- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.201
Bana doktor günde iki bardak kahve veya çay içebilirsin dedi canimcim bir bardaktan bir şey olmaz bence daha fazla icma ama.. Ben de caya dayanamıyorum yaa günde 4 5 bardak içtiğim oluyor ama açık içiyorum en azindan
Amin canım inşallah hepimizinRabbim kucaginda gostersin
Canım.kan sulandırıcı içtiğim için limon çok tercih etmiyorumAçık ve limonlu
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKeseyi gördüm 0,85cm 4 haftalık daha dedi... (çok minik uğraşma artık ceren şununla..)
Ayrıca haftaya cuma yine gel yolk oluşur dedi...
Sonraki hafta kalp atışı... arkadaşlar kalp atışı için acele etmeyelim daha çok var....
Gayet normal benim hep akintim oluyor.Kizlar biliyorum progestan fitil geri dusuyor fakat simmdiye kadar akmiyodu. 2 gundur aktigini farkettim. Oylesinemidir yoksa bi neden mi vardiir
Bana da öyle geliyor.Biz de dün, transferden 23 gün sonra, keseyi gördük. 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu verdiler. Keseyi görecek miyiz acaba derken daha keseyi görür görmez 2 hafta sonra da kalp atışına bakcaz dedi dr. Keseyi görmeye 3 gün 2 gün kaldı derken şimdi de kalp atışı için 14 ten geri saycazBu işler böyle doğuma kadar devam eder. Bir evladım olmasına rağmen araya uzun zaman girdi diye herhalde, ya da normal yolla olmadı diye, bilmiyorum bana biraz ağır geliyor bu süreç.
Normal cnm benim 2.96 çıktı doktor tiroid ilacımın dozunu yükseltti 2 buçuk olması lazım dedi.Kızlar tsh 2,21 sizce nasil sizlerde kac cikmisti gebelikte kac olmasi normal ?
Gözün aydın canım. Bana boyutu söylenmedi, sadece kese gözüktü. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi doktorum. 18ine randevu bulabildim. Gidicem bakalım o zaman. Yolk sac görünmedi diye bi içten içe kuşkum vardı sendede görünmemiş. Demekki normal. Bi arkadaşta daha görünmemişti. Güzel güzel ilerler inşallah hepimizin hamileliği.Keseyi gördüm 0,85cm 4 haftalık daha dedi... (çok minik uğraşma artık ceren şununla..)
Sonraki hafta kalp atışı... arkadaşlar kalp atışı için acele etmeyelim daha çok var....
Yolk neKeseyi gördüm 0,85cm 4 haftalık daha dedi... (çok minik uğraşma artık ceren şununla..)
Ayni gun randevumuzGözün aydın canım. Bana boyutu söylenmedi, sadece kese gözüktü. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi doktorum. 18ine randevu bulabildim. Gidicem bakalım o zaman. Yolk sac görünmedi diye bi içten içe kuşkum vardı sendede görünmemiş. Demekki normal. Bi arkadaşta daha görünmemişti. Güzel güzel ilerler inşallah hepimizin hamileliği.
Evet o diğer arkadaş benim sanırım. Endişe etmeyin hanımlar ben de görünmedi diye bir tedirginlik yaşıyordum. Transferin 20. Günü gitmiştim ben kese görmüştük sadece . 10 gün sonra cagirsmiti kendi doktorum. Ama ben dayanamayıp bugün başka bir doktora gittim yani 27. Gün olmuş oldu . Karnından ultrasonla baktı, yolk sac görünüyor dedi. Bebeği oluşturacak olan tomurcuk belirgin dedi. Kendi doktoruma da pazartesi gidicem o vajinal USG ile bakıyor. İnşallah kalp atışı duyariz.Gözün aydın canım. Bana boyutu söylenmedi, sadece kese gözüktü. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi doktorum. 18ine randevu bulabildim. Gidicem bakalım o zaman. Yolk sac görünmedi diye bi içten içe kuşkum vardı sendede görünmemiş. Demekki normal. Bi arkadaşta daha görünmemişti. Güzel güzel ilerler inşallah hepimizin hamileliği.
Peki canim bu hormon degerini surekli takip ettirecek miyiz yani ayda 1 falanNormal cnm benim 2.96 çıktı doktor tiroid ilacımın dozunu yükseltti 2 buçuk olması lazım dedi.
maşallah canım darısı bizlere inşallah kalp atışınıda duyarsınKeseyi gördüm 0,85cm 4 haftalık daha dedi... (çok minik uğraşma artık ceren şununla..)
Evet canım hatırlayamadım seni. İçim rahatladı benimde. Ben gittiğimde transferin 16.günüydü. Normal herşey demişti doktorum.Evet o diğer arkadaş benim sanırım. Endişe etmeyin hanımlar ben de görünmedi diye bir tedirginlik yaşıyordum. Transferin 20. Günü gitmiştim ben kese görmüştük sadece . 10 gün sonra cagirsmiti kendi doktorum. Ama ben dayanamayıp bugün başka bir doktora gittim yani 27. Gün olmuş oldu . Karnından ultrasonla baktı, yolk sac görünüyor dedi. Bebeği oluşturacak olan tomurcuk belirgin dedi. Kendi doktoruma da pazartesi gidicem o vajinal USG ile bakıyor. İnşallah kalp atışı duyariz.
Canım kızların canı çekecek diye endişede ediyorum ama senin banlanma sebebin vardı ya soğanlı filan.Ayni gun randevumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?