- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.301
Yaaa çok teşekkür ederim canım. İnanamıyorum hala2
Kese için Bin üstü olmalı diye buluyorum cnm.kalp de 1 hafta sonra isteKizlar kalp atisi kac betadan sonra duyuluyor
Ya siz o prolutex e nasıl para yetistiriyorsunuz. ?Ben hiç estrofem kullanmadım mesela. Burda okuduğum hemen hemen herkes onu kullanmış. Ben baştan beri prolutex ve oksapar kullandım iğne olarak. Bir de progeston fitil.
Ben hafta içi progestan hafta sonu prolutex vuruyorum ikisinide kullanabilirsin tercihime bıraktılar. Prolutex çok pahalı gerçekten bana bi yan etki yapmadı allahtanYa siz o prolutex e nasıl para yetistiriyorsunuz. ?
İçinde 7 tane var 160 tl günde 2 tanede n 3 günde bitiyor ve 5 kutu falan aldık çok külfetli bir iğne. Devlet de karsilamiyor. İlk Gece bana çok ateş yaptı yan etkisiymis sonra göbeği m alerji oldu kızardı .gittigim diğer doktor onu yazık sana çok pahalı dedi progesteron kalçadan iğne verdi hem devlet ödüyor .bence bir doktorunuz a sorun .zor bir iğne o ya
Yok 5 haftalık demediler. Keseye bakıp transferin kaçıncı günü diye sordu sadece hoca. Gebelik hesaplama sitelerinden hesaplayınca 5+2 çıkıyor.Nasıl yani 5 haftalık mı dediler? Senin 20 Ocakta olmuştu di mi transfer? Bana 4 hafta dedi.
Adete göre hesaplarsam 5+4 çıkıyor, transfer gününe göre hesaplarsam 5+2. Gebelik haftası hesaplama sitelerinden baktım hep.Senin nasıl 5+2 ben hala anlamadım.
Bende prolutex kullanıyorum günde bir kere evet çok pahalı bir ilaç ama kalçadan daha zor gelmişti banaYa siz o prolutex e nasıl para yetistiriyorsunuz. ?
İçinde 7 tane var 160 tl günde 2 tanede n 3 günde bitiyor ve 5 kutu falan aldık çok külfetli bir iğne. Devlet de karsilamiyor. İlk Gece bana çok ateş yaptı yan etkisiymis sonra göbeği m alerji oldu kızardı .gittigim diğer doktor onu yazık sana çok pahalı dedi progesteron kalçadan iğne verdi hem devlet ödüyor .bence bir doktorunuz a sorun .zor bir iğne o ya
Ben 2 3 gündür yavaş yavaş evi süpürüp siliyorum. Ufak ufak yemek yapmayada başladım.Bu arada ev işleri yemekler ne durumda Kızlar nasıl yapıyorsunuz
Kısır canım.Ne yediniz ya öyleçabuk soyleyin
Cnm bence prolutex çok pahalı .haftasonu da sağlık ocağında nobetciler oluyor orda yaptirabilirsin. Bende yan etki ateş basması ve de gobegim kipkirmizi alerji oldu.oksapari aile hekimi yazıyor kızlar boşuna para vermeyin.Ben hafta içi progestan hafta sonu prolutex vuruyorum ikisinide kullanabilirsin tercihime bıraktılar. Prolutex çok pahalı gerçekten bana bi yan etki yapmadı allahtan
Hayir cok yuksek tez vakitte baska bir dahiliye doktoruna gidin bence. Hamilelikte degerin en yuksek 2.50 olmali.Aslında yaptırdım. 6.5 çıktı. Çok yüksek değil aynı doz devam et tiroid ilacına dedi doktor ama bilemedim
Ben jel ve oksapar kullanmıyorum zaten bi işte prolutex alıyorum o da haftasonu olduğu için çok önemli değilCnm bence prolutex çok pahalı .haftasonu da sağlık ocağında nobetciler oluyor orda yaptirabilirsin. Bende yan etki ateş basması ve de gobegim kipkirmizi alerji oldu.oksapari aile hekimi yazıyor kızlar boşuna para vermeyin.
Crinone jeli ise kadın dogumcu yaziyor
Bence aklinda surekli duracagina baktir canim ihmal ettirme bende hemen poztiften sonra baktirdimBende troidime epeydir baktırmadım kızlar. Normal denilmişti ama hamilelik yükseltmiş olabilir. 18ine kadar beklesem geç mi kalmış olurum acaba? B12 eksikliği, kan uyuşmazlığı var birde.
Ceren aynı zamanlarda transfer olmuşuzKızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
Endokrine mi gidiyorsun yoksa dahiliyeye mi? Hamile kalırsam bana da bi endokrin uzmanı lazım olacak. Bekarlığımdan beri antalyada bi doktora gidiyorum 4 ayda bir, çok da memnunum ama hamile kalırsam izmirde iyi bir endokrinci bulmam gerekecek. Benimki haşimato tiroidiTabi eğer gebelik devam ederse ayda bir kontrole gidicez normalde de üç ayda bir gidiyorum zaten tiroid dolasıyla
Ben dahiliye doktoruna gidiyorum takibi mi hep aynı doktor yapıyor çok memnunum çok iyi bir doktor benim normal tiroid var uzun zamandır uğraşıyorum vallaEndokrine mi gidiyorsun yoksa dahiliyeye mi? Hamile kalırsam bana da bi endokrin uzmanı lazım olacak. Bekarlığımdan beri antalyada bi doktora gidiyorum 4 ayda bir, çok da memnunum ama hamile kalırsam izmirde iyi bir endokrinci bulmam gerekecek. Benimki haşimato tiroidi
Hangi doktor? Aklımda olsun benim deBen dahiliye doktoruna gidiyorum takibi mi hep aynı doktor yapıyor çok memnunum çok iyi bir doktor benim normal tiroid var uzun zamandır uğraşıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?