- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.281
Bende varın tiroidliler kızlar. Bende pazartesi baktircam kan vercemHahah olur valla
Hay maşallahKizlarrrr kizlar huuuuu. Beta 11700
Insaallah canimHay maşallahSağlıkla gelsin inşallah canım
Rabbim kucaginda gostersin. Ne guzel hamilesin canimEki Görüntüle 2586418 kızlar böhle ama korkuyorum hala. Önemli olan değerim katlanarak yükselecek mi. Daha önce dış gebelik yaşamıştım kendiliğimden kalmıştım tam transfer öncesi ama o idrarda çıkmamıştı
Canımmm tebrik ederim maşallah gayet net belliEki Görüntüle 2586418 kızlar böhle ama korkuyorum hala. Önemli olan değerim katlanarak yükselecek mi. Daha önce dış gebelik yaşamıştım kendiliğimden kalmıştım tam transfer öncesi ama o idrarda çıkmamıştı
Çok teşekkür ederim canm inş aminRabbim kucaginda gostersin. Ne guzel hamilesin canimkorkma
bende dun gordumBen gördüm çarşamba günü.
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına al inşallahKizlarrrr kizlar huuuuu. Beta 11700
Çok teşekkür ederim canım inşCanımmm tebrik ederim maşallah gayet net bellisağlıkla katlasın değerin kan ver bence
MaşallahKizlarrrr kizlar huuuuu. Beta 11700
BEN burdayim diyor bak sana gozun aydin canimEki Görüntüle 2586418 kızlar böhle ama korkuyorum hala. Önemli olan değerim katlanarak yükselecek mi. Daha önce dış gebelik yaşamıştım kendiliğimden kalmıştım tam transfer öncesi ama o idrarda çıkmamıştı
Aslında yaptırdım. 6.5 çıktı. Çok yüksek değil aynı doz devam et tiroid ilacına dedi doktor ama bilemedim
Benim de aynı şekilde. Git gide iğneler acıtmaya, ve özellikle derim çok hassaslaşmaya başladı. Arkadaşım hemşire onun önerisi kolonyalı bir peçeteyi şiş olan yerlere biraz gezdirmek. İlaç dağılmadığı için bu şekilde oluyor dedi. İlacı yaparken biraz daha yavaş ol. Milim milim ver. Çok zorlanıyorsan bacaktan da yapabiliyorsun. benim 18. iğnem ve artık cidden sinir bozmaya başladı
Transferden sonra 20nci gunumTranslokasyon
Kaçıncı gün canım çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin
Yaaa çok teşekkür ederim canım. İnanamıyorum hala2BEN burdayim diyor bak sana gozun aydin canim ♥
Canim ben birkere soyledim karilar beni perisan etti bidaha demem tovbeliyimNe yediniz ya öyleçabuk soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?