2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da hafta içi 50 hafta sonu 75 dedi bir aya normale döner dedi ama tabi kontrol altında tutmak lazım gebelikten dolayı yükseliyor o zaman

Benim bu konuda dilim çok yandı... O yüzden bu konuda çok ama çok hassasım... Evet gebelik ve ilaçlar yükseltiyor. Ama şükür şu an hepimizinki iyi. 5 ve üzeri çok tehlike.. Emin ol kontrol altında olduğun için düşecektir...

Değerim 2 katı olmuş ama çok az değil mi transferle birlikte bugün 12.gün var mı böyle değeri az ama katlanarak artan.
Canım ben Önemli olan ikiye katlaması diye biliyorum Seninde çok güzel katlamış kaçıncı gün embriyosu

Bu arada ev işleri yemekler ne durumda Kızlar nasıl yapıyorsunuz

yavaş yavaş yapıyorum canım mesela bir çamaşır yıkayıp toplamak o kadar zor geliyor ki.. neyse ki eşim yardımcı oluyor bazı günleri boş onun da...
yemek olarak sadece çorba yaptım tavuk pilav yaptık basitçe.. zaten yeni döndük evimize.. temizlik yapmadım henüz ama gözümün iliştiği tozu aldım.. yardımcım var onu çağırıyorum yarım gün geliyor.. bu ara onu da bir alacağım.. onun harici kefir mayaladım.. çok faydalı kızlar süt yoğurttan daha faydalı size tavsiye ederim. Bir de meyve aldık bol bol. Kayınvalidem katı meyve sıkacağı yollamış. SIkıp sıkıp onu içicem. Bir de kıştan vişne dondurmuştum onu çözüp kompostu yaptım artık çay kahveye son meyve suyu ve kefir..

Ay ben hiç aksatmıyorum 5 yıldır var bende hiç aksatmadım sürekli kontrolerime gittim ilacımı devamlı içerim çünkü çok önemli bir hormon doktor vücudumuzun orkestra şefi bu hormon dedi bide bebeğin zeka gelişimini etkileyen de bir hormonmuş. Bu ara saçlarım dökülüyor acaba bunun mu etkisi oldu biraz yükselmiş çünkü olabilir mi

Bu arada ev işleri yemekler ne durumda Kızlar nasıl yapıyorsunuz
Yemeğimi kayınvalidem yapıyor yani beraber yiyoruz evlendiğimden beri böyle aslında yemek derdim hiç olmadı. Temizliği de dün görümcem sildi süpürdü çarşaflarımı değiştirdi ben toz aldım banyoyu yıkadım eşimde yerleri çekpasla çekti kuruladı şimdilik bi sistem oturttum ben

Ben de öyle eşim yardımcı oluyor yoksa kalkamazdım altından ama 10 gün oldu ev hala hiç süpürülmedi annem transfer dönemi bende kalmıştı evine döndü kayınvalidem çalışıyorum deyip kenara çekiliyor gelmiyor eşim çamaşır asıyor ben topluyorum yemeği de o hazırlıyor akşamları zaten işteyim gündüz çalışıyorum. Meyve akşamları bİzde yiyoruz ama her yer toz içinde saçlarım dökülmüş pislenmiş nevresim bugün 1 hafta oldu değişmedi daha olsun bakalım sağlıkla gelsin de ben de birisini bulacağım hafta sonu gelip temizlesin Bali napayım

Oh ne güzel benim ev yürüyüp gitmek üzere pislikten

Benim de aynı şekilde. Git gide iğneler acıtmaya, ve özellikle derim çok hassaslaşmaya başladı. Arkadaşım hemşire onun önerisi kolonyalı bir peçeteyi şiş olan yerlere biraz gezdirmek. İlaç dağılmadığı için bu şekilde oluyor dedi. İlacı yaparken biraz daha yavaş ol. Milim milim ver. Çok zorlanıyorsan bacaktan da yapabiliyorsun. benim 18. iğnem ve artık cidden sinir bozmaya başladı

Canimi cektirdin. Eve varinca yapacam.
Yaa ne yiyonuz boyle
Benim bulantı m yok ama midem bi hoş tarif edemiyom hiç zevk alarak yemek yemiyorum .keyfin yok ya suratim beş karış acı çekiyor gibi suratim.
Bu arada o kadar çok yazmışsınız yine yetisemiyom kızlar size ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…