- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.241
Tabi eğer gebelik devam ederse ayda bir kontrole gidicez normalde de üç ayda bir gidiyorum zaten tiroid dolasıylaPeki canim bu hormon degerini surekli takip ettirecek miyiz yani ayda 1 falan
Tamam canim tesekkur ederimTabi eğer gebelik devam ederse ayda bir kontrole gidicez normalde de üç ayda bir gidiyorum zaten tiroid dolasıyla
Susam susamMercimek kadar yoktur herhalde .Bulgur tanesi ????
Rica ederim canımTamam canim tesekkur ederim
Çok azıcık koydum yedim valla.
Tabi eğer gebelik devam ederse ayda bir kontrole gidicez normalde de üç ayda bir gidiyorum zaten tiroid dolasıyla
Normal cnm benim 2.96 çıktı doktor tiroid ilacımın dozunu yükseltti 2 buçuk olması lazım dedi.
Hepsi çok faydalı canım. Ben sütçüden süt alıyorum güzelce kaynatıp o sütü içiyorum. Doğal süt hazırlardan daha yağlı ve lezzetli.Makul bir şekilde yenildiğinde maydanoz ve dereotu yiyebiliriz aşırı ve her gün olmamak kaydı ile.. Çünkü azı karar, çoğu zarar... maydanozun yağını sıkıp içmediğin sürece bir şey olmaz... Bana doktorum ceviz, badem, fındık, yoğurt, süt, yumurta, balık tüket dedi.
Benim 5+2. Yeşil mercimek tanesi büyüklüğünde diyor bi sitede.Mercimek kadar yoktur herhalde .Bulgur tanesi ????
Benim 5+2. Yeşil mercimek tanesi büyüklüğünde diyor bi sitede.
Yok korkma birşey olmaz canımBir iki dal koydum yorumlarınızı görmeden önce. İlk defa yedim transferden sonra maydanoz.
Ooo maşallahSlm arkadaşlar test sonucum çıktı 932
Bend ede nefes darlığı varBende çok çarpıntı olmaya başladı. Acaba sizlerde var mı
Hahah olur vallaSende de troid var. troidliler kulubü mü kursak.
Bana da hafta içi 50 hafta sonu 75 dedi bir aya normale döner dedi ama tabi kontrol altında tutmak lazım gebelikten dolayı yükseliyor o zamanBenim transferden önce 1.56 idi.. Transferden sonra pozitif alınca 2.65 olmuştu. Dozu artırıldı. Şu an 6 gün 75, 5 gün ise 50mg eutyhrox alıyorum.
Hafta hesabını ben de anlayamıyorum ama bugün doktora gittim. Karından ultrasonla bakıldı . 5 hafta 5 günle uyumlu dedi kesenin boyutu için. Transfer tarihim 11 Ocak.Nasıl yani 5 haftalık mı dediler? Senin 20 Ocakta olmuştu di mi transfer? Bana 4 hafta dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?