- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.261
Hafta hesabını ben de anlayamıyorum ama bugün doktora gittim. Karından ultrasonla bakıldı . 5 hafta 5 günle uyumlu dedi kesenin boyutu için. Transfer tarihim 11 Ocak.
Bana da hafta içi 50 hafta sonu 75 dedi bir aya normale döner dedi ama tabi kontrol altında tutmak lazım gebelikten dolayı yükseliyor o zaman
Bende çok çarpıntı olmaya başladı. Acaba sizlerde var mı
Canım ben Önemli olan ikiye katlaması diye biliyorum Seninde çok güzel katlamış kaçıncı gün embriyosuDeğerim 2 katı olmuş ama çok az değil mi transferle birlikte bugün 12.gün var mı böyle değeri az ama katlanarak artan.
Benim 5+2. Yeşil mercimek tanesi büyüklüğünde diyor bi sitede.
5.gün embriyosu canmCanım ben Önemli olan ikiye katlaması diye biliyorum Seninde çok güzel katlamış kaçıncı gün embriyosu
Yani 5.gün embriyosu demek istemiştim. Ben 10.gün yaptım testi 234 çıktı5.gün ne çıktı peki sonucun?
Bu arada ev işleri yemekler ne durumda Kızlar nasıl yapıyorsunuz
Ay ben hiç aksatmıyorum 5 yıldır var bende hiç aksatmadım sürekli kontrolerime gittim ilacımı devamlı içerim çünkü çok önemli bir hormon doktor vücudumuzun orkestra şefi bu hormon dedi bide bebeğin zeka gelişimini etkileyen de bir hormonmuş. Bu ara saçlarım dökülüyor acaba bunun mu etkisi oldu biraz yükselmiş çünkü olabilir miBenim bu konuda dilim çok yandı... O yüzden bu konuda çok ama çok hassasım... Evet gebelik ve ilaçlar yükseltiyor. Ama şükür şu an hepimizinki iyi. 5 ve üzeri çok tehlike.. Emin ol kontrol altında olduğun için düşecektir...
Yemeğimi kayınvalidem yapıyor yani beraber yiyoruz evlendiğimden beri böyle aslındaBu arada ev işleri yemekler ne durumda Kızlar nasıl yapıyorsunuz
Ben de öyle eşim yardımcı oluyor yoksa kalkamazdım altından ama 10 gün oldu ev hala hiç süpürülmediyavaş yavaş yapıyorum canım mesela bir çamaşır yıkayıp toplamak o kadar zor geliyor ki.. neyse ki eşim yardımcı oluyor bazı günleri boş onun da...
yemek olarak sadece çorba yaptım tavuk pilav yaptık basitçe.. zaten yeni döndük evimize.. temizlik yapmadım henüz ama gözümün iliştiği tozu aldım.. yardımcım var onu çağırıyorum yarım gün geliyor.. bu ara onu da bir alacağım.. onun harici kefir mayaladım.. çok faydalı kızlar süt yoğurttan daha faydalı size tavsiye ederim. Bir de meyve aldık bol bol. Kayınvalidem katı meyve sıkacağı yollamış. SIkıp sıkıp onu içicem. Bir de kıştan vişne dondurmuştum onu çözüp kompostu yaptım artık çay kahveye son meyve suyu ve kefir..
Oh ne güzel benim ev yürüyüp gitmek üzere pisliktenYemeğimi kayınvalidem yapıyor yani beraber yiyoruz evlendiğimden beri böyle aslındayemek derdim hiç olmadı. Temizliği de dün görümcem sildi süpürdü çarşaflarımı değiştirdi ben toz aldım banyoyu yıkadım eşimde yerleri çekpasla çekti kuruladı şimdilik bi sistem oturttum ben
Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar
Aslında yaptırdım. 6.5 çıktı. Çok yüksek değil aynı doz devam et tiroid ilacına dedi doktor ama bilemedimÇarpıntın varsa hemen TSH ölçtür çünkü onu troid yapıyor...
At hadi bizde bakalım canımKızlar dayanamadım erken gebelik aldım şu an sevinç gözyaşlarıyla yazıyorum biraz silik ama 2. Çizgi belli allahım sağlıklı bir gebellk olarak ilerlesin lütfen
Doktor önerdiyse sakıncası yok demekki. Ben de kullanmıştım hemen rahatlatıyo travazol. Geçmiş olsunKızlar çok kaşıntım var ve yanma doktoruma sordum travazol krem dedi kullanayım mı ya ne bilim doktor demesine rağmen korkuyorum
Yaa ne yiyonuz boyleCanimi cektirdin. Eve varinca yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?