- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.021
kızlar transfer günün sayarsam 8 saymazsam 7 gündeyim. erken idrar gebelik testinde çıkarmı ki
[/
5. gün embriyosu ise yarın yapmanda fayda var erken gebelik hassas olandan 25 TL.
kızlaaaaarrrr 12. gun degerım 965 di bugun 14. gün degerım 2269 sizce nasıl=)
Cerencim anlat bakalım bugün hiç belirtim yok neden :)5. gün müydü? Bence değerin çok çok iyi. İKi katından fazla katlanmış iki günde.
Cerencim anlat bakalım bugün hiç belirtim yok neden :)sen ne durumdasın dedim bilse bilse Ceren bilir
inşallah canım ya öyledirÇünkü artık bebek yerleşti artık benimle ilgilenme beni kendi halime bırak lütfen işine gücüne bak anne diyor. Herhalde öyledir canım ya
5. gün müydü? Bence değerin çok çok iyi. İKi katından fazla katlanmış iki günde.
Ay gerçekten mi :) benim öyle 2.5 katı çıktı hep erkek mi yaniAy ben bişey duydum kızlar ama kesinlikle itibar etmeyin çünkü hiç bir bilimsel dayanağı yok sadece söylenti.. Eğer ki değeriniz iki katından fazla biraz fazla katlandıysa bebeğin erkek olma olasılığı yüksekmiş.. diye duydum. Kargalarrr cem bey kargalarr
Ikiz degilmiydi kiz senin. Ikizlerinde fazla katlaniyorAy gerçekten mi :) benim öyle 2.5 katı çıktı hep erkek mi yani
Bilmiyorum ki ikiz mi değil miIkiz degilmiydi kiz senin. Ikizlerinde fazla katlaniyor
Memorial ile görüştünüz mü drBen de bu ay dusunuyorum. Fakat Antalya'da guvenebilecegim doktor arayisindayim hala
2 transfer oldu dimi cnmBilmiyorum ki ikiz mi değil migitmedik ki bi daha 3 kez kan testi verdim sadece kese ve kalp için 14 ünde gideceğiz canım ama doktor evet olabilir demişti keseyi görmeden birşey söyleyemem demişti
Canım bnm degerim68 cıktı senin ki 90 degilmiydi. Bnce moralini bozmahayirlidi ile yarın artmış olur değerin inşallah. Bnm doktorum hiç olumsuz konuşmadı.tek embriyo için normal dediCok moralim bozuk dun doktorum saglik ocaginda yaptir hormon testini diye az once kan verdim aile hekimi degerin biraz sinirda dedi 9.gun deyince
Sizdemi antalyadasınızCanım bnm degerim68 cıktı senin ki 90 degilmiydi. Bnce moralini bozmahayirlidi ile yarın artmış olur değerin inşallah. Bnm doktorum hiç olumsuz konuşmadı.tek embriyo için normal dedi
Evet zaten doktorumda birsey soylemedi ama aile hekimiyle hemsire kafami karistirdi sinirda diye sabahtan beri hic aklimdan cikmiyor dun vermistim aile hekimi bugun yine bakalim dedi bakalim bugun kac yarin kac olacak seninde mi 9gundu 68 degerCanım bnm degerim68 cıktı senin ki 90 degilmiydi. Bnce moralini bozmahayirlidi ile yarın artmış olur değerin inşallah. Bnm doktorum hiç olumsuz konuşmadı.tek embriyo için normal dedi
Evet canımm 2 embriyo2 transfer oldu dimi cnm
Benim proluton depot kalçadan düşük önleyici, progestanı fitil olarak kullanıyorum. Oksaparda kan sulandırıcı, doktorum tüp bebek yaptıran tüm hastalara veriyor.Benimki Protestan sizinkiler ne için acaba
Anladım 27 ocakta transfer yapılmıştı deger 10.gün 68 çıkmıştıEvet zaten doktorumda birsey soylemedi ama aile hekimiyle hemsire kafami karistirdi sinirda diye sabahtan beri hic aklimdan cikmiyor dun vermistim aile hekimi bugun yine bakalim dedi bakalim bugun kac yarin kac olacak seninde mi 9gundu 68 deger
Evet AntalyadayımSizdemi antalyadasınız
Bende antalyadayım murat özekinci doktorumEvet Antalyadayım
Kızlar bugun benimde 8.günüm sabretmeye çalışıyorum. Ama bi şeytan sürtüyor idrar testi alsam mı diyeBenim de bugün 7.günüm canim aynı günde transfer olduk demekki. Ben 5.gün idrar testi yaptım ve negatif cikti gereksiz moralimiz bozuldu. En erken 9.gun kan ver bence arkadasim sen de gereksiz moralimi bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?