- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.221
Canım seni üzmemek için yazmadım bi kaç gündür hiç. Benim ilk gebeliğimde kan değerim az yükseliyordu. Kaybetmiştim bebeğimi. %60 ve üzeriyse yeterli ama tabi ben %60ın altındaydı.Kızlar geçenlerde yazmıştım 9. Gün degerim 70.51 di 11. Gün degerim 110.66 dı 13. Gün degerim bugün yaptırdım 181.5 doktorumla görüştüm pazartesi yine test istedi az artmış dedi acaba kimyasal gebelik felan degildir dimi lütfen yardım çok korkuyorumYokmu böyle olan
Canım kızların canı çekecek diye endişede ediyorum ama senin banlanma sebebin vardı ya soğanlı filan.Sen yedin mi onu. Bende yapıcam canım çekiyor ekşi ekşi.
Bende yapıyorum şu an. Maydanozu azıcık koyarım. Zaten ekşi çok severim ben normaldede.Ay ne kadar en masum samimiyetimle sormustum onlara.
Yedim yemem mii bol soganli ekşili
İnş tutunur benimle bebişimCanım seni üzmemek için yazmadım bi kaç gündür hiç. Benim ilk gebeliğimde kan değerim az yükseliyordu. Kaybetmiştim bebeğimi. %60 ve üzeriyse yeterli ama tabi ben %60ın altındaydı.
Maydanoz koyma ltfnBende yapıyorum şu an. Maydanozu azıcık koyarım. Zaten ekşi çok severim ben normaldede.
Canimi cektirdin. Eve varinca yapacam.Bende yapıyorum şu an. Maydanozu azıcık koyarım. Zaten ekşi çok severim ben normaldede.
5.gün ne çıktı peki sonucun?Kesinlikle doktorun dediği tarihte yap biraz sabırlı ol konuyu unut tatlı tatlı hayatına devam et. Önce test yapanların kafaları allak bullak oluyor. Kendi kendini üzme boş yere. Kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5.gündü 10.gün yap dedi doktor testi.
Evet silik bi iz var benceKızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
Bende yapıyorum şu an. Maydanozu azıcık koyarım. Zaten ekşi çok severim ben normaldede.
Merhaba arkadaşlar,
Benim de 2. tüm bebek denemem.
Bir buçuk yıl ara ile yaptırdım. ilk transferim 3. gün embriyosuydu tutmadı, bu sefer 5. gün embriyosu konuldu. 25 ocak transfer günümdü. 9. gün dayanamadım idrar testi yaptım. Fakat iki tip idrar testi var biri daha pahalı, erken gebelik testi diye satılıyor. Sonuç pozitif çıktı. Tabi ben inanmadım, biraz daha bekledim 11. gün kan testi verdim 335 değerini gördüm. 13. gün yani bugün tekrar kan verdim değer 640 çıktı. Doktorum şuan için her şey yolunda pazartesi bir test daha verebilirsin sağlıklı artışı kontrol edelim dedi. Keseyi görene kadar heyecan yapma dedi.
İlk transferimde ertesi gün işe gittim. Çok dikkat etmedim, zaten günlük hayatıma devam etmem söylenmişti. Fakat ikinci transferde bol bol dinlendim. Tesadüf okulların tatil dönemine denk geldi 1 hafta hiç ağır iş yapmadan bol bol dinlenerek geçirdim. Progesteron fitil ve iğne kullanıyorum. İlaçlarımı hiç aksatmadım ama, çok dikkat ettim. İki embriyo koydular acaba değerlerim nasıl ikisi de tuttu mu merak ediyorum.
İlk transfer sonrası negatif sonuç alınca epey canım sıkılmıştı. Bir daha bir buçuk yıl hiç denemek istemedim. Sonra yaşım çok geçiyor diye son bir şans denemek istedim. Düşük olursa bir daha deneyeceğimi sanmıyorum. Çünkü ilaçlar ve sonrası gerçekten benim psikolojimi çok etkiledi.
Canım.kan sulandırıcı içtiğim için limon çok tercih etmiyorum
Çok azıcık koydum yedim valla.Maydanoz koyma ltfn
Sende beni şikayet etme.Canimi cektirdin. Eve varinca yapacam.
Çok azıcık koydum yedim valla.
Bir iki dal koydum yorumlarınızı görmeden önce. İlk defa yedim transferden sonra maydanoz.Arkadaşım maydanoz koyma . Allah korusun ama düşüğe sebep olabilir. O yüzden lütfen yeme . Nane maydanoz yasak dediler bana
Aman ne var canım kaç dklık iş. Millet üşengeç.ne cabuk kiz. Iste ben poposu kalkmayan bayanlar yuzunden ban yedim.
Nyser bsy olmaz bidaha yemeBir iki dal koydum yorumlarınızı görmeden önce. İlk defa yedim transferden sonra maydanoz.
Yemem canım. Zaten bugün kasık ağrım var ara ara. Uzanıp dinlenicem. Paranoyak olduk mercimek kadar bebekler yüzünden.Nyser bsy olmaz bidaha yeme
Mercimek kadar yoktur herhalde .Bulgur tanesi ????Yemem canım. Zaten bugün kasık ağrım var ara ara. Uzanıp dinlenicem. Paranoyak olduk mercimek kadar bebekler yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?