2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim 8.gün 96,
11. gün 373,
15.gün 2479 çıktı.
Hep fazla katlandı. Nasip..

kızlar herkese selam.Topikte yeniyim.Öncelikle hamile olanlar sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.transfer olanlar,sonuç bekleyenlerde inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerler ben de sonuç bekleyenlerdenim.bugün transfer olalı 1 hafta oldu.birinci kalite 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.bu benim ilk denemem...bi endişem bana bu topiği buldurdu.bugün öğlen patronumun köyünden gelen bi köy peyniri yedim.sonra yerken acaba pastörize sütlemi yapılmıştır falan kafam takıldı.galiba çiğ sütten yapılıyormuş.sonra psikolojik olarak midem bulanmaya başladı ve çıkarmaya çalıştım ama çok azı geldi.şimdi acaba tutunmaya bi etkisi olur mu bu yediğim peynirin diye canım sıkıldı

Ne kadar fark ediyor ilaçlar ben estrofem prednol ve Progestan iğne kullanıyorum sizinkiler farkliymis
Her doktor farklı çalışıyor canım. Benim geçen sene düşüğüm oldu. Kan pıhtılaşmam varmı diye baktırdım o yüzden. Çok şükür yokmuş. Ama doktorum yinede kan sulandırıcı verdi mesela.

Hayırlı olsun transferin. Güzel sonuçlar alırsın inşallah. Rabbim nasip ettiyse olacak, etmediyse ne yesen ne içsen sonuç değişmeyecek. Ben ilkinde o kadar çok dikkat etmiştim ki. Nasip değilmiş tutmadı. İkinciyi daha sakin daha rahat geçirdim. Çok şükür kalp atışını duymayı bekliyorum. İnşallah rabbim kısmet etmiştir.

Çok şükür canım kucağımıza da alalım inşallah takvime nasıl ekliyoruz şuan kaç haftalık onu bile bilmiorum 4 haftalık dimi sanırım
Umarim yolunda gider. Bu mesajımı en altında takvime ekle yazıyor bak onu tıkla yönlendirecek seni profil bilgilerine. Bebeğin doğacağı tarihi girdiğinde eklenecek otomatik. Kaydet tuşuna bas en son.

aminn inşallah..orası öyle tabi olacak olduktan sonra oluyor.ama işte insan endişe ediyor.bende ne çok dikkat ediyorum ne de saldım kendimi.ikisinin ortasındayım..Allahım sanada bebeğin kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına almakta nasip olur

Çok teşekkür ederim. Endişeler hiç bitmiyor, bitmeyecek. Ben geçen sene düşük yaptım şubatta. Mayıstada kimyasal gebelik geçirdim. Yüreğim ağzımda o yüzden. Kalp atışlarını duysam bi nebze ferahlıycam. Rabbim sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

7minika inşallah canım ya hayırlısınla alırız kucağımıza mesaj kısmından yazamadım sana kapalı sanırım

Amin inşallah.endişelerimin hiç bitmeyeceğinin farkındayım transferden önce sosyal medyadan internetten uzak durcam diyordum ama daha hastanedeyken bakmaya başladım inşallah bu sefer sağlıklı bir geceliktir ve bebeğin seninle kalır

Canım inşallah güzel haberlerini alırız ama bence hiç sitres yapma rabbim izin verdiyse biz ne yapsak olur o yüzden şimdi güzel şeyler düşün güzel olsun hiç korkma

Kiizlar ayin 31nde 1204 cikmisti. Yarin ayin 7siyiz kan gunum. Yani yarin deger 10 000 mi olmali. 2 gune bir katlandigi icin. Arada 7 gun var

Kiizlar ayin 31nde 1204 cikmisti. Yarin ayin 7siyiz kan gunum. Yani yarin deger 10 000 mi olmali. 2 gune bir katlandigi icin. Arada 7 gun var

bir süre sonra ikiye katlanma hızı düşüyor sanırım ilk günlerde katlanma oranı daha fazla oluyor.

Canım inşallah güzel haberlerini alırız ama bence hiç sitres yapma rabbim izin verdiyse biz ne yapsak olur o yüzden şimdi güzel şeyler düşün güzel olsun hiç korkma
çok sağol canım kafamdan atmaya çalışıyorum zaten.dediğiniz gibi Allahım nasip ettiyse ben ne yaparsam yapayım miniğim ya da miniklerim bana tutunur.bi de 5. gün işyerinde oturuyorum kalkınca kasığımda bi ağrı oldu iki büklüm kaldım.doğrulamadım,hatta pantolonumun düğmesini açtım rahatlamak için.aynı gün akşamda vajinal jeli yaptıktan sonra evin içinde yavaş yavaş yürüyordum tam göbeğimin alt tarafına tekrar ağrı saplandı sanki damarım çekildi.öyle bi umutlandım acaba tutunmayamı çalışıyorlar diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…