göre versin tabi

Bir denemedigimiz o kaldı sen jeli al bir yolunu bul git enistenin yanına hallet şu işi ya bende taşınınca alaçam jel
kuzum ben giderim gitmesine ama yumurtlama zamanım değişken ve o zamanlar öyle pat diye izin alıp gitmek mümkün değil

Evet 1.5 aytazecik daha düğünümüz 1.5ay önce oldu ama 7aydır nikahımız vardır zaten.
ayyyyyyyy taptaze bir gelin ondan şaşırdım
bir tane daha gelinimiz vardı yaa Miss Bride kızz gelin bak senin üstüne kuma geldi nerdesin yetiş

canım yaşın küçük daha.. 1,5 aydır evlisin... psikolojini şimdiden yıpratma..bence akışına bırak... daha başlarda böyle kendini yorarsan işin içinden çıkamazsın... olacak inşallah en hayırlı zamanda

1,5 ay çok erken değil mi yaaa azıcık evliliğinizin tadını çıkartsaydınız
RAbbim gönlüne göre versin tabi
Aslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklımao yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.

töbeeee.......................................
hey Yarabbim...
kız o nasıl konuşma... sen ondan hatıra kalsın istiyorsun diye.. o çocuk babasızmı büyüsün..?
ay Allah korusun.. böyle şeyler düşünme...

Dur bakalim yum ne zaman a denk gelecek bilmiyorsun ki sen takibini yaparsın balu onun ona göre ne var bir de jelle deneyek spermlere hız kazandirirsak oldu bu iş bizim spermler de de iş yok bende alaçam dedim adama nasıl kullanıcaz ben mi sürcem diyo

Aslında akışına bırakırım ama eşim asker, sürekli dış görevlerde. 1 hafta varsa 1 ay yok, olduğu zamanlarda ya ovülasyon zamanım değil ya regl oluyorum bide çocuk için neden bekliyoruz diye düşününce kendimi burda buldum

beyazım ah beyazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…