2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cerencim anlat bakalım bugün hiç belirtim yok neden :) sen ne durumdasın dedim bilse bilse Ceren bilir

Çünkü artık bebek yerleşti artık benimle ilgilenme beni kendi halime bırak lütfen işine gücüne bak anne diyor. Herhalde öyledir canım ya

Çünkü artık bebek yerleşti artık benimle ilgilenme beni kendi halime bırak lütfen işine gücüne bak anne diyor. Herhalde öyledir canım ya
inşallah canım ya öyledir Belirtiler gidince tedirgin oldum olsa dert olmasa dert ne olacak bilmem böyle

5. gün müydü? Bence değerin çok çok iyi. İKi katından fazla katlanmış iki günde.

Ay ben bişey duydum kızlar ama kesinlikle itibar etmeyin çünkü hiç bir bilimsel dayanağı yok sadece söylenti.. Eğer ki değeriniz iki katından fazla biraz fazla katlandıysa bebeğin erkek olma olasılığı yüksekmiş.. diye duydum. Kargalarrr cem bey kargalarr

Ay gerçekten mi :) benim öyle 2.5 katı çıktı hep erkek mi yani

Cok moralim bozuk dun doktorum saglik ocaginda yaptir hormon testini diye az once kan verdim aile hekimi degerin biraz sinirda dedi 9.gun deyince
Canım bnm degerim68 cıktı senin ki 90 degilmiydi. Bnce moralini bozmahayirlidi ile yarın artmış olur değerin inşallah. Bnm doktorum hiç olumsuz konuşmadı.tek embriyo için normal dedi

Canım bnm degerim68 cıktı senin ki 90 degilmiydi. Bnce moralini bozmahayirlidi ile yarın artmış olur değerin inşallah. Bnm doktorum hiç olumsuz konuşmadı.tek embriyo için normal dedi
Evet zaten doktorumda birsey soylemedi ama aile hekimiyle hemsire kafami karistirdi sinirda diye sabahtan beri hic aklimdan cikmiyor dun vermistim aile hekimi bugun yine bakalim dedi bakalim bugun kac yarin kac olacak seninde mi 9gundu 68 deger

Evet zaten doktorumda birsey soylemedi ama aile hekimiyle hemsire kafami karistirdi sinirda diye sabahtan beri hic aklimdan cikmiyor dun vermistim aile hekimi bugun yine bakalim dedi bakalim bugun kac yarin kac olacak seninde mi 9gundu 68 deger
Anladım 27 ocakta transfer yapılmıştı deger 10.gün 68 çıkmıştı

Kızlar benimde bugun
Benim de bugün 7.günüm canim aynı günde transfer olduk demekki. Ben 5.gün idrar testi yaptım ve negatif cikti gereksiz moralimiz bozuldu. En erken 9.gun kan ver bence arkadasim sen de gereksiz moralimi bozma
Kızlar bugun benimde 8.günüm sabretmeye çalışıyorum. Ama bi şeytan sürtüyor idrar testi alsam mı diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…