2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar,
Benim de 2. tüm bebek denemem.
Bir buçuk yıl ara ile yaptırdım. ilk transferim 3. gün embriyosuydu tutmadı, bu sefer 5. gün embriyosu konuldu. 25 ocak transfer günümdü. 9. gün dayanamadım idrar testi yaptım. Fakat iki tip idrar testi var biri daha pahalı, erken gebelik testi diye satılıyor. Sonuç pozitif çıktı. Tabi ben inanmadım, biraz daha bekledim 11. gün kan testi verdim 335 değerini gördüm. 13. gün yani bugün tekrar kan verdim değer 640 çıktı. Doktorum şuan için her şey yolunda pazartesi bir test daha verebilirsin sağlıklı artışı kontrol edelim dedi. Keseyi görene kadar heyecan yapma dedi.

İlk transferimde ertesi gün işe gittim. Çok dikkat etmedim, zaten günlük hayatıma devam etmem söylenmişti. Fakat ikinci transferde bol bol dinlendim. Tesadüf okulların tatil dönemine denk geldi 1 hafta hiç ağır iş yapmadan bol bol dinlenerek geçirdim. Progesteron fitil ve iğne kullanıyorum. İlaçlarımı hiç aksatmadım ama, çok dikkat ettim. İki embriyo koydular acaba değerlerim nasıl ikisi de tuttu mu merak ediyorum.

İlk transfer sonrası negatif sonuç alınca epey canım sıkılmıştı. Bir daha bir buçuk yıl hiç denemek istemedim. Sonra yaşım çok geçiyor diye son bir şans denemek istedim. Düşük olursa bir daha deneyeceğimi sanmıyorum. Çünkü ilaçlar ve sonrası gerçekten benim psikolojimi çok etkiledi.

Biz de dün, transferden 23 gün sonra, keseyi gördük. 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu verdiler. Keseyi görecek miyiz acaba derken daha keseyi görür görmez 2 hafta sonra da kalp atışına bakcaz dedi dr. Keseyi görmeye 3 gün 2 gün kaldı derken şimdi de kalp atışı için 14 ten geri saycaz Bu işler böyle doğuma kadar devam eder. Bir evladım olmasına rağmen araya uzun zaman girdi diye herhalde, ya da normal yolla olmadı diye, bilmiyorum bana biraz ağır geliyor bu süreç.

Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin inşallah Allahım bana da nasip et haftaya cuma gideceğim bazen aklıma geliyor neden hiç belirtim yok değerim mi düştü acaba birşey mi oldu diyorum

Bana da öyle geliyor.

Gözün aydın canım. Bana boyutu söylenmedi, sadece kese gözüktü. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi doktorum. 18ine randevu bulabildim. Gidicem bakalım o zaman. Yolk sac görünmedi diye bi içten içe kuşkum vardı sendede görünmemiş. Demekki normal. Bi arkadaşta daha görünmemişti. Güzel güzel ilerler inşallah hepimizin hamileliği.

Ayni gun randevumuz

Evet o diğer arkadaş benim sanırım. Endişe etmeyin hanımlar ben de görünmedi diye bir tedirginlik yaşıyordum. Transferin 20. Günü gitmiştim ben kese görmüştük sadece . 10 gün sonra cagirsmiti kendi doktorum. Ama ben dayanamayıp bugün başka bir doktora gittim yani 27. Gün olmuş oldu . Karnından ultrasonla baktı, yolk sac görünüyor dedi. Bebeği oluşturacak olan tomurcuk belirgin dedi. Kendi doktoruma da pazartesi gidicem o vajinal USG ile bakıyor. İnşallah kalp atışı duyariz.

Kizlar bisey sorucam
Pedimde surekli islaklik goruyorum sanki oramda baski var birkac damla akiyor gibi onceden hic olmazdi bu . Akıtığımıda hisetmiyorum . Off normalmi bu.

Kızlar geçenlerde yazmıştım 9. Gün degerim 70.51 di 11. Gün degerim 110.66 dı 13. Gün degerim bugün yaptırdım 181.5 doktorumla görüştüm pazartesi yine test istedi az artmış dedi acaba kimyasal gebelik felan degildir dimi lütfen yardım çok korkuyorum Yokmu böyle olan

[QUOTE
maşallah canım darısı bizlere inşallah kalp atışınıda duyarsınbenim doktorum 3 hafta sonra gel hem keseye hem kalp atışına bakarız demişti demekki bu yüzden

Evet canım hatırlayamadım seni. İçim rahatladı benimde. Ben gittiğimde transferin 16.günüydü. Normal herşey demişti doktorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…