2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hiç estrofem kullanmadım mesela. Burda okuduğum hemen hemen herkes onu kullanmış. Ben baştan beri prolutex ve oksapar kullandım iğne olarak. Bir de progeston fitil.
Ya siz o prolutex e nasıl para yetistiriyorsunuz. ?
İçinde 7 tane var 160 tl günde 2 tanede n 3 günde bitiyor ve 5 kutu falan aldık çok külfetli bir iğne. Devlet de karsilamiyor. İlk Gece bana çok ateş yaptı yan etkisiymis sonra göbeği m alerji oldu kızardı .gittigim diğer doktor onu yazık sana çok pahalı dedi progesteron kalçadan iğne verdi hem devlet ödüyor .bence bir doktorunuz a sorun .zor bir iğne o ya

Ben hafta içi progestan hafta sonu prolutex vuruyorum ikisinide kullanabilirsin tercihime bıraktılar. Prolutex çok pahalı gerçekten bana bi yan etki yapmadı allahtan

Bende prolutex kullanıyorum günde bir kere evet çok pahalı bir ilaç ama kalçadan daha zor gelmişti bana

Ben hafta içi progestan hafta sonu prolutex vuruyorum ikisinide kullanabilirsin tercihime bıraktılar. Prolutex çok pahalı gerçekten bana bi yan etki yapmadı allahtan
Cnm bence prolutex çok pahalı .haftasonu da sağlık ocağında nobetciler oluyor orda yaptirabilirsin. Bende yan etki ateş basması ve de gobegim kipkirmizi alerji oldu.oksapari aile hekimi yazıyor kızlar boşuna para vermeyin.
Crinone jeli ise kadın dogumcu yaziyor

Ben jel ve oksapar kullanmıyorum zaten bi işte prolutex alıyorum o da haftasonu olduğu için çok önemli değil

Bende troidime epeydir baktırmadım kızlar. Normal denilmişti ama hamilelik yükseltmiş olabilir. 18ine kadar beklesem geç mi kalmış olurum acaba? B12 eksikliği, kan uyuşmazlığı var birde.

Bende troidime epeydir baktırmadım kızlar. Normal denilmişti ama hamilelik yükseltmiş olabilir. 18ine kadar beklesem geç mi kalmış olurum acaba? B12 eksikliği, kan uyuşmazlığı var birde.
Bence aklinda surekli duracagina baktir canim ihmal ettirme bende hemen poztiften sonra baktirdim

Kızlar bir sıkıntı olduğu için mi baktırdınız yoksa tedbir amaçlı mı yani hiç bu tür hormonlar da sorun yaşamadım ama yine de baktırmam mı gerekiyor

Kızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
Ceren aynı zamanlarda transfer olmuşuz benim hafif bel ağrısı dışında hiç birşeyim yok.

Tabi eğer gebelik devam ederse ayda bir kontrole gidicez normalde de üç ayda bir gidiyorum zaten tiroid dolasıyla
Endokrine mi gidiyorsun yoksa dahiliyeye mi? Hamile kalırsam bana da bi endokrin uzmanı lazım olacak. Bekarlığımdan beri antalyada bi doktora gidiyorum 4 ayda bir, çok da memnunum ama hamile kalırsam izmirde iyi bir endokrinci bulmam gerekecek. Benimki haşimato tiroidi

Ben dahiliye doktoruna gidiyorum takibi mi hep aynı doktor yapıyor çok memnunum çok iyi bir doktor benim normal tiroid var uzun zamandır uğraşıyorum valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…